Malenge to je strašný
. Je mi vás líto a moc držím palce.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge at je brzy dobre!
No jo... ale to někdy nejde ovlivnit, je to konkrétním typem sněhu a stane se to každejm lyžím, i mejm dokonalejm nanogripům, prostě fyzika.
Malenge Kristovy rány
snad to na tu nemocnici nebude!!
Malenge no moje nervy! Želám vám už len zotavovanie ![]()
Aranel videla som teraz elektrobežky, to by bolo niečo (možno) pre mňa ![]()
letfenixa jak to funguje?
Evaeva ten človek len stál na bežkach a samé ho viezli.
letfenixa tomu rikam sport! ![]()
Aranel to se mi stalona sjezdovce nekde nad Schladmingem, nemohla jsem se hnout a muz mi to nechtel verit. Normalne jsem se rozbrecela, to byl uplne strasnej pocit, sotva jsme to ocistili, mela jsem zas balik na kazde lyzi. Pak jsme sjeli niz a prestalo to.
Preju vsem marodum rychle uzdraveni! Ja jsem 2x utrela Adele nos a mam rymu ![]()
rasaNori Evaeva Jos tak nase mladsi dite dneska dalo 4,5h na lyzich
vstal ze spanku po o a s pokrikem "ja sam jedu na pas! Jedem!" Si pritahnul cistou plinu a paterak. Neslo odolat. Dopoledne jsme je omylem zavedli na cernou
Ale nejak jsme to sesouopali a odpoledne uz se jen placsli na detske louce.
A tak me napada Gatita vyuzili jste ty merino mikiny? Ja zbalila komplet zimni vybavu, protoze v Krkonosich bylo -9, ale tady je +9. Dneska lyzovali jen ve spodnim pradle, kratkem tricku a kombineze... snih mizi rychlosti blesku, takze skialpy jsme si tahli uplne zbytecne, na tech tu neni kam jit.
MPLee plina a paterak, zakladni vybava batolete ![]()
Nas mladej se v lyzovani zhlidnul, ted kvili, ze zima bude zas az za rok!
Kokoska náš mladý taky. Vrátil se z lyžáku a prý by tam chtěl ještě zůstat. Emoce to jsou zřejmě dost intenzivní, protože tu máme každou chvíli hysterák![]()
![]()
MPLee to je škoda s tím počasím. Když jsme byli my, bylo taky teplo, ale jen v údolí. Nahoře bylo okolo nuly a sněhu dost. Ale evidentně byste na stejně neměli čas, když musíte honit ty kilometry na pásu ![]()
letfenixa no dobře. Ale jak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí