Evaeva to bolo také krátke video, skús si to vygoogliť, ja tomu nerozumiem
Vše o těhotenství a dětech
Rosťa byl dnes poprvé na plavání (v miminkovském a batolecím věku jsem s ním nechodila). A nadšení veliké, prý i dva kamarádi, kterým se tam nechtělo, se prý hned zvesela zapojili.
On je docela vodník, v létě se naučil kousek uplavat bez pomůcek a nebál se ani skákat.
MPLee koukam ze bude ze stejneho testa jak nase mladsi, ta si ve dvou letech donesla do obyvaku z chodby lyzaky, postavila je pred muze se slovy Sára taky a hned, a bylo vymalovano:D
rasaNori ona Adela taky zacala, ze chce lyzovat. Nastesti si nechala rict, ze ma jeste maly nozicky, a libilo se ji i bobovani a hrabani ve snehu. Ta kdyby se pevne rozhodla, meli jsme problem, to dite je neskutecne palicaty.
MPLee meli je na sobe, ale bylo jim vedro, tak jsme se ruzne svlikali. Myslela jsem, ze tu bude samec a ze to bude utrpeni tam nahore tech par hodin pretlouct. Ale bylo azuro, lidi se tam opalovali v mikinach a vydrzeli jsme tam od otviracky do zaviracky lanovky, jak skalni lyzari
. Ale toho snehu teda nebylo nejak moc ani nahore na ledovci. Jakoze na lyzovani to stacilo krasne az dolu k nastupni stanici (i kdyz muz rikal, ze to tam bylo dole misty trochu vydrene), ale ta panoramata byla vic hneda nez bila... skoda no. Ted kdyz jsem si ve 40 zkusila poprve od tri let lyzovat a rekla si, ze by to slo
Kokoska moji kluci oba "začínali" ve dvou letech. Za těch pár chvil z toho samozřejmě nikdy nic nebylo, ale bavilo je to. Jsem zvědavá příští rok na mimino, zatím vypadá, že na pohyb bude hodně šikovný. A bráchové budou asi silná motivace.
Gatita když je azuro, tak to lyžování stojí za to
super, že vám vyšlo počasí.
Evaeva Adelce je 3,5, v tom by problem nebyl, ale ona by si delala, co by se ji zachtelo, a na nejake pokyny instruktora by dlabala. S ni to zatim fakt nejde, ta kdyby si umanula, ze bude delat z kopce kotrmelce, tak by je delala.
Kokoska no někdy mají ti instruktoři kouzelnou moc, stejně jako ve školce. Ale nic jí neuteče samozřejmě.
Evaeva ja vim, vsak ona si k tomu taky dojde, az bude trochu pristupnejsi.
Lukáškovi podrástla noha
jemu to zvykne takto na sklonku zimy. Aj na telesnú do školy chce také tenisky ako "majú ostatní".
monis promiň, že odpovídám až teď, ale leči se to absolutním klidem, tj. nechodit, velkým množstvím tekutin, min.2litry denně a 3x denně Ibalgin. Držím pěsti. Ta chůze po špičkách je ta slabší verze zánětu. At to nenamáhá, aby se to zbytečně nezhoršilo.
A jinak všem moc děkuji, psychicky je to fakt náročne, takhle otřesnou zimu jsem si nepředstavovala ani v nejhorších snech, včera jsem se připlazila z práce a vypadala jsem jak zombie. Ale přijeli jsme teď z Krče, kontrola dopadla dobře, v pondělí budou ještě výsledky kvůli tomu, jak dlouho dávat atb, syn dneska už injekci penicilinu zvládl bez pláče a boje, byla moc šikovná sestřička, tak ani nezatínal zadek. A vypadá mnohem líp. Ted už zbývá jen doufat, ze si ten hnus nepořídí i ten starší a snad už to do jara nějak doklepeme.
Malenge to jsou dobré zprávy ![]()
Malenge Tak teď ať se dějou už jen dobré věci! ![]()
Malenge No uf, tak ať je jen líp a líp!
Malengedržím palce ať už se vám vše zle vyhýbá. ![]()
Malenge
myslela jsem na vás
Evaeva DruI Karja continuity Potrefenáhusa děkuju, fakt se mi ulevilo, už to chtělo nějaké dobré zprávy.
Karja a co u vás? jaký je vývoj?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí