Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 21. února 2025 19:42

Evaeva to bolo také krátke video, skús si to vygoogliť, ja tomu nerozumiem

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 21. února 2025 19:46

Rosťa byl dnes poprvé na plavání (v miminkovském a batolecím věku jsem s ním nechodila). A nadšení veliké, prý i dva kamarádi, kterým se tam nechtělo, se prý hned zvesela zapojili.

On je docela vodník, v létě se naučil kousek uplavat bez pomůcek a nebál se ani skákat.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. února 2025 20:03

MPLee koukam ze bude ze stejneho testa jak nase mladsi, ta si ve dvou letech donesla do obyvaku z chodby lyzaky, postavila je pred muze se slovy Sára taky a hned, a bylo vymalovano:D

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 21. února 2025 20:07

rasaNori ona Adela taky zacala, ze chce lyzovat. Nastesti si nechala rict, ze ma jeste maly nozicky, a libilo se ji i bobovani a hrabani ve snehu. Ta kdyby se pevne rozhodla, meli jsme problem, to dite je neskutecne palicaty.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. února 2025 20:12

MPLee meli je na sobe, ale bylo jim vedro, tak jsme se ruzne svlikali. Myslela jsem, ze tu bude samec a ze to bude utrpeni tam nahore tech par hodin pretlouct. Ale bylo azuro, lidi se tam opalovali v mikinach a vydrzeli jsme tam od otviracky do zaviracky lanovky, jak skalni lyzari. Ale toho snehu teda nebylo nejak moc ani nahore na ledovci. Jakoze na lyzovani to stacilo krasne az dolu k nastupni stanici (i kdyz muz rikal, ze to tam bylo dole misty trochu vydrene), ale ta panoramata byla vic hneda nez bila... skoda no. Ted kdyz jsem si ve 40 zkusila poprve od tri let lyzovat a rekla si, ze by to slo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2025 20:14

Kokoska moji kluci oba "začínali" ve dvou letech. Za těch pár chvil z toho samozřejmě nikdy nic nebylo, ale bavilo je to. Jsem zvědavá příští rok na mimino, zatím vypadá, že na pohyb bude hodně šikovný. A bráchové budou asi silná motivace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2025 20:17

Gatita když je azuro, tak to lyžování stojí za to super, že vám vyšlo počasí.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 21. února 2025 21:18

Evaeva Adelce je 3,5, v tom by problem nebyl, ale ona by si delala, co by se ji zachtelo, a na nejake pokyny instruktora by dlabala. S ni to zatim fakt nejde, ta kdyby si umanula, ze bude delat z kopce kotrmelce, tak by je delala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2025 21:22

Kokoska no někdy mají ti instruktoři kouzelnou moc, stejně jako ve školce. Ale nic jí neuteče samozřejmě.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 21. února 2025 21:25

Evaeva ja vim, vsak ona si k tomu taky dojde, az bude trochu pristupnejsi.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 22. února 2025 10:37

Lukáškovi podrástla noha jemu to zvykne takto na sklonku zimy. Aj na telesnú do školy chce také tenisky ako "majú ostatní".  

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:30

monis promiň, že odpovídám až teď, ale leči se to absolutním klidem, tj. nechodit, velkým množstvím tekutin, min.2litry denně a 3x denně Ibalgin. Držím pěsti. Ta chůze po špičkách je ta slabší verze zánětu. At to nenamáhá, aby se to zbytečně nezhoršilo.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:39

A jinak všem moc děkuji, psychicky je to fakt náročne, takhle otřesnou zimu jsem si nepředstavovala ani v nejhorších snech, včera jsem se připlazila z práce a vypadala jsem jak zombie. Ale přijeli jsme teď z Krče, kontrola dopadla dobře, v pondělí budou ještě výsledky kvůli tomu, jak dlouho dávat atb, syn dneska už injekci penicilinu zvládl bez pláče a boje, byla moc šikovná sestřička, tak ani nezatínal zadek. A vypadá mnohem líp. Ted už zbývá jen doufat, ze si ten hnus nepořídí i ten starší a snad už to do jara nějak doklepeme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 11:40

Malenge to jsou dobré zprávy

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 22. února 2025 12:22

Malenge Tak teď ať se dějou už jen dobré věci!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. února 2025 12:36

Malenge No uf, tak ať je jen líp a líp! 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:52

Malengedržím palce ať už se vám vše zle vyhýbá.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:06

Malenge myslela jsem na vás 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. února 2025 17:07

Evaeva DruI Karja continuity Potrefenáhusa děkuju, fakt se mi ulevilo, už to chtělo nějaké dobré zprávy.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. února 2025 17:08

Karja a co u vás? jaký je vývoj?