Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. března 2025 17:03

letfenixa za tři roky skejt, v 15 motorka...

Tabea Jo, jména už asi máme, omlouvám se všem, co se těšily na oblíbený segment diskuse střídající periodicky boty, školky a kola!

Evaeva Ponožky... a taška do porodnice, jakože hlavně ta taška, já mám buď krosnu, nebo tašku z IKEA taky se utěšuju, že ty váhový odhady jsou hausnumera...

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 23. března 2025 17:05

Aranel mne sa na hospitalizácie s malým tie veľké nákupné tašky osvedčili najviac. U nás bežne v nem.izbach nie sú skrine, bolo mi to pohodlnejšie. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 17:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 18:00

Aranel hele, neděs se předem, ono je fakt jedno, jestli má 3,5 nebo 4 kila, fakt to neznamená těžší porod.

V případě nouze porodíš i s věcma v igelitce ale máš ještě čas, ne?

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 18:59

letfenixa hele, myslím, že to, že by to dělal dřív, neznamená, že teď už by to nedělal. U nás byl tenhle týden obří šedý flek slizu na stropě ve výšce 2,7m. Ted mi přišel říct, že si trochu ostříhal vlasy. "Ale skoro to není vidět." Ne, jen tak 4cm vepředu do ofiny...

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 23. března 2025 18:59

Aranel odhadama se vubec nedes, mne strasili ctyrma kilama a dite melo 3,2 a 46 cm, proste mela jenom velkou hlavu, coz teda taky nebyl ideal

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:19

Tabea obe z tých vecí, čo si napísala, si viem predstaviť aj u nás doma

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 19:19

monis no ta hlava je docela důležitá

Ale myslím, že tímhle absolutně nemá cenu se zabývat. Že to vůbec není určující.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:27

Tabea Sliz mi hodily holky na strop někdy před 14 dny, během callu. Jako slyšela jsem nějakej divnej dusot a celkově nejake spiklenecké chovani. ony totiž ten sliz, byl to takovej slizkej králík, se snažily prvně sundat,že to shodej nějakým plysakem, takže tam vyházely pul pytle plyšáků,pak si šly pro koště a to jim taky nešlo. Pak už jsem teda končila a snažila jsem se to sundat já, ale jako o ten pitomej králík se převaloval a prelepoval na další místa..Nakonec jsem vylezla na stůl. Flek tam byl, ale říkám si, že na stropě si toho nikdo nevšimne. Přijel domů muž a holky mu říkají, ,,tati tati, všimnul sis toho fleku na stropě, prilepil se nám tam tenhle králík,, ,,To není možné, že se tam přilepí, ukaž,,..hop a byl tam znova!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 19:29
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:31

AranelJá jsem měla do porodnice takovou skládací tašku z Lidlu, určitě se prodávají i jinde a fakt jako třeba za stopadesat. Jakože je to taková víkendová cestovka složí se pak do velikosti penezenky. Pěkně se to pere. Pak jsem to půjčovala strejdovi jednou do nemocnice a ten z toho vytáhl moje kalhotky, naštěstí ne použité a ani ne síťované:D. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:48

Karja No alespoň sambo nemůže holkám ten flek vyčítat

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:55

Karja tak tohle byl bohužel ten skoro tekutej sliz, co se neodlepí. Většina držela, trochu to teklo v čůrcích dolů. Tak 20x10m. Museli jsme tam dotáhnout jídelní stůl (váží tak 40kg, protože je pod nim ještě kamenná odkládací deska na železný lyžině) a pak jsem to drbala kuchyňským papírem a  nanohoubičkou. Na první pohled to nakonec vidět není, i když jsem tomu nevěřila. 

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 19:57

Karja ted si vzpomínám, že někde na narozeninách dostali lepivý panáčky a ty jsme teda měli na stropě taky. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 23. března 2025 20:09

L raz pod dozorom svojho otca vychádzal na stropy v chodbe aj obývačke také tie farebné prehľadné kusy, čo sa lepia (Bez lepidla) na okná. Výborne sa tam vynimali pár rokov. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. března 2025 20:18
Reakce na Karja:

Přijel domů muž a holky mu říkají, ,,tati tati, všimnul sis toho fleku na stropě, prilepil se nám tam tenhle králík,, ,,To není možné, že se tam přilepí, ukaž,,..hop a byl tam znova!

Všude stejný

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. března 2025 20:32

My mame na strope v chodbe pred bytem dceriny tapoty. Kdyz jsem ji v lete privezla z prazdnin, tak se tak nadsene vitala u dveri s tatinkem, ze ji vyhodil do vzduchu a ona to vzala podrazkama primo na tu bilou vymalbu

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 20:57

Zuzuli to je vtipný

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2025 21:24
Reakce na DruI:

Karja No alespoň sambo nemůže holkám ten flek vyčítat

​No, to on je asi ten poslední, který bude vyčítat nějaké fleky:D:D:D. Zrovna teď po vikendu má doma v tomto směru pár pěkných zářezů, doslovně...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. března 2025 23:25
Reakce na Karja:

Přijel domů muž a holky mu říkají, ,,tati tati, všimnul sis toho fleku na stropě, prilepil se nám tam tenhle králík,, ,,To není možné, že se tam přilepí, ukaž,,..hop a byl tam znova!

​smeju se tomu uz 10 minut