Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. března 2025 22:04

Mrakoplas na úzkou nohu s úzkou patou se nám osvědčily Lurchi, nezkoušeli jste? Kupujeme ty barefoot, ale mají i klasiku (tu neznám vůbec, nevím zda taky sedí na úzkou nohu). Mají kožené i látkové. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2025 22:58

žluťásek na tie som nasla tipy ale som ich potom vyradila (uz ani neviem preco, taky v tom mam dnes gulas!). Problem je, ze by som pottebovala aj spevnenu patu ale to je uz uplna utopia. 

Ale rste mam v hladaciku primigi codex a jedny froddo, ale uz na to dnes kaslem. 

Edit.tusim to bolo tym, ze su na vyssi priehlavok a nas ho ma fest nizky. Ale objednam to asi rad radom a tie co budu najmenej plandat mu necham a hotovo. Ale tie ceny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 23:34

Mrakoplas baby bare zpevněnou patu mají. Frodda má nakonec letos starší, ten nový model (splash myslím), na nízký nárt jsou a okolo kotníku je stáhne podle jeho gusta (šíleně moc)ale pevný opatek nemají. A vypadají krásně.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 23. března 2025 01:00

Karja Naši začínali na komiksech, teď je takový výběr, že jí určitě něco sedne. Kvak a Žbuň taky proběhli, ale úplný hit to nebyl. A možná se dá sehnat moje první přečtená kniha, myslím, že by se to holkám pořád mohlo líbit. Eliška a táta Král. Děj zni komplikovaně, ale je to jednoduché, vtipné a má to velká písmena. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. března 2025 01:12

Garfie to byla moje oblíbená dětská kniha! A zrovna jsem na ni dnes taky myslela, ale říkala jsem si, že to je fakt už pasé

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 23. března 2025 01:15

žluťásekTo mi neříkej! Já myslím, že pro malý holky je to pořád fajn....možná by to Karja mohla otestovat a dát nám vědět! :-) Ale já to doporučila a zjistila, že fakt prakticky není k sehnání, našla jsem ji jen v bazarech a pozor! taky na japonských stránkách!! Ještě to staré, původní vydání! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. března 2025 01:29

Garfie já to staré taky pořád mám. Já měla ráda ty obyčejný knížky o dětech. Ale syna to docela nudí, potřebuje nějaké dobrodružství, akci, trhlý humor nebo nějakou magii. Ale možná tu hraje roli i pohlaví.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 23. března 2025 01:55

žluťásek Já si taky myslím, že to není moc pro kluky. Potřebujeme zkrátka nějaké pokusné králíky!

Offline Suya
příspěvků moje polička 23. března 2025 05:24

Mrakoplas Se zpevnenou patou, ale ohebne jsem ted kupovala Befado, nevim jestli znas? Nejsou bf a ty nase jsou na uzky kotnik, ale maji teda x modelu tady

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. března 2025 08:01

Suya nepoznam, pozriem vdaka. (Link nefunguje)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. března 2025 08:39

Evaevavies co, dnes som vstala s naladou "70 eur zas za topanky na 3 mesiace nedam". Tym som  eliminovala takmer vsetky varianty a som zase tam kde som bola :D

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. března 2025 09:15

Mrakoplas dd step si pozerala?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. března 2025 09:20

Janulik03 tie mu boli vzdy hrozne siroke uplne vsade. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 09:49

Mrakoplas projít vinted?

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. března 2025 10:04

Prosímvás, který to jsou ty nejlepší ponožky pro mimina? Lindex?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. března 2025 10:20

První čtení pro kluky: starší dcera jela v Pospíšilové v tom skolnim strasidle Radilkovi, je to dost klučičí, mladší to vůbec nebavilo. První dvě jsou fakt pro prvňáčky, to přečetla v první třídě nebo nějak o prázdninách a pak plynule pokracovala. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. března 2025 10:29

Aranel za nás to byly prehrnovaci HM, ale už je to let, možná mají už jinde lepší

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. března 2025 10:44

Evaeva ten som pozerala. Ale popravde, moc sa mi nosene bf nechce kupovat. Mam pocit, ze vsetky su po par mesiacoch nosenia dost znicene, najma preslapana podrazka. Ja som tusim ani jedny bf nepredala, vsetky leteli rovno do kosa. Prave vcera som sa potesila, ze mam jedny kotnikove jonapy v super stave na predaj a pri umyvani som zistila, ze sa na jednej vpredu odlepuju? Skoro ma porazilo, inak su jak nove. Nepretekaju zatial (otestovala som), ale kolko vydrzia? To nemozem dakomu predat a ked hej, tak za smiesnu sumu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 11:01

Mrakoplas jojo. Ale občas se zadaří a jsou tam třeba nějaké téměř nenošené. Ale jasně, těžko budeš teď měsíc čekat až se něco objeví.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. března 2025 11:26

Aranel f&f