Karja a tys je jako dítě měla? Já právě ne. Ani sestra, ani máma. Kvůli neteři o očkování uvažuji. Co když nezdedila nase geny a domu je dotáhne a nakazil se.
Vše o těhotenství a dětech
MalvinNeměla. Před ockovanim ti udělaji test protilátek a tím se to zjistí, že jsi je neprodělala nějak skryte nebo že to prostě rodiče nepoznali, když jsi je měla
A ty myslíš, že je to geny? Nemohlo se prostě stát, že jste se prostě nesetkaly jen všechny s nákazou? To se stává třeba dětem, co nechodí do školky.
Karjado školky jsme chodily všechny. A i v období neštovic. Prostě buď jsme je nechytly nebo s naprosto miniprujevem.
Malvin jj, no ten test protilátek vyjde asi na 500 Kč. A budeš vědět. Jinak obecně se doporučuje dospělé spíš očkovat. Ale vy jste třeba fakt nějaká zvláštní rodina a bylo by to zbytecne. Navíc myslím, že je od netere nemusíš ani chytit, pokud se vidate jen občas na návštěvách.
Malvin asi bych si nechala nabrat ty protilátky. Mini průběh měl muž jako novorozeně a jeho praktická říkala, že to ani nemá smysl testovat, ať se určitě naočkuje.
Malvin jo, to chápu
Kdyžtak se to dá očkovat i po setkání s nemocným, mám pocit. Inkubační doba je 14 dní, tak jakoby v ní.
Evaeva ti je zajímavý, mně zase říkala doktorka, že i ten mini prubeh se počítá, že to nemá na množství protilátek vliv
Aj vaši synovia, keď rozprávajú, tak prestanú robiť všetko ostatné?
Potom ho furt len naháňam a okrikujem - nerozpravaj, obliekaj sa! Vydrží ten 3 sekundy
dcery též ![]()
My zdravime z Krce z infekcniho, mala si privezla z vyletu do Brna (no comment
) nejakou strevni srandu, nejdriv zvracela a pak brutalni prujem, byla hodne dehydratovana. Nicmene pro sichr, ze to neni infekce mocovych cest, se ji cely den snazim odchytit moc a ani ty nejvetsi brikule nezabraly, to by bylo snazsi chytit vzorek od tech muflonu tady!![]()
Evaeva Lužická jezera v Německu, pro děti skvělé, cyklostezky, vynikající i na inline a hezká hřiště, zbytky dolů, dá se tam zajít na rypadlo, celkem zážitek, hezký koupání.
Karja zajímavý! Evidentně co doktor, to názor.
Děkuju všem za tipy na cyklo dovolenou. Všechno eviduju a prozkoumám.
Suya ajaj zelam rychle uzdravenie!
Mna uz z tych topanok pre starsieho regulerne porazi. Pol dna som stravila hladanim a mam co? Prd.
Prosim vas neviete niekto o jarnych topankach/teniskach na extremne uzku patu, so spevnenou patou? Na barefoot absolutne netrvam, tam mu nesedia uz ani tie jonapy (pata je stale siroka). Okrem toho ho v bf po dlhsom chodeni po meste bolia nohy. Len nech su ohybne. Potrebujem nieco vhodne aj do skoly.
Mrakoplas na tenhle typ nohy jsou podle mě Babybare, ale ty jsou bf. Dát mu do toho vložky, aby měl měkčí došlap?
Suya a jéje! Ať to máte rychle za sebou.
Evaeva hej? Ja uz som presla tolko diskusii a poradenskych skupin a tuto znacku tam na uzke paty nezachytila. Asi budem musiet objednat x topanok v hodnote mojej vyplaty a skusat. Do obchodov mame daleko. Mna uz to taak nebavi :(
Evaevavlozky ma dokonca na mieru kvoli vpadnutym clenkom, takze bf mi az tak nevadi-len su všetky priserne siroke.
Mrakoplas no ty baby bare jsou široké v prstech, úzké v patě. Je to vopruz!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí