Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 22. března 2025 15:46

Karja a tys je jako dítě měla? Já právě ne. Ani sestra, ani máma. Kvůli neteři o očkování uvažuji. Co když nezdedila nase geny a domu je dotáhne a nakazil se. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 15:59

MalvinNeměla. Před ockovanim ti udělaji test protilátek a tím se to zjistí, že jsi je neprodělala nějak skryte nebo že to prostě rodiče nepoznali, když jsi je měla

A ty myslíš, že je to geny? Nemohlo se prostě stát, že jste se prostě nesetkaly jen všechny s nákazou? To se stává třeba dětem, co nechodí do školky. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 22. března 2025 17:04

Karjado školky jsme chodily všechny. A i v období neštovic. Prostě buď jsme je nechytly nebo s naprosto miniprujevem.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 17:11

Malvin jj, no ten test protilátek vyjde asi na 500 Kč. A budeš vědět. Jinak obecně se doporučuje dospělé spíš očkovat. Ale vy jste třeba fakt nějaká zvláštní rodina a bylo by to zbytecne. Navíc myslím, že je od netere nemusíš ani chytit, pokud se vidate jen občas na návštěvách. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 17:20

Malvin asi bych si nechala nabrat ty protilátky. Mini průběh měl muž jako novorozeně a jeho praktická říkala, že to ani nemá smysl testovat, ať se určitě naočkuje.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 22. března 2025 17:30

Karja Evaevajá se chci nechat očkovat, jen se k tomu nemohu dokopat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 18:00

Malvin jo, to chápu Kdyžtak se to dá očkovat i po setkání s nemocným, mám pocit. Inkubační doba je 14 dní, tak jakoby v ní.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. března 2025 18:16

Evaeva ti je zajímavý, mně zase říkala doktorka, že i ten mini prubeh se počítá, že to nemá na množství protilátek vliv 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2025 18:17
Reakce na letfenixa:

Aj vaši synovia, keď rozprávajú, tak prestanú robiť všetko ostatné?

Potom ho furt len naháňam a okrikujem - nerozpravaj, obliekaj sa! Vydrží ten 3 sekundy

​dcery též

Offline Suya
příspěvků moje polička 22. března 2025 18:54

My zdravime z Krce z infekcniho, mala si privezla z vyletu do Brna (no comment) nejakou strevni srandu, nejdriv zvracela a pak brutalni prujem, byla hodne dehydratovana. Nicmene pro sichr, ze to neni infekce mocovych cest, se ji cely den snazim odchytit moc a ani ty nejvetsi brikule nezabraly, to by bylo snazsi chytit vzorek od tech muflonu tady!

Offline bubak
29 příspěvků moje polička 22. března 2025 19:15

Evaeva Lužická jezera v Německu, pro děti skvělé, cyklostezky, vynikající i na inline a hezká hřiště, zbytky dolů, dá se tam zajít na rypadlo, celkem zážitek, hezký koupání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 19:35

Karja zajímavý! Evidentně co doktor, to názor.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 20:31

Děkuju všem za tipy na cyklo dovolenou. Všechno eviduju a prozkoumám.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2025 20:36

Suya ajaj zelam rychle uzdravenie!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2025 20:42

Mna uz z tych topanok pre starsieho regulerne porazi. Pol dna som stravila hladanim a mam co? Prd. 

Prosim vas neviete niekto o jarnych topankach/teniskach na extremne uzku patu, so spevnenou patou? Na barefoot absolutne netrvam, tam mu nesedia uz ani tie jonapy (pata je stale siroka). Okrem toho ho v bf po dlhsom chodeni po meste bolia nohy. Len nech su ohybne. Potrebujem nieco vhodne aj do skoly. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 21:00

Mrakoplas na tenhle typ nohy jsou podle mě Babybare, ale ty jsou bf. Dát mu do toho vložky, aby měl měkčí došlap?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 21:01

Suya a jéje! Ať to máte rychle za sebou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2025 21:40

Evaeva hej? Ja uz som presla tolko diskusii a poradenskych skupin a tuto znacku tam na uzke paty nezachytila. Asi budem musiet objednat x topanok v hodnote mojej vyplaty a skusat. Do obchodov mame daleko. Mna uz to taak nebavi :(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2025 21:44

Evaevavlozky ma dokonca na mieru kvoli vpadnutym clenkom, takze bf mi az tak nevadi-len su všetky priserne siroke.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2025 22:00

Mrakoplas no ty baby bare jsou široké v prstech, úzké v patě. Je to vopruz!