Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 11:33

Aranel potvrzuju Tesco i hm

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. března 2025 11:33

Aranel Jestli chceš bavlnu tak to je dneska dost problém. Skáněla jsem pro mimi loni a fakt tour po obchodech jak blázen.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 11:38

Aranel ale nakonec skopou všechno ale mají být co nejvíc bez ponožek, tak asi vědí. Mně přijde dobrý mít něco s ťapkama na ven, aby byly v teple, to neskopou(ale.to.zas.nema.byt.do.nositka.aby.to.nebylo.tak.jednoduchy)

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. března 2025 12:17

Evaeva a nebo to obleceni s tapkama dite nesnasi

Ale ona je jako my, jak prijde domu, s botama sundava i ponozky a beha bosa. Ze me vzdycky silel muj deda, kdyz jsem v dome u rodicu chodila celorocne naboso, vcetne kamennych schodu. I v mrazech chodim na balkon bosa, dneska jsem tam presazovala, na sobe teplaky a mikinu a bose nohy. Takze ja asi tu jeji mimini nechut k zakrytemu chodidlu chapu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 13:04

Zuzuli ano, naše mimino taky ponožky moc nechce. Větší kluci teď už jo. Já mám dvoje ponožky i dneska Ale to s ťapkama jsem jim dávala na spaní na ven do kočárku, ne na doma na bdělý čas. Žádnou nesnášenlivost nevyjádřili

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 23. března 2025 14:05

Naše děti v tech tapkovych overalech strašně řvaly , vzdycky se jim zasekla noha někde uvnitř, i jim nesedely ty ťapky na nohy, co jsem dostala, to jsem ustřihla. 
maly dite nechce ponožky vubec, mame doma fakt zimu, ja nevydrzim bez bot a ona sundava vsechni 

stav bf bot radsi nekomentuju, u nas je teda podrazka i vnitřek v pohode, ale zvenku jsou ty boty na šrot tak po tejdnu, odreny, rozpáraný...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. března 2025 14:06

Evaeva žluťásek MPLee Minimálně H&M mám po ruce, Tesco asi ne dost velký. Nějaký věci s ťapkama taky mám... mám tady hromadu věcí asi 3 velikostí a mimino má váhový odhad na 81. percentilu, takže uzavírám sázky, budou 4 kila, nebo ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 14:11

Aranel budou, 50 ani neper. (Kluci měli 4 kila všichni.)

Ale ty odhady jsou +-autobus, odchylka je snad půl kila na oba směry. Ale jednou mě v porodnici vyšetřovala doktorka, sáhla na břicho a prý aspoň 3,9kg. To jí potvrdil i ultrazvuk a dítě za pár dní narozené mělo 4,1. To jsem teda čuměla, že to pozná za dvacet sekund pohmatem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 14:11

Aranel ponožky u nás mají i v malém Tescu 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. března 2025 14:13

Aranel no kolegyně porodila o měsíc dříve a dítě 3,3kg. Vědělo co dela asi. 

Ani jedno moje dítě nemělo tři kila v termínu!

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 14:34

Aranel jméno už teda máme? A všechno připravený?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 15:17

continuity podle mě je celkem jedno, jak je to dítě velké. Myslím z hlediska průběhu a náročnosti porodu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. března 2025 15:18

Tabea ponožky chybí

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 23. března 2025 15:24

Mám pocit, že čo si počas raného detstva L neodbil vylomeninami, vynahradza si teraz. Akurát že už má skoro 9, tak to nie je roztomile ani ospravedlnitelne tým, že je ešte malý

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2025 15:36

Garfie To nevyjde z módy;-). Zkusím to;-). Komiksy, hele to má hned prelouskane a do knihovny nám to časově nevychází, to bychom přišli na mizinu:D

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 23. března 2025 16:04

Karja podle me to čtou furt dokola, ne

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 16:18
Reakce na letfenixa:

Mám pocit, že čo si počas raného detstva L neodbil vylomeninami, vynahradza si teraz. Akurát že už má skoro 9, tak to nie je roztomile ani ospravedlnitelne tým, že je ešte malý

​a co vylomuje?

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 23. března 2025 16:20

Evaeva ponožky jsou potřeba jen pro matku, protože studený nohy zpomalují porod.

V případě potřeby jdou natáhnout jako kamaše novorozenci.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. března 2025 16:28

letfenixa podle mě jen nejsi zvyklá, můj muž dělá kraviny pořád

On je ten, co sedí v zadní lavici a vyrušuje ještě i na rodičovském združení. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 23. března 2025 16:42

Tabea teraz ma naštval tým, že ausgerechnet, keď sme išli obedovať, musel ísť polievať kvety na balkón (on si ho nevie otvoriť, takže to vyžaduje osobu naviac), následne som išla do kúpeľne a zistila, že celá podlaha je pod vodou plus polovica chodby je pod vodou a on spokojne olizoval moju lyžicu v tanieri polievky. Tá voda bola z toho, ako do mini krhličky prelieval vodu z plastovej fľaše a keďže sa mu vylievala, tak minul vodu z 2 fľaši akože fakt takého kraviny nerobieval.