Aranel potvrzuju Tesco i hm ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Aranel Jestli chceš bavlnu tak to je dneska dost problém. Skáněla jsem pro mimi loni a fakt tour po obchodech jak blázen.
Aranel ale nakonec skopou všechno
ale mají být co nejvíc bez ponožek, tak asi vědí. Mně přijde dobrý mít něco s ťapkama na ven, aby byly v teple, to neskopou
(ale.to.zas.nema.byt.do.nositka.aby.to.nebylo.tak.jednoduchy)
Evaeva a nebo to obleceni s tapkama dite nesnasi ![]()
Ale ona je jako my, jak prijde domu, s botama sundava i ponozky a beha bosa. Ze me vzdycky silel muj deda, kdyz jsem v dome u rodicu chodila celorocne naboso, vcetne kamennych schodu. I v mrazech chodim na balkon bosa, dneska jsem tam presazovala, na sobe teplaky a mikinu a bose nohy. Takze ja asi tu jeji mimini nechut k zakrytemu chodidlu chapu ![]()
Zuzuli ano, naše mimino taky ponožky moc nechce. Větší kluci teď už jo. Já mám dvoje ponožky i dneska
Ale to s ťapkama jsem jim dávala na spaní na ven do kočárku, ne na doma na bdělý čas. Žádnou nesnášenlivost nevyjádřili ![]()
Naše děti v tech tapkovych overalech strašně řvaly , vzdycky se jim zasekla noha někde uvnitř, i jim nesedely ty ťapky na nohy, co jsem dostala, to jsem ustřihla.
maly dite nechce ponožky vubec, mame doma fakt zimu, ja nevydrzim bez bot a ona sundava vsechni
stav bf bot radsi nekomentuju, u nas je teda podrazka i vnitřek v pohode, ale zvenku jsou ty boty na šrot tak po tejdnu, odreny, rozpáraný...
Aranel budou, 50 ani neper.
(Kluci měli 4 kila všichni.)
Ale ty odhady jsou +-autobus, odchylka je snad půl kila na oba směry. Ale jednou mě v porodnici vyšetřovala doktorka, sáhla na břicho a prý aspoň 3,9kg. To jí potvrdil i ultrazvuk a dítě za pár dní narozené mělo 4,1. To jsem teda čuměla, že to pozná za dvacet sekund pohmatem.
Aranel ponožky u nás mají i v malém Tescu
Aranel no kolegyně porodila o měsíc dříve a dítě 3,3kg. Vědělo co dela asi.
Ani jedno moje dítě nemělo tři kila v termínu!
Aranel jméno už teda máme? A všechno připravený? ![]()
continuity podle mě je celkem jedno, jak je to dítě velké. Myslím z hlediska průběhu a náročnosti porodu.
Tabea ponožky chybí ![]()
Mám pocit, že čo si počas raného detstva L neodbil vylomeninami, vynahradza si teraz. Akurát že už má skoro 9, tak to nie je roztomile ani ospravedlnitelne tým, že je ešte malý ![]()
Garfie To nevyjde z módy;-). Zkusím to;-). Komiksy, hele to má hned prelouskane a do knihovny nám to časově nevychází, to bychom přišli na mizinu:D
Karja podle me to čtou furt dokola, ne ![]()
Mám pocit, že čo si počas raného detstva L neodbil vylomeninami, vynahradza si teraz. Akurát že už má skoro 9, tak to nie je roztomile ani ospravedlnitelne tým, že je ešte malý
a co vylomuje?
Evaeva ponožky jsou potřeba jen pro matku, protože studený nohy zpomalují porod. ![]()
V případě potřeby jdou natáhnout jako kamaše novorozenci. ![]()
letfenixa podle mě jen nejsi zvyklá, můj muž dělá kraviny pořád ![]()
On je ten, co sedí v zadní lavici a vyrušuje ještě i na rodičovském združení.
Tabea teraz ma naštval tým, že ausgerechnet, keď sme išli obedovať, musel ísť polievať kvety na balkón (on si ho nevie otvoriť, takže to vyžaduje osobu naviac), následne som išla do kúpeľne a zistila, že celá podlaha je pod vodou plus polovica chodby je pod vodou a on spokojne olizoval moju lyžicu v tanieri polievky. Tá voda bola z toho, ako do mini krhličky prelieval vodu z plastovej fľaše a keďže sa mu vylievala, tak minul vodu z 2 fľaši
akože fakt takého kraviny nerobieval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí