Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2025 10:41

Teď jsem zvědavá, jestli syn toho klokana taky dělal Dřív ho na té škole děti určitě dělávaly, ale nevím, jestli i prvňáci

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. března 2025 10:45

Makara Já jsem takhle rozložená od té doby co mám děti, i na rodičáku jsem to měla. Navíc já jsem ten typ co se přepíná, já si paradoxně prací odpočinu víc než když jsem "jentak" doma. Myslím, že ubrat bych měla jinde, než ve svém zaměstnání, ale to je takovej dlouhodobej problém no. Je to poděs tato sezona, fakt jo. 

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 26. března 2025 10:54

Mrakoplas Není to chyba ve výchově, je to povaha! ;o) Já zas dceři od malička říkám, že nemusí být ve všem nejlepší, že důležitější je, aby ji to, co zrovna dělá, bavilo.

Ale teda když jsem to rozebírala s psycholožkou, tak říkala, že problémové je i to, že dcera se asi setrvale cítí pod tlakem kvůli tomu, že ji furt kontrolujeme jestli dost jí a pije. Akorát to je věc, která se blbě pouští :o( A teda to se zas furt cítím pod tlakem já, že se musím snažit nabízet jí jídlo a pití tak, aby to bylo zábavné a neútočné.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. března 2025 11:29

Klokani byli i za nás a to jsem podle všeho ještě o rok starší než Pinot Noir Ale už jsem mimo, teď jsem nezvládla ani matematickou olympiádu pro šestou třídu.

V ČR Klokani placeni nejsou, u staršího na gymplu ho dělaji plošně a mám pocit, že i na základce jsou vždycly celá třída. Peníze nikdy nikdo nechtěl.

A když už jsme u toho, mladší byl třetí, před něj se dostali jen děti z vyšší třídy.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 26. března 2025 11:48

continuity Ježíši z toho kvetu úplně nejvíc, když dítě píše jak hrabema a na me námitky a ať si to opraví se dozvím, že mě se to říká když už to umímminule jsem ji hodila na krk muži, že jinak budu jednodetna... 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:05

Pinot Noir U Klokana je v tech nizsich rocnicich zaklad precist si zadani. S tim mame nejaky problem napric predmety. Klokana u nas psali taky, ale vysledek nevim a radsi se ptat nebudu. Vcera melo dite totiz nejak blbou naladu, protoze psali z prvouky a nevedel, co napsat na otazku Co je to vzduch? Chudak malej, tyhle otevrene otazky mu taky nejdou.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:16

Gatita u nás to nebyl Klokan, ale normální test. Zadání je ovšem problém u nás taky. Jak vidí stejný začátek zadání, tak už píše výsledek/odpověď, které si zapamatoval od minula, co na tom, že tehdy Franta s Járou kupovali nanuky a teď prodávají jabka, on napíše "Zbylo jim 8 korun", přitom odpověď je "2 bedny".

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:18

Klokan se v ČR určitě neplatí, vlastně za žádnou školní soutěž po mně nikdo nic nechtěl a že starší se zúčastní, kde může. 

DruI to se přihodilo starší v druhé třídě, byla tuším druhá a hrozně ji to potěšilo. Dostala pak diplom a takovou skleněnku, vevnitř je klokánek a dodnes ji má

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:19
Reakce na Karja:

Dcera se pomalu dostala z neštovic, uf, první den v takové lepší náladě a kondici a....já jsem pro změnu se zas potýkám s nejakou virózou. Jako myslím, že zákon zachování ne nemoci, ale zachování mě v nějaké hladině vyčerpanosti prostě musí být zachován...Nebo nevím o co jde už  od nového roku:D

​Už to psala continuity , neštovice jsou velký záběr na imunitu a ta je po nich nějaký čas oslabená. Náš pediatr doporučeje klidový režim aspoň měsíc po nich a imunitu posilovat. Četla jsem, že jsi to zavrhla, ale jestli se vám doma zase melou bacily, dceři bych na posílení něco dala. tím nic nezkazíš.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:22

Gatita Pinot Noir se čtením zadání má problém většina dětí, to je normální. 

Mladší ho má doteď, to teda už normální není, alespoň to o sobě ví a nějak s tím pracuje. 

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:22

Gatita Ty jo, ale tohle je tak záludná otázka, že bych nevěděla co napsat! A to samozřejmě vím, co je to vzduch, ale kdo ví, co chce učitelka slyšet? ;o)

continuityTo je milý. Skleněnka s klokánkem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2025 12:27

rasaNori haha, to je u nás taky oblíbená průpovídka: Co je tam napsané? Tak si to přečti, ty to umíš!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:33

Pinot Noir promin ale vidim, ze vsade rovnake.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:36

DruI no presne, tiez im to vravim. Ja sa s nimi chcem hrat spolocenske hry/futbal atd pre zabavu. Ale tito dvaja ak nevyhravaju, tak koniec. Mladsi sa nadudri a odide uz po prvom inkasovanom gole. Co na tom, ze vyhrava 4:1. Nemam narok :D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:37

notna jj, to bylo v reakci, aby nechytla tu chřipku, co doma lítala, tak to jsem psala, že to už je asi setjně pozdě. Ona asi měla kombinaci toho všeho, proto měla tak vysoké teploty a takhle to odskákala. Ted jí něčím posílím aspon do školky.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:47

DruI jo, on zna slozeni vzduchu, vi, ze je tam dusik, vedel, co vdechujeme, co vydechujeme, jak to je u kytek,  co je to atmosfera... ale z te otazky byl tak perplex, ze nenapsal nic. Jako naladu mel vcera vazne pod psa. 

A dcera je moc sikovna s tim Klokanem

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:49

Gatita ja jsem mela ve 4. tride ucitelku, ktera mela presne tyto otazky v oblibe. a nenavidim je dodnes:-)

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:51

Karja Držím palce, ať se z toho vymotáte. U nás sice dítě velký, ale letošní školní rok už mám někdy chuť tlouct hlavou do zdi zoufalstvím. Od začátku školního roku dva úrazy, jedna vážná břišní příhoda a mezi tím virózy, průdušky, podezření na černý kašel. Kamarád si z nás dělá srandu, že naše dítě snad neměmlo akorát ovčí kadeřavost vlny, jinak už úplně všechno  

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:54

notna No, já si taky myslím, že někdy se to tak shodou náhod prostě posbírá do jednoho období;). Snad bude příchodem jara lépe.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 26. března 2025 12:59

Pinot Noir u nas dost podobne! Ale zlepsuje se to. Zlepsilo se samo od sebe natolik, ze ve skole s tim uz problemy nema zadne. Ale obecne to porozumeni textu je hrozne slabe, knizky necte vubec, a kdyz je nejaka textova uloha trochu nestandardni, tak mi taky prijde, ze se nejak zasekne. Ale kdyz mu to reknu ustne, tak vi hned. Ja to mam naopak.