Můj muž je kamarád mého tehdejšího spolubydlícího/domácího.
Vše o těhotenství a dětech
Karja
Tys mu ještě nějak hned kupovala oběd, ne? No cesta lemovaná red flagy ![]()
dzizisketa Můj muž je taky kamarád mojí tehdejší spolubydlící. Seznámili jsme se když jí pomáhal s přistěhováním :)
Aranel Ano nechal se lstí pozvat na oběd na moji studentskou kartu a dal mi v hotovosti více peněz, abych mu dluzila a věděl, že to neunesu no a sejdeme se ještě na vyrovnání dluhu. Coz je lstive, další red flag. Taky mi asi po trech minutách řekl, že se k němu musela nastěhovat máma, že se rozešel s pritelkyni, tak aby to zvládnul. A po 45 minutách mi navrhl, abych nejezdila na víkend domů, že bychom ten víkend mohli strávit spolu. Hele tam bylo Red flagu jako blázen. Já to asi týden nemohla vymazat z hlavy, normálně jsem si říkala, co to bylo za magora:D. Pak jsem si jednou přečetla v casopise, že když nemůžeš zaujmout vzhledem, máš zaujmout jinak. Takže tak!
letfenixa no turisticke keen prave vraciam, vyzuvali sa mu v pate
. Sportisimo som mala v plane ale moc tomu nedavam, tiez mu tam nikdy ziadne nesedeli.
Ja mam samba uplne nudne (oproti Karji:) z byvalej prace, to tu uz bolo? :D
Nás s mužem seznámila kamarádka, chodila s jeho bráchou, dneska jsou z nás švagrové ![]()
Mrakoplas Nebylo!
Karja tuhle vasi seznamovaci historku tu ctu uz ponekolikaty a pokazdy mne hrozne bavi. Uz by to mohl nekdo konecne zfilmovat
do role tvyho samba bych obsadila Pavla Lisku, tebe jeste nevim
monis No to by byla konečně dobrá romantická komedie! :o)
monis Já teda doufám, že sambo vypadá líp! Tuhle řekl svůj věk jednomu mému spolužákovi a on mu odpověděl "cože, mužeš mi říct, jak se udržuješ?" To je jak kdyby mluvil na nějakou fosilii. Sambo určitě jedině Ben Aflek bez toho tupého výrazu s otevřenou pusou a já Heidi Klum, kdyby uměla hrát. Obojí za mlada. Prostě takovýhle herci bez kompromisů ještě ani neexistují a proto se to nemůže natáčet.
Karja tak samozrejme jsem myslela Lisku zamlada, ne soucasneho a ty budes Lewandowska, takova mila normalni holka
Affleck je hrozne prvoplanovej, tomu bych neverila...
monis já myslím, že Patrik Děrgel by mohl být sambo
(doufám, že nás karja nezačne nenávidět) S lewandowskou souhlasím
Evaeva Ja to spis vidím na Petru Hrebickovou:D. Hele sambo asi neexistuje v ceskem šoubyznysu, to bude muset být nekdo ze zahraničí:D.
Karja ale jdi ty, prej hřebíčková
Ani teď, natož tenkrát. Já se v tom zahraničním šoubyznysu neorientuju, ale maskéři umí divy, určitě by se tu někdo našel (vůbec nevím, jak sambo vypadá
)
Mrakoplas co Affenzhan? Ty maji hodne uzke paty. A ve sportisimu jsme videla bf head a ty vypadaly v pate take velmi uzke ![]()
Nás s mužem seznámila kamarádka, chodila s jeho bráchou, dneska jsou z nás švagrové
haha, to jsme si nekdy na SS naplanovaly s kamaradkou, ze si vezmeme brachy a odstehujeme se do Karlovejch Varu (proc zrovna KV se me uz dnes neptej :)). Kazda jsme si vytipovala jednu sourozeneckou dvojici, kde druhy bratr prichazel do uvahy pro tu druhou. No jak to asi dopadlo, ty bratry jsme si vzaly, ale kazda toho svyho vytipovanyho a do Varu se odstehovala nase treti kamaradka :))
Já mám muže z hraní onlinovky, ex z diskuzního fóra o hrách a exex z hospody, takže všude platí ten společný aktivní koníček :-D
moora To je parádní příběh
a jezdíte tam tu třetí aspoň navštěvovat? ![]()
edit: O svém příběhu ještě dodám, že ta moje kamarádka to myslela spíš jako vtip, muž byl čerstvě rozejit, tak aby se jeden večer nenudil, no nenapadlo ji, co z toho bude ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí