Garfie basket je asi v pohodě, ale sambo přestal chodit na ty pracovní fotbaly, že říkal, že je tam urazovost vyšší než u profesionálů:D. A tady mi taky přijde, že každej druhej z té pralesní ligy už má něco operovaného, mně to přijde takové zbytečné, ale nevím, třeba tomu nerozumím, třeba by se jim to stalo časem i tak nebo co tam dělaj.
Vše o těhotenství a dětech
nemam docteno, ale ja uz dopredu taky vim ze fotbal apod neprichazi v uvahu. Ja se svym zamestnanim a muz, ktery ma pulku sobot v sezone hony a strelby....Takze bud bude kluk od puberty delat strelbu (coz se nabizi) nebo bezky, protoze to mame za humny. Kamaradka ty deti trenuje, ale casem tam ten tlak na vykon je taky. A velky. Navic trenovala i par elitnich sportovcu, vcetne Soukalove.
Ale par lidi z okoli maji to, co ty popisujes vyse. Jmenovite treba z volejbalu. Tam jsou kamaradi pryc kazdy jednotlivy vikend, coz mi prijde strasny.
Karja můj muž hrával docela dobře fotbal, kariéru mu uťal přetržený vaz, tak po pár letech začal hrát tu pralesní ligu, tak tam to ukončil utržený meniskus, suma sumárum to jsou 4 operace kolene a přesvědčení, že fotbal a base jumping jsou dva sporty, které naše holky dělat nebudou.
Já kolektivní sporty z duše nenávidím a nikdy jsem se žádných firemních volejbalů a spol. neúčastnila, a nepřipadá mi, že bych byla kvůli tomu mimo kolektiv. Nebyla jsem zdaleka jediná a spíš jsem měla pocit, že mají ve firmě o 100 lidech problém dát dohromady tým, protože se vždycky našlo pár jedinců, kteří to brali smrtelně vážně, a ti dovolenkoví hráči se jim na to brzo vyprdli. Takže důvod chodit do fotbalu, aby jednou nebyl člověk vyčleněný z kolektivu, mi nedává smysl. Ostatně už se to tu hlásalo o lyžování, to mi připadá úplně na hlavu.
Karja takto presne prestal aj sambo chodit na vecerny nedelny fotbal s kamaratmi. Brali to strasne vazne, dost sa tam kalicili a urazy neboli vzacne. Chcel hrat pre zabavu a na hento sa im vyprdol. Tak chodi na bedminton a kontakty, ktore tam ziskal, mi uz nejedenkrat pomohli :) Ja som drevo so socialnou fobiou, mna by tam nedostali :D ( sa mladsiemu necudujem, ze nikam nechce)
Pinot Noir tohle podepisuju. Ja jsem i dost nesikovna, a jako dite jsem hrala na nejake lepsi nez hrozne urovni jen tenis a pak jsem jednu dobu jezdila na koni. Pak uz jsem chodila trikrat tydne na anglictinu radsi ![]()
U nas v praci jede volejbal a beh, sezonne bezky. A volejbal je presne co popisujes, dokonce mame na oddeleni tym A, co to fakt zerou a sranda tym B, ale i to ve vysledku prozivaji taky. Ale v kolektivu me to nijak nevyclenuje. Nicmene jsem ted dvakrat prisedela sefovi u prijimacich pohovoru a on se vazne ptal na to, jaky sport ty zajemci delaji a pak pri rozebirani kandidatu nadhazoval, ze treba jedna holka je byvala ligova basketbalistka (po nekolik rekonstrukcich kolennich vazu do dvacitky) a ze urcite bude platna i v tom volejbalu.
Pinot NoirTo bych neřekla, že někdo, že je to duvod proč chodit na fotbal, ale jako jedna jeho výhoda to prostě je;). Jakou jsou další jiné výhody a nevýhody. Já taky nejsem vyčleněná z kolektivu a nebyla jsem, ale třeba už jsem měla nabídku ze čtyřech ruzných prostředí (VŠ, práce a dvě party v místě bydliště) at s nimi chodím na volejbal nebo se zučastnim volejbalového turnaje nějakého volnočasového. Takže je to spíš taková výhoda to umět, pak to můžeš využít.
Pinot Noir Jo, muž říká, že prostě ty fotbalový pohyby jsou jen pro mladý těla:D. A hlavně že to tam vždycky někdo posere, že je do toho příliš zapálenej, co jde příliš kontaktně, někoho pokope, strčí a to už je prej pro tyhle pokročilé dospělé hotovo. Že to mladý tělo to unese, ale staršímu už holt někde něco rupne.
Ještě, že je nás v práci do dvaceti, tady žádný tým jen tak lehce neposkladáme. Ostatně, nakonec jsme nedali ani čtyřčlenou štafetu na Opavskou mílí, takže šéf běhá za sebe. Ale u muže chodí hrát badminton.
Jos Tak na jedné škole u pohovoru se taky synka ptali jaké dělá sporty a přiznání absolvování I a II stupně ZUŠ mu udělaly dobrou službu, jelikož škola měla svoji kapelu.
Karja já se všechny sporty naučila na atletice
ale na volejbalivý turnaj bych nešla, já jsem na to dřevo. Ale kolektivní sporty mám ráda, jen teď už nemám příležitost. Ale kopat se naučíš i na hřišti za barákem, aby sis mohla volnočasově zakopat
Přiznám se, ze jsem volejbal hrála naposled na základce, neznám nikoho, kdo by ho hrál, ani si nevybavuju nikoho z kamarádů nebo spolužáků, ze by volejbal hrál
ja se tu rozhlížím po sportu pro starsi, ale cokoliv znamena ji nekam vozit. ZUŠ tu naštěstí je
Evaeva Tak to můžeš říct skoro o každém sportě, že se ho naučíš sama;). Kromě třeba atletiky, ale florbal, volejbal, basket, hokej, tenis, badminton, všechno když budeš dělat za barákem nebo o tělocviku se naučíš. Ta kvalita toho volnočasovýho provedení ale jako bude hodně ruzná, a to je i u fotbalu.
Karja jojo, ale na nějaké kopání to podle stačí. Zrovna ten fotbal u nás hrají ve školce, když jdou ven. Kvůli tomu mi přijde zbytečný nechat si nadávat na tréninku
Mohučanka já myslím, že jsme měli dobré učitele, ostatní sporty jsme normálně trénovali, ale ten soft bůhví proč ne. Přitom ho hrály všechny třídy celou letní sezónu. Asi to bylo nařízené befelem a ti učitelé k tomu neměli vztah ![]()
Karjařekla bych, že u těch sportů, kde se používají rakety, hole, hokejky a nevím, jak se to všechno jmenuje, je samodomo výuka mnohem těžší, nějaké vedení to potřebuje. Souhlasím s Evaeva , že fotbal si ti, které to baví a mají trochu talent, obstojně zakopají, i když žádným tréninkem neprošli (myslím tréninkem fotbalu, fyzičku to chce samozřejmě pořádnou).
Ty ses o víkendu ptala na Luhačovice, že? Jako výchozí místo na výlety do Bílých Karpat, Beskyd i dolů na Slovácko je to asi ideální. Loni nebo předloni obnovili Sluneční lázně, to si v Luhačovicích určitě nenechta ujít. Na koupání je tam asi nejlepší přehrada, pak je menší nádrž na Všemině, Štěrkáč v Otrokovicích, tam je i nějaké lanové centrum myslím, štěrkoviště u Ostrožské Nové Vsi, v každém městě v okolí jsou jiště i obyčejná koupaliště.
Zoo na Lešné si určitě ujít nenechte, chceš-li drobný tip, tak zkuste dorazit co nejříve na otvíračku a nejprve se vydejte nakrmit rejnoky, později přes den bývá fronta a krmení omezené. Ve Zlíně bývají v krajské galerii přes léto nějaké hratelné výstavy - stavebnice, hry a hračky. Budete-li mít auto, můžete si udělat výlet třeba do Hostětína, to je slavná ekovesnice, kolem Starého Hrozenkova a Žítkové jsou krásné trasy po kopcích, na opačnou stranu si můžete zajet na Velehrad a do Archeoskanzenu a Živé vody v Modré, to je hned vedle... možností je tam spousta ![]()
Jos naprosto te chapu. Ja si myslim, ze i rodice maji pravo na volny cas a konicky. Predstava, ze se cely volny cas rodiny podridi sportu ditete je pro mne uplne neprijatelna. Takze je uz ted jasny, ze moje deti druha Ledecka nebudou![]()
Jinak znama ma syna v lyzarskem klubu a soboty tak travi jako sluzba u vleku, aby si odpracovala jinak vysoke clenske prispevky. Sileny.
Pinot Noir já bych to tak taky řekla, na druhou stranu, máme tu i pralesní hokejovou ligu - a ti kluci nikdy na žádné treninky nechodili, dřív to tu nebylo. Segry kdysi hrávaly tenis, badminton a také nikam nechodily. Myslím, že je to i hodně o té šikovnosti a když to baví.
dzizisketa Děkuji, řadu z toho už plánuji, my jsme byli právě před lety v Otrokovicích a a dost věcí z toho nestihli;).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí