moora to by byl taky dobrý film
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak samozrejme jsem myslela Lisku zamlada, ne soucasneho a ty budes Lewandowska, takova mila normalni holka
Affleck je hrozne prvoplanovej, tomu bych neverila...
No ale tak Liška zamlada už to asi hrát nebude!
Aranel My jsme Lišku s Polákovou (no v té se vidim docela, kdyby se zrychlila) potkali ted minulé léto u nás na výletě prostě najednou vyšli z lesa, a byli uplně takoví jetí a zdrchaní. Hlavně sambo z toho byl na větvi, že asi dřív se mu ta Poláková i líbila, tak mu říkám, ale takhle ženský vypadaj, když se nanamalujou:D
Myrtila My to máme podobně, kamarádka nás pozvala na stejný večírek (a byl to teda příšerný tah, skončili jsme asi v pět ráno vařením špaget u ní doma...). Pak říkala, že tušila, že si budeme rozumět, ale kdyby věděla jak, nikdy by nás neseznámila!!!! (zdál se jí málo spolehlivý, aby mi ho dohodila, já teda navíc s někým zrovna chodila...
Aranel no a kdo jinej by zahral kluka, co normalne rekne holce, ze se k nemu kvuli rozchodu nastehovala mama a pak ji vzapeti rekne, at zustane na vikend? Proste musi byt trochu divnej
cekam na tipy!
Jan Nedbal! Nebo Matouš Ruml, jak mu šel Lexa.
dzizisketaberu oba, Nedbal mne napadl taky, ale hlavne proto ze se mi libi, ale Ruml mi tam asi sedi vic
. Chudak sambo, tomu dnes musi zvonit v usich.
OMG ! Chudák Karja a její sambo ![]()
monis Souhlasim s Liškou, sice už je starej, ale to je typ chlapa, kterej sice působí na první pohled podivínský, ale na druhý je chytrý , empatický chlap, asi i fajn s dětma. I když já mám samba od Karja v kategorii jogín. Ale to jen díky tomu, jak se tu zmiňuje ta jeho strava.
dzizisketa Tak ani jeden podle mě nemá "koule" být chlap s charismatem a postavit barák ![]()
Tady už to nejde, asi se už skoro všichni zmate, ale před lety na jednom serveru jsme si psali, jak si kdo koho představuje. Skvělý to bylo. Pak časem jsme se poznali i na živo a to bylo raky veselo ![]()
Garfie No, taky jsem tehdy s někým chodila, asi dva týdny, kamarádka to tehdy nevěděla, a vlastně neví dodnes, už jsem se s tím pak nikde nechlubila
takže jsme si oba dořešili minulost a šli jsme do toho ![]()
Aranel no a kdo jinej by zahral kluka, co normalne rekne holce, ze se k nemu kvuli rozchodu nastehovala mama a pak ji vzapeti rekne, at zustane na vikend? Proste musi byt trochu divnej
cekam na tipy!
Macháček zamlada ![]()
Tak z těch pokročilých ještě Jaroslav Plesl.
A Karja , tu by u mě hrála Lily Collins.
cekam na tipy!
To ti fakt nějakej borec udělal? Jako maminku po rozchodu? :D
Kan prosim tě, jedná se o mě:D a asi to nerozebírej:D. Von se totiž rozešel 14 dní před státnicemi po nějakým dlouhodobým vztahu a všichni (včetně něj) měl obavu, že to asi nedá, nebude se učit a tak. Tak měl dozor:D A jako ano i tato informace přišla v prvních pěti minutách. Jako jak říkám, zapsalo se to do hlavy hodně no:D:D
Já bych potřebovala poradit uplně z jiného soudku, genciálka má výpadek, co jiného byste doporučily na neštovice v puse? Z toho oka to naštěstí šlo pryč, tam to aktuálně podle stavu z dneška není k řešení a snad to vydrží, ale pusa, jazyk velký špatný.... V lékárně nic moc neporadili, tak zatím to potírám Tantum Verde no, jakože to bude desinfikovat. Ale nevim, nevim....Dneska to je den, jak prostě jak z Děcka, fakt....
Debilní den z děcka. Jedno děcko nemocné uplně, tour de lékárny, volal mi uplně debilní klient, s debilníma řečma, zpráva z uzké rodiny o zdravotních komplikacích s operací, a ted mi volala babička, že mladší dítě se vzteká a nechce jít k nim domů ze školky. Jdu se přesunout do tmy někam....
Karja
uz je odpoledne, zitra bude lip!
dzizisketaPlesl ne, ten je takový slizký trochu. Ale ten nedbal by šel ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí