Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 08:43

moora to by byl taky dobrý film 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 08:59
Reakce na monis:

Karja tak samozrejme jsem myslela Lisku zamlada, ne soucasneho a ty budes Lewandowska, takova mila normalni holkaAffleck je hrozne prvoplanovej, tomu bych neverila...

​No ale tak Liška zamlada už to asi hrát nebude!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 09:04

Aranel My jsme Lišku s Polákovou (no v té se vidim docela, kdyby se zrychlila) potkali ted minulé léto u nás na výletě prostě najednou vyšli z lesa, a byli uplně takoví jetí a zdrchaní. Hlavně sambo z toho byl na větvi, že asi dřív se mu ta Poláková i líbila, tak mu říkám, ale takhle ženský vypadaj, když se nanamalujou:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 09:17
Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 09:56

Karja

Myrtila My to máme podobně, kamarádka nás pozvala na stejný večírek (a byl to teda příšerný tah, skončili jsme asi v pět ráno vařením špaget u ní doma...). Pak říkala, že tušila, že si budeme rozumět, ale kdyby věděla jak, nikdy by nás neseznámila!!!! (zdál se jí málo spolehlivý, aby mi ho dohodila, já teda navíc s někým zrovna chodila...

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:11

Aranel no a kdo jinej by zahral kluka, co normalne rekne holce, ze se k nemu kvuli rozchodu nastehovala mama a pak ji vzapeti rekne, at zustane na vikend? Proste musi byt trochu divnejcekam na tipy!

Online dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:17

monis 

Jan Nedbal! Nebo Matouš Ruml, jak mu šel Lexa.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:25

dzizisketaberu oba, Nedbal mne napadl taky, ale hlavne proto ze se mi libi, ale Ruml mi tam asi sedi vic. Chudak sambo, tomu dnes musi zvonit v usich.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 10:45

OMG ! Chudák Karja a její sambo

monis Souhlasim s Liškou, sice už je starej, ale to je typ chlapa, kterej sice působí na první pohled podivínský, ale na druhý je chytrý , empatický chlap, asi i fajn s dětma. I když já mám samba od Karja v kategorii jogín. Ale to jen díky tomu, jak se tu zmiňuje ta jeho strava.

dzizisketa Tak ani jeden podle mě nemá "koule" být chlap s charismatem a postavit barák

Tady už to nejde, asi se už skoro všichni zmate, ale před lety na jednom serveru jsme si psali, jak si kdo koho představuje. Skvělý to bylo. Pak časem jsme se poznali i na živo a to bylo raky veselo

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:07

Garfie No, taky jsem tehdy s někým chodila, asi dva týdny, kamarádka to tehdy nevěděla, a vlastně neví dodnes, už jsem se s tím pak nikde nechlubila takže jsme si oba dořešili minulost a šli jsme do toho

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:09
Reakce na monis:

Aranel no a kdo jinej by zahral kluka, co normalne rekne holce, ze se k nemu kvuli rozchodu nastehovala mama a pak ji vzapeti rekne, at zustane na vikend? Proste musi byt trochu divnejcekam na tipy!

​Macháček zamlada

Online dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:10

notna 

Tak z těch pokročilých ještě Jaroslav Plesl.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:12
Reakce na dzizisketa:

notna 

Tak z těch pokročilých ještě Jaroslav Plesl.

​Jo, toho schvaluji

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:15

A Karja , tu by u mě hrála Lily Collins.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:42
Reakce na monis:

​To ti fakt nějakej borec udělal?  Jako maminku po rozchodu? :D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:53

Kan prosim tě, jedná se o mě:D a asi to nerozebírej:D. Von se totiž rozešel 14 dní před státnicemi po nějakým dlouhodobým vztahu a všichni (včetně něj) měl obavu, že to asi nedá, nebude se učit a tak. Tak měl dozor:D A jako ano i tato informace přišla v prvních pěti minutách. Jako jak říkám, zapsalo se to do hlavy hodně no:D:D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 11:56

Já bych potřebovala poradit uplně z jiného soudku, genciálka má výpadek, co jiného byste doporučily na neštovice v puse? Z toho oka to naštěstí šlo pryč, tam to aktuálně podle stavu z dneška není k řešení a snad to vydrží, ale pusa, jazyk velký špatný.... V lékárně nic moc neporadili, tak zatím to potírám Tantum Verde no, jakože to bude desinfikovat. Ale nevim, nevim....Dneska to je den, jak prostě jak z Děcka, fakt....

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 12:11

Debilní den z děcka. Jedno děcko nemocné uplně, tour de lékárny, volal mi uplně debilní klient, s debilníma řečma, zpráva z uzké rodiny o zdravotních komplikacích s operací, a ted mi volala babička, že mladší dítě se vzteká a nechce jít k nim domů ze školky. Jdu se přesunout do tmy někam....

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 12:56

Karja uz je odpoledne, zitra bude lip!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 12:57

dzizisketaPlesl ne, ten je takový slizký trochu. Ale ten nedbal by šel