Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 11:41
Reakce na Evaeva:

Karja jojo, ale na nějaké kopání to podle stačí. Zrovna ten fotbal u nás hrají ve školce, když jdou ven. Kvůli tomu mi přijde zbytečný nechat si nadávat na tréninku 

​Třeba to nebude zas tak zlý. Já bych se teda řídila tím, že ho to baví a nebyla vůči tomu předem předpojatá. Jak nadávají rodiče nevím, na zápasech synovců jsem byla asi třikrát, ale na tréninku jsem byla hodněkrát a nepřišlo mi to, i je ted trenujou takoví fajn chlapi. I synovci mi přijde, že to nijak neprožívají, že by říkali, že na ně někdo křičel, neměli moc rádi jednoho trenéra, co byl cholerický, ale nebyl sprostý a byl takový, že občas vytekl nervama, ale tato osoba by nervama vytekla i na dramaťáku:D. Třeba to vidíš více černě, než to je;). Jak moje děti nechtějí nic organizovaně dělat, já bych byla ráda za cokoliv:D

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. března 2025 12:06

monis presne. No me rozciluje i manzeluv konicek, od zari do konce roku dve soboty ma akce, nepocitam schuze a brigady (a to moc nechodi). Na jare zase strelby, taky muze byt pryc kazdou sobotu. Plus ja soboty dost slouzivala....Takze ocekavam, ze kluk zacne v puberte spis strilet na asfaltove holuby. Ono to neni o tom, ze bych syna nectela ve sportu podporovat. Ale zijeme na horach, takze kolo, bezky, beh nebo omezene i ty sjezdovky ci rekreacne kone jsou tu dostupne za humny. Ale na nejake rozvazeni po zapasech a zavodech mit naladu nebudu .

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 31. března 2025 12:28

Evaeva my hraly na telaku softball rady, ale volejbal nam nikdy nesel. Kdyz nam daval telocvikar vybrat, co chceme hrat, tak to byl vzdycky bud softball a nebo badminton.

My mely super telocvikare na gymlu, jemu bylo uplne jedno, jestli zvladneme nejake casy a tak, on byl rad, ze mu tam vubec chodime (i tak nas byvala polovina, zbytek se ulil nebo vymluvil na menstruaci) a hybeme se. On si teda ani nepsal dochazku, az kdyz jsme na brusleni prisly jen dve z petadvaceti, tak se nastval a nejaky cas to hlidal.

1Takze zatimco kluci kolem nas na ovalu behali na cas a skakali do dalky, my hraly vybrane hry. A nas gympl nemel telocvicnu, takze kdyz byla zima, prvaci a druhaci chodili stridave na zimak bruslit a nebo do fitka, tretaci a ctvrtaci do sousedni sportovni haly. Ty dva roky brusleni a fitka byly nejlepsi dva roky telocviku na skole a rada na to vzpominam dodnes.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 31. března 2025 12:59

Karja tak to u nás (myslím v rodné vsi) jsou rodiče u těch dětských fotbalů na pěst, běžně tam fotři řvou na pětileté, co čumíš, nečum a makej, jsi už debil, co dopr***e děláš, u těch žáků už běžně kur*y a pi*e lítají, a to i od trenérů. Mně to přijde strašný. A kolegyně z práce říkala, že je to tak i tady (shodou okolností vozí syna k nám do Kbel, je tu ten fotbal docela vyhlášený). 

Edit: ale jako samozřejmě, kdyby po tom dítě strašně toužilo, obětovala bych se. Jsem ovšem ráda, že netouží.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 13:20

Pinot Noir ty jo, no jako pěkně. Tak o tom, co si kluci mezi sebou řeknou, to si nedělám iluze....ale od rodičů a trenérů na běžné bázi, no tak to je pěkný teda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 13:34

Karja pokud na to dojde, budu se snažit najít fajn oddíl. S námi souběžně jednu dobu trénovali malí fotbalisti a nadávalo se tam dost. A nedávno jsem slyšela Světlanu witowskou, prý tráví se synem na fotbalu asi deset let a taky to zmiňovala jako její problém s tímto sportem.

U nás starší chce dělat všechno, momentálně chodí plavat a na atletiku, ale chce jít skoro kamkoliv, i když na míčové sporty taky moc není. Mladší chodí spíš z donucení, stačili by mi sportovky. Chodil plavat, to ho hrozně bavilo, ale začal se bát v bazénu. Mimiňák je malý, ale zatím to vypadá, že sport bude jeho obor.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 13:37

Pinot Noir jo, to je přesný! Plus jsem viděla, jak ty pětileté děti učí simulovat. Ani jedno není to, co od sportovního oddílu očekávám. Spíš naprostý opak.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:01
Reakce na Pinot Noir:

Karja tak to u nás (myslím v rodné vsi) jsou rodiče u těch dětských fotbalů na pěst, běžně tam fotři řvou na pětileté, co čumíš, nečum a makej, jsi už debil, co dopr***e děláš, u těch žáků už běžně kur*y a pi*e lítají, a to i od trenérů. Mně to přijde strašný. A kolegyně z práce říkala, že je to tak i tady (shodou okolností vozí syna k nám do Kbel, je tu ten fotbal docela vyhlášený). 

Edit: ale jako samozřejmě, kdyby po tom dítě strašně toužilo, obětovala bych se. Jsem ovšem ráda, že netouží.

Tak to si neviem predstaviť.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:01

Evaeva Tak to jsou kluci formovatelní, to ještě nějak uhrajete:D

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:02
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir jo, to je přesný! Plus jsem viděla, jak ty pětileté děti učí simulovat. Ani jedno není to, co od sportovního oddílu očekávám. Spíš naprostý opak.

​A toto teda už vôbec nie

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 14:08

Karja snad jo

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:20

Pinot Noir jojo, už můj tchán musel přestat před 25 lety chodit koukat na ty dětské zápasy, protože nemohl snést sprostotu rodičů. Trenéři byli fajn, ale rodiče, to byla hrůza. 

Nedělám si vůbec žádné iluze, že je to teď lepší.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:47

Karja někde u Luhačovické přehrady byla dlouhá vodní skluzavka, ale asi už není, nic aktuálního jsem nenašla. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:56

JankaM Já jsem právě pěkná koupaliště v okolí našla, to mám zmáknuté:D:D

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. března 2025 14:57

MPLee continuity Lego Bellville a asi i Scala jsme měly určitě nemocnici, s rozklapovací sádrou, a nějaký táboření - ten stan si nepamatuju, ale rozhodně koně!

Offline mazanajana
příspěvků moje polička 31. března 2025 15:15

MPLee continuity Aranel  Lego Scala kuchyň s panenkou v modrých šatech a dětský pokoj s miminkem jsem asi v šesti letech dostala od známých z Německa, kteří to vyhráli v nějaké soutěži, ale sami neměli děti, které by to využily. Úplně jsem to milovala, strašně moc jsem si s tím hrála a moje o 10 let mladší ségra potom taky. Zrovna kolem Vánoc v souvislosti s narozením vlastní dcery jsem si na to vzpomněla a zjistila jsem, že moji rodiče to ještě mají, tak se těším, že za pár let to najde využití už potřetí :-).

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 31. března 2025 17:02

Tak jsem tu chtěla doporučit volejbal jako výbornou budoucí příležitost k seznámení, protože v dospělosti se to hodně hraje smíšeně, celkově je tam členská základna genderově vyrovnaná a hlavně, mně se to tak přihodilo, že . A pak jsem se zamyslela a většina mých spoluhráček i kamarádů ze spřáteleného mužského týmu má partnery ze školy, z práce, z jiné party kamarádů nebo dokonce z hospody... Tak nic, no. Každopádně, známých mám fůru, aneb každou chvíli někde na někoho zírám a nemám tucha, protože na turnaji vypadá jinak než v civilu na ulici .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2025 17:07

Anema já znám muže z atletiky, ten sport není špatné místo k seznámení

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 31. března 2025 17:14

Evaeva aktivni konicky jsou na seznameni nejlepsi, se vsema minulyma i soucasnym partnerem jsem se poznala pres ne :D

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 31. března 2025 17:30

Anema já znám samba ze SŠ, tuto možnost má každý