Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 15:34

Mrakoplas asi jo, na nas jsou jeste velke, tak jsem to dal nezkoumala. Celkem uzke v pate mi prijdou merrel, ale ty budou taky sportovni... 

ja zase potrebuju nejakou obdobi Affenzahn trail pro sirsi nohu, ale porad uzky kotnik ve vel asi 25 Nepromokave s odolnejsi neklouzavou podrazkou... jsem bezradna a doufam, ze brzo bude na tenisky.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 15:39

miuu Kokoska Děkuju, podívám se na to, já jsem nakonec napsala i doktorce, protože to vypadá hůř a hůř:-/

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 15:59

Karja chudinka mala, snad uz se to zacne zlepsovat. Ale zas kdyz to zasycha, tak to svedi, no blba nemoc to je.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:11

MPLee co ty keen tread rover? Nase v nich prave odkvačila do skauta, maj bejt i waterproof 

Online dzizisketa
8986 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:34

Potrefenáhusa 

Potvrzuju waterproofovost, Rosťa je testoval tak, že v nich skákal v hlubokých kalužích. Opakovaně. Fakt nepromokly.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:46

dzizisketa fakt, jo? 
U nás louže vypadaj takhle, to asi nebudu riskovat

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:50

Potrefenáhusa dobra vlna!

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:52

Potrefenáhusa ta bila sukynka s tim bahnem dobre ladi

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:53

Potrefenáhusa Šiš, to je boží s tou sukýnkou

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:56

MPLee ta úzká pata, u nás ještě ve spojení s nulovým nártem je peklo. Teď jsem starší koupila gumáky ve správné velikosti a ona kvičí, že jí v tom kloktá pata a že bude raději nosit ty staré, ve kterých jí tlačí palec

Značka je stejná, akorát ty větší nějak nabyly kromě délky i kolem kotníku, nártu a paty.

Jinak na širší (ne moc) nohu a úzkou patu se doporučují Vivo a musím potvrdit, že dceři na patě a kolem kotníku sedí ještě lépe než affenzahny.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 16:57

Tabea uvažovala jsem, zda tam Potrefenáhusa kromě obličeje nedodělala ještě i tu vlnu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2025 17:03

Potrefenáhusa no tak že shora ta membrána nejspíš nebude

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 20:24

Jdu to sem zaplevelit. Neštovice v puse byste léčili za a) vyplachem z heřmánku, b)výplachem z šalvěje za c) výplachem z řapíku. Nemusíte odpovídat všichni, jen ten, co třeba fakt má nějaké relevantní informace nebo si hodně stojí za svým názorem:D. Není to anketa jo:D

Bohajeho, to je něco tak hnusného, vůbec si neumím představit toto mít v puse, ještě to snáší docela hrdině 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. dubna 2025 23:23

Potrefenáhusa díky, asi je zkusim! 

Mohučanka vivo by mu seděly, má podědené tenisky. Ale plnou cenu se mi za ně nechce dát, pro dítě co je má na 2měsíce a na vinted jsou většinou hrozně oškubaný a jetý Ale jako nad školkou dneska ležel sníh, my spíš ještě oprášíme lyže. Takže stále chodíme všichni v Mammutech

@A zdravím žluťásek s výrobou domácích exkrementů pro děti v Tedi maji super modelínu tvrdnoucí na vzduchu, takovou napodobeninu HeyClay, ale asi 12 barev za 55,- tak jsem se na zítřejší kroužek odvázala

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 07:49

@karja tantum verde a repik.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 08:26

MPLee tak to úplně chápu, já je pro dítě koupila ve velké nouzi poprvé a s vidinou, že je bude nosit i mladší. 

Jsem ráda, že ty boty po starší vydržely 6 let ve sklepě a už nemusím řešit mladší, normálně se dají nosit.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 08:37

letfenixa Děkuji, nakonec jsem přesně tohle koupila. Na ty výplachy bylinkami jsem uplně zapomněla,  to je jí i uživatelsky trochu příjemné. Dneska ráno to bylo trochu lepší nebo hlad udělal svoje a snědla jeden toust, včera nešlo nic, fakt nic, i sladkosti jsem nabízela jako první alternativu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2025 08:51

Karja tekutý věci si jí asi nabízela, že. Kluci při sedmé nemoci pili takové ty jogurtové nápoje, kupovala jsem jim i ty proteinové, aby měli aspoň nějaké živiny.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 08:58

EvaevaNo jasně, hele já jí musela nutit i dětské pitíčko, všechny ty kapsičky, nápoje, vůbec. Ale to už snad pujde, tak díky za tip na ten protein, to by mě nenapadlo. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 02. dubna 2025 09:01

Jenom bych poznamenala, že když dítě při nemoci několik dní nejí, není potřeba začít kvůli tomu vymýšlet kejkle s proteinem, dokonce není potřeba ani dítěti jídlo nutit.