Pinot Noir to nebyly žádný kejkle, prostě jsem to koupila a oni to vypili ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja no je to chudák! Snad už to bude mít lepší
Pinot Noir Ono je rozdíl nutit nebo nabízet.Pití nutim, jídlo nabízim. Já jsem teda radši když trošku jí, že není pak tak oslabená.
Karja Junior měl podruhy sedmou nemoc hlavně v puse a jediný, co do sebe dostal bez řevu, ze ho to strašně bolí, byl cistej vyvar, kterej pil z hrnečku.
EvaevaNo jasně, hele já jí musela nutit i dětské pitíčko, všechny ty kapsičky, nápoje, vůbec.
nestovice jsem neměla, ale třeba s aftama se žádný ovocný ani zeleninový stavy pít nedaj, strašně to pálí
Potrefenáhusa jojo, taky afty mívám, dávala jsem jí na výběr, at si zkusí co chce. Ale prostě ani takový ty lákavy kinder věci, co u nás nejsou běžné doma prostě neprošly. Dokonce jsem koupila donuta se zelenou polevou a posypkama ve tvaru králíků. Ale jako s aftem, to se nedá srovnávat, jak to vizuelně vypadá, to je prostě bolák na třetinu šířky jazyku, hrající všema barvama, fotila jsem to doktorce, ale prý je to neštovice a je fakt, že po těch bylinkách mi přijde, se tam jakžtakž z těch menších něco zahojilo už.
Vari u nas pri tychto chorobach s pupinkami v puse zabera jedine vodovy nanuk. Pre istotu mam vzdy niekolko v mrazaku :D
Mrakoplas Ten jsem taky zkoušela a následoval řev auau, to boliii. Byly to děsný tři dny, fakt mi ho bylo líto.
Vari ježiš, to jsem nevěděla, že tyhle hnusy se dají chytit opakovaně!
Karja já myslím, že ty tuhý věci jsou naprosto no go. Šance je u nějakých těch nápojů, vývar, nastrouhané jablko a tak. Později třeba Lipánek. Ale i sebelákavější donut prostě škrábe, drobky máš po celé puse... No je to chůdě, fakt jí lituju. Ještě mně napadlo, jestli by chvilkově nepomohl paralen na bolest. (Nurofen se, myslím, při neštovicích nedává)
Pinot Noir jojo, sedmá nemoc je jediná z těch číslovaných, kterou můžeš mít kolikrát (ne)chceš
Evaevano uf teda ![]()
Evaeva jj, paralen se doporučuje, ale nevím, jestli by to pomohlo, asi jí to nebudu bez teplot dávat, ani mi nepřijde, že "bolest" je přesně to, co jí vadí nejvíc. Včera jsem jí dala fenistil taky před spaním, ale prostě dvě hodiny to zarytě odmítala "nic mě nesvědí". Prostě s ní je to s medikací docela těžké. Ten řapíkový čaj jí naštěstí chutná a voní:D
Karja no tak aspoň že tak, s tím řapíkem.
Karja Já doporučuju odvar z řepíku skoro na všechny bolavý hnusy v puse; kdo nemá alergii, tak to obvykle dobře snáší (má dobrou chuť) a dost pomáhá. Ať je dceři brzo líp! Neštovice jsou hnus, jsem moc ráda, že jsme stihli očkování.
Len Jako jsou hnus, ale já jsem v nějakém jiném vesmíru, potkala jsem tutoletošní vlnu už x maminek, co hlásily jak to bylo v pohodě, za týden šly ty děti do procesu, info o šesti pupíncích included. Synovci, sestřenice to samé. Na někoho to padnout musí no;)
Karja ja znam naopak ty vase průběhy s nestovicema v očích a v puse a OCR minimálně měsíc, než to chytnou postupně všechny děti, ale tak o tech nekomplikovaných asi nikdo nemluví
Potrefenáhusa taky znám hodně hororových historek, oči, uši, nos, vagina, hospitalizace atd., byl to jeden z důvodu, proč jsem nechala kluky naočkovat a jsem za to moc ráda.
Karja myslim na vás, ať už je lépe! Co nejdřív.
Karja Potrefenáhusa
chudinky malý!!
PotrefenáhusaJá právě vůbec, jakože znala jsem to, nebo myslela jsem si to, že to může někdy být,ale že by mi to říkal někdo konkrétní to ne...Ani neznám nikoho mimo toto vlákno, kdo by ty neštovice očkoval. Ale u nás je to snad už na lepší cestě, už je to dnes veselejší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí