notna přitom jinak není ztrácecí typ, přišel o pár tužek a pastelek Stabilo, ale to proto, že je mají skoro všichni. Jinak neztrácí. Kružítka jsou speciální kategorie. ![]()
Putovní kružítka jsou ovšem super, děti si prostě poradí!
notna přitom jinak není ztrácecí typ, přišel o pár tužek a pastelek Stabilo, ale to proto, že je mají skoro všichni. Jinak neztrácí. Kružítka jsou speciální kategorie. ![]()
Taky jsem za celokovové.
Gatita jedine celokovove a čo najmenej skrutiek.
Pro statistiky: tady ve Vídni volejbal hraje hodně Čechů a Slováků, je to dobrá příležitost k seznámení, protože je to jeden z největších kroužků nabízených tady Sokolem. Často, kdo přijde z ČR nebo SR, narazí na Sokol nebo si ho cíleně vyhledá, aby se seznámil, a jde na volejbal (jako já :-D).
Můj první manžel byl můj buddy z Erasmu, přidělil mi ho počítačový algoritmus, zamilovali jsme se oba na první pohled a byli spolu 10 let ;-) Druhý a stávající manžel je z aktivního hobby kroužku. Legrační bylo, že s ex-manželem jsme zůstali kamarádi a když jsme byli po rozvodu na kafe, tak mi říkal, že si myslí, že se líp než k němu hodím k XXX (můj současný muž) a že jestli chci, tak mě mu klidně doporučí
Já mu říkám: tak ten mě nikdy nenapadl, takový nudný patron ![]()
No a pak nastalo pár akcí v tom našem hobby, jednou jsme se s XXX nějak víc zakecali a už jsme kecat nepřestali ![]()
![]()
![]()
A ať nejsem úplně mimo téma, tak už máme z tohoho seznámení i dítě a můj ex si našel na seznamce Číňanku z Kanady a taky už má dítě: rakousko-čínsko-kanadské ![]()
Gatita já to první koupila v rossmannu a ačkoliv jsem si myslela, ze na tom není co řešit, tak bylo fakt blbý. Druhy jsem koupila tohle, je mnohem lepší. Důležitý je to kolečko nahoře. Z mladých let si ho nepamatuju, ale dá se s ním pohodlně nastavit vzdálenost. Kupodivu další nebylo třeba.
letfenixa Tabea dekuji za rady, skoda ze jsem si je nestihla precist. Mam kruzitko bez kolecka nahore, zato se spoustou sroubku
. Poradila mi ho pani papirnice, asi proto, ze stalo 2x vic nez ostatni. No ale te radosti doma! Z kruzitka! Dite tu rysuje kruznice a opaji se tim, jak jdou rozevrit ty nozicky. Naposledy mel takovou radost na Vanoce z Lega![]()
Gatita syn si moje staré kružítko půjčuje roky. Máme i křivítka a pak takovou plastovou desku s vyřezanými kruhy (to jsem měla na VŠ). Všechno to jsou populární pomůcky u nás doma, trojúhelník taky ![]()
Díky za kružítkové historky. Dcera je už dospělá, ale pamatuju si pocit, že jsme kružítky, pravítky a gumami určitě zásobovali celou třídu základky
Narazila jsem teď na tu novou knihu o mateřství bez otce, autorka psala blog Plody dna:Příběhy neposkvrněnébo početí. Ale ona asi ten blog smazala, co? Aby se kupovala ta kniha? Chtěla jsem si to teď cist a nedaří se mi to dohledat;-///. Neznáte to někdo?
Karja já to znám, ty článečky najdeš na facebooku jako Plody dna (nevím, zda všechny) a je i na instáči jako podezrely ticho
Mohučanka Jo, už jsem mi na to podařilo proklikat přes nějaký odkaz. Jako ty instacovy blogy a facebookocy mně vůbec nebaví, v tom je desnej bordel. Ty starý formátu blogu byly vždycky lepší!
Ja mám moje kruzidlo z 3.triedy stále funkčné a neplánujem ho potomstvu zveriť.
Ty jo, kružítko od třetí třídy. Já jsem si doteď myslela, že schopnost ztrácení kružítka je antropologická konstanta!
Zina Já jsem teda kružítko nikdy neztratila ;o) Teda, nejdřív jsem měla nějaké plastové, které se používáním rozbilo, ale někdy na druhém stupni jsem si koupila kovové a to je u našich taky doteď. Ale dětem ho klidně půjčím, až přestanou jevit tendence honit se s ním po bytě :o)
Oslavenkyně ve školce, koruny se pak nechtěla vzdát 
notna přitom jinak není ztrácecí typ, přišel o pár tužek a pastelek Stabilo, ale to proto, že je mají skoro všichni. Jinak neztrácí. Kružítka jsou speciální kategorie.
Kružítko je podle mě rizikový, protože se nepoužívá pořád. Pero, pastelky, pravítko dítě potřebuje každou hodinu. To i když někde nechá nebo půjčí, rychle ho potřebuje znovu a dohledá. Ale kružítko jednou za den nebo i jednou za týden. to si pak nikdo nepamatuju, jestli kružítko zůstalo doma nebo ve škole, nebo komu bylo půjčeno.
Putovní kružítka se mi taky líbila. Hlavně jsem ocenila přístup učitelky. Dokud je to neomezovalo při práci, nechala to být a ještě ocenila jejich kooperaci napříč celým ročníkem.
Gatita Uvidíš, jaký kružítkový typ bude tvoje dítě. Jestli ztrácecí a budeš každý týden kupovat jakékoliv nebo si to uhlídá a koupíš mu pěkné kovové na celý rok.
Já jsem na základku na druhý stupeň měla rýsovací sadu od staršího bratra. V krásné kazetě se spoustou příslušenství a u některýho vůbec netušila, k čemu to slouží a jak se používá. Ale to bych dítěti nesvěřila. Ono taky jejich rýsování bylo dost o ničem. My jsme museli mít na druhým stupni už pentelky o různé síle, neexistovalo rýsovat obyčejnou tužkou. A rýsovali jsme jsme krásný a složitý věci oproti dceři. Jim by podle mě stačil spendlík s nití a tužkou ![]()
notna já občas kružítkovala od oka, když stačilo mít kousíček kružnice ![]()
Ale je to sranda, my jsme na deskriptivu naopak nosili obyč tužky, to byla otázka osobní cti
a předháněli jsme se, kdo má většího špačka
jé.to.byly.casy.
Dik za story o sdileni a hledani kruzitka. Pulku noci jsem byla ve skole pro dospele, kde jsem se snazila pujcit si od nekoho krejcovsky metr.
Kokoska Není zač
Vyřídím dceři, že její školní historky negenerují noční můru jenom mně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.