Jednou jste tu doporučovali nějakou edici encyklopedii pro deti? Nebo nějakou jednu konkrétní. Takovou ,,must have,, . Nemá někdo tušení, co by to mohlo být?
Vše o těhotenství a dětech
Karja pro hodně malé děti to byla série Larousse pro nejmenší, ale tvoje holky jsou na ně už velký.

Můj syn si teď hodně oblíbil tuhle, listuje v ní pořád

žluťásek ty zvířata máme a má je půjčené osmiletá neteř. Tu pro nejmenší máme taky a ta je fakt pro nejmenší, i když mladší jí občas vytáhne i teď.
žluťásek Jj to bylo ono, tak nic no. Holky teď taky nejsou dostaly, líbilo se jim to, ale pořád tam byly uvedené nějaké roky, metry, kila, ony na to nemají vůbec ještě představu;-)
Evaeva mě už asi pro školáky odrazují ty ilustrace, zdají se mi už hodně dětské, zjednodušené. Pro školáka už preferuju fotky nebo věrné ilustrace.
I když asi zas ne nějak striktně, třeba profesora Astrokocoura máme rádi doma všichni ![]()
![]()
žluťásek ty jo, díky za připomenutí. Viděla jsem tu knížku před lety v knihovně, ale to já ní byl syn ještě malý.
Asi jí vyhovují ty texty. Já si pamatuju, že ségra si v ní taky četla i na prvním stupni. U nás doma zvířata nikoho nezajímají, tak jiné vzorky nemám ![]()
Tak mě napadlo a co ten Brozuv vesmírnícek?
Já mám na to děti už velké, ale asi by se mi to líbilo.
žluťásek diky za připomenutí astrokocoura. Koupila jsem ho, otevřeli, zavřeli, druhý rok leží v regale. Zkusim ho znovu předložit...
Mrakoplas u nás je dost zájem o neživou přírodu, takže všechno to kamení, sopky, vesmíry, v tom leží pořád. Pak strany o válkách a zbraních, různé technologie. A mně se hodně líbí ty rostliny a zvířata, to si prohlížíme zas spolu.
A pro ty děti, co mají rády ty čísla a kilometry a hodiny a gramy, tak moc doporučuju Já a svět, ta je fakt skvělá.
žluťásek Jo, tak na ty megaencyklopedie jsem se koukala taky a nevěděla jsem takto bez recenze. A tak já něco zkusím;-)
continuity my ho máme, synovi se docela líbil, ale top kniha to není. Ale překvapivě si z toho dost pamatuje, zrovna nedávno jsme tam něco hledali a to jí tak rok neotevřel.
Vyšla ještě 2 a teď nějaké příběhy praturů či co
Dostala jsem za ukol poridit kruzitko na geometrii pro treti tridu. Nemate tip na nejake, co nebude pusobit traumata? Dekuji.
Gatita Kružítko hlavně generuje stres, protože věcně není k nalezení. Je fuk, jaký je to typ. Stačí jim úplně obyčejný. Hlavně ho budeš kupovat furt. Tak jak se ti chce do něj investovat ![]()
notna tak ja jich koupim asi rovnou vic, nejakych levnych.
Gatita trauma působí hlavně mně, že už dvě ztratil (u nás ho měli mít už v první třídě). Takže to nejobyčejnější.
Gatita taky stále hledám, dala bych na doporučení v papírnictví. A určitě mít doma jedno v záloze. Už jsme měli doma požadavek na povolení, protože bylo moc utažené a špatně pracovalo ![]()
Gatita kup nějaké kovové prosím tě.
Chápu trauma ze ztraceni, ale pokud to nedrží v úhlu, který je nastavený, tak je to horší než kružítko půjčené od sousedky.
U nas se spíš rozpadlo než ztratilo, je potřeba občas dotáhnout ten šroubek, co drží tuhu.
Gatita Pinot Noir Na druhým stupni jsem si pak myslela, jak dítě už má aspoň trochu věci v pořádku, protože kružíko jsem nekupovala, než mě vyvedla matikářka z omylu. Na schůzkách nám řekla, že v ročníku, kde jsou tři paralelní třídy a cca 60 žáků, je asi 10 kružítek. Vždycky o přestávce před hodinou geometrie nastane hemžení a shánění, kde kružítka jsou a přesunují se do třídy s geometrií. jedno kružítko do lavice nebo dvou, jak to vyšlo ![]()
Před příjimačkama si muselo dítě koupit kružítko z kapesného a mělo zakázaný ho nosit do školy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí