Kokoska já bych potřebovala umýt opatlanou kuchyň, ta je fakt děsná, ale když je příležitost, tak se mi nechce![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jojo, jak casto jsem si rikala a rikam, ze kdyz mam chvili volno, tak to nezabiju uklizenim!
Potrefenáhusajá jsem s tebou. Ono když člověk pořádně uklidí, tak novoznikly binec je takový povrchový a jde to i lépe udržovat.
Teď už je to mnohem lepší, sice musím silou zatlačovat nepořádek zpět do dětského pokoje, ale zbytek bytu je v nějakém snesitelném stavu.
Evaeva uz jsou doma a ja to nejhorsi stihla, nasla jsem po 14 dnech plotynku od plynovyho sporaku apod. Maly dite ma ted rozhazovaci obdobi, uplne jsem si vzpomnela, jak me s tom štvala starsi v tomhle veku, kdyz jsem se kvuli pupku skoro nemohla ohýbat
takže jsem tu vymetala pastelky, duplo figurky, magnety, kostky a dalsi kinderbordel pod ruznejma skrinkama, muz treba na tohle vubec nema, rovnou to klidne vsechno nahrne do kose nebo to vyluxuje, ani se pod linku nedívá a nezkoumá, co mu rachta hadici vysavače, navrch nezná ani ty komponenty her, co k čemu patří a kdyz to nekam nahrne na jednu hromadu, je to jeste horší než kdyz začal
Kokoska já někdy klidně, ale musím mít tu správnou náladu dělat zrovna tohle. Když se mu chce uklízet něco jiného (protože vždycky se něco najde) nebo nedělat nic, tak dělám to. Dělat tyhle věci, že se musí, je nejhorší.
continuity no vid
Potrefenáhusa my tolik "pod" nemáme. Vlastně jen skříňku pod televizí a ty jejich stoly (tam to teda bývá hodně zajímavý, ale to uklízím s nimi, je to jejich bordel.)
Potrefenáhusa chapu te, taky bych si nejradsi cetla, ale muj mozek ten chliv odmita akceptovat. Nemuzu v tom relaxovat, jako mlade mi to nevadilo. A taky neotiram lednici (tam jsou stejne vykresy a magnetky) nebo nedrhnu skrinky. Ale kdyz se lepim k podlaze? A fakt staci den kdy na nic nesahnu a je tu skladka. Proste musis furt prenaset veci, poustet vysavac a tridit nadobi a pradlo
Jos kdyz se to nahromadí a nekde zadrhne, tak mi to prijde fakt strasny se tim probíjet
Potrefenáhusa no presne. My mame jeste blbej gauc, kdy se vsechno to
lego, hopiky, auticka ale i klidne boty dostanou pod nej a do mist, kdy musis na bricho a dolovat to ven. Vzdycky jsem to delala ja a muzu stokrat vsem rikat, at se to lego nevali na zemi, ze to vzdycky skonci v tehle cerne dire. I kdyz musim rict, ze muz se ted celkem snazi a syn uz je tak zblbly, ze dneska si vzal houbicku a drhnul vanu vcetne kohoutku
. Treba mi nejaka dama jednou jeste podekuje.
Jos včera večer som išla dať riad do umyvacky a našla džem na podlahe.
continuity už sa teším, keď sa dieťa osamostatni, dostane menšiu izbu ako detskú a bude.
Potrefenáhusa ja te chapu, ja nejsem zadna uklizeci maniacka, ale ten bordel, co generuji dve male deti plus my dva v kombinaci s zadnym hlidanim, kdy bych to mohla uklidit, je brutus a uplne mne to vysava. Dneska byla mladsi prvni den ve skolce a ja mela volne dopoledne. Vyklidila jsem komplet supliky v kuchyni a tri hodiny tu kuchyn uklizela. Ja uz jsem asi vadna, ale me ta debordelizace nabila energii vic, nez kdybych se divala na netflix a u toho pletla
Potrefenáhusa chválím
já jsem dneska musela mít aktivní program, abych nemyslela na to, jak to malá zvládá ve školce. Zvládla to na jedničku a to co starší trvalo ve stejném věku týdny, ona dala první den. Ty mladší děti mi přijdou nějak ve všem napřed.
monisjá ti rozumím, taky se mi po úklidu hrozně uleví, ale potřebuji je všechny vypakovat, nejlíp na celý víkend, abych pak měla volnou neděli. A nejlíp nezačínat tím,že mám v koši špinavé prádlo za 14 dní.
Potrefenáhusa Tak to jsem měla odpoledne taky. Uplně jsem si říkala, ty jo sakra, kterou stranou mám začít.....Já teda mám takovou mantru, co mi hodně pomáhá, že si říkám "uklízim dokud pere pračka" jinak bych brzo jako se na to vyflákla. Program mám většinou hodinu patnáct, když dělám utěrky na vyvářku, no to bych si to neřekla.
Ještě mě obvinil sambo, že jsem mu vyhodila dvoje boty, a já je fakt vyhodila, ale řekla jsem že o ničem nevim. Já bych na to už zapomněla, kdyby mi to nepřipomněl, takže ani nelžu
monis no bordel v šuplíkách mně vadí mnohem víc než ta skládka všude okolo
ale s miminem nemá smysl to uklízet (ani když tu není), to je fakt hned pryč. Ale už vím, že stačí počkat tak do tří let a ještě mi sám pomůže![]()
Jos kluci myjí koupelnu hodně rádi, zásadně to neděláme, když si hrají, protože je to zaručeně přiláká. Oni vlastně dovedou hodně věcí, uklidí si pokojíček včetně stolů a bordelu pod nimi, i vyluxují, jak se ukázalo minulý týden. Akorát musí chtít
což chápu no
continuity ty už máš holky velké, ale s těmi malými dětmi mi přijde fakt důležité, když jsou pryč/spí, dělat to, na co máš chuť. Takže když máš chuť uklízet, prosím, ale když tě akorát štve bordel, tak mi přijde lepší zavřít dveře ![]()
Prádlo teda třídím normálně během dne společně s miminem, stejně jako dělání myčky třeba.
continuity monis Tak jako tyhlety uklidu typu aspon pulden sama se mi nepovedly asi rok...všechno šolíchám po hodinách, takže mi připadá, že uklízím vlastně furt:D:D. Každej den něco a to jako dost hřešim na ten homeoffice, že peru a věšim v pracovní době, jinak bych se z toho uplně zvencla už ale:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí