Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:28

Potrefenáhusa no hele, je to super na jednu stranu. Ale zároveň ti říkám, buď ráda Trénuje asi na single tracky, takže sjíždí schody a všechny možné nerovnosti, na hřišti si téměř nehraje, to pořád běháme někde okolo nebo kopeme do míče... No člověk si nesedne 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:29

Potrefenáhusa ehm, to se dá spojit My dneska blijeme doma (naštěstí spíš doléčujeme), ale včera se obalili bahnem na dopravním hřišti a to doslova, starší v těch cyklo rukavicích přišel s koulí z bahna

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:42

Já teď viděla překrásné dívčí sandálky Tip Toey Joey, ale nejsem ochotná za ně dát ty peníze, když vím, že v létě Šárce poroste noha o min. jedno číslo.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 17:49

Potrefenáhusa A co bisgard? Ty se mi zdají trošku sirsi

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 18:45

Karja a ktery? Mne prijde, ze u nich nejde zjistit tu sirku předem, pro ty maly deti maj ty boty fakt krasny, ale bojim se, ze uzky 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 18:45

Jinak mám tu plonkové kecky Protetika Gael vel. 30, podrážka v dobrém stavu, přikládám produktovku.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 18:55

Potrefenáhusa To nevím, já to moc detailně nezkoumam, ale právě mi nepřišly zas tak moc subtilní.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 19:41

Evaeva Potrefenáhusa nas mel loni jen ty BF tenisky od Reimy, jsou hodne prodysne. Sandaly vubec nemel. Letos asi dostane ty keeny. Starsi ma uzkou nohu a Affenzahn, ty byly i pro batole super. Ale me vibec ty sandaly pro batolata prijdou k nicemu a prodysne tenisky mi prijdou lepsi. 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 19:50

MPLee ono se to asi odvíjí od toho odrazedla, na kterym nejezdi, loni měla úplně skvely kožený zeazoo s krytými prsty. Ja to beru hodně podle sebe, kdy pro me jsou v létě jakýkoliv uzavřeny boty (a ponožky) utrpení. Ty reimy asi zkusim, když Froddo neklapnou, mam je taky ve výběru, ale tam je zrovna mezi velikostma, ze se bojim, ze budou velky (a maly uz maly nebo na mesic)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 20:20

MPLee já vůbec nevedu ty tenisky/plátěnky, nikdo z nich je nikdy neměl a zatím mi nechyběly. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 20:21

Potrefenáhusa já to mám taky tak. Naopak muž sandály téměř nenosí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 20:37

Tady píše idnes o těch odkladech. Zaujalo mě, že nad 15 dětí ve třídě má být automaticky asistent. Zajímalo by mě, jestli na to budou lidi.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 20:47

Evaeva Mě zaujalo, že mají pracovníci PPP provádět depistáže ve školkách. Taky mám skoro dojem, že ani na to nebudou lidi.

S těma třídama možná prostě sníží počet dětí ve třídách, když neseženou asistenta :o)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 20:53

DruI jakoze ucitelka a volna ucebna se sezene snaz?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:06

Evaeva tyjo, to nechapu, ale vim, ze uz jsi to psala! Pro me je nepredstavitelny jit v sandalech do lesa nebo na sterkovou cestu v horach, vlastne me rozciluji i na pisku... takze tak obouvam i deti no. Dcera sandaly mela, ale nepotrebovala by je. Na hristi se stejne zuje, tam kde je sterk ji to akorat stve.. ja zase nekupuju zateplene kotnikove kozene boty. Letos jsem je dceri koupila a mela je asi 10x za celou zimu, snehule totez. To uz na to za rok kaslu. Dcera ted podedila ty keeny, mam nejake podedene i pro syna, tak to zkusime, ale moc sanci na uspech jim u nas nedavam

Potrefenáhusa on je nosil bez ponozek. Letos jsem mu koupila ty s membranou a posilam je dal, padaji mu z nohy a nejdou dost utahnout

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:11

MPLee tiez nevedieme platenky a nechybali im. Z kozenych prejdu rovno na keen sandale, na ihrisku sa vyzuvaju a inde im cez tie male otvory kamienky nevojdu. A mozu v nich aj do vody, idealna topanka :D

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:12

viktorka_od splavuNo, ono teď ubývá dětí, takže časem nebudou potřebovat těch tříd tolik. Ale osobně se prostě bojím, že to bude jeden velkej personální průser na mnoha místech :o(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:16

MPLee oni mají kamínky i ve vysokých zimních, z nízkých kožených vysypou doma pokaždé menší hrst (nepřeháním)a do těch sandálů typu Keen toho tolik neleze. Zatím si nikdo nestěžoval. A když mám náhodou birkeny v lese, tak z nich to samo vypadá. Mně je vedro i v plátěnkách, oproti kožené tenisce nevidím až takový rozdíl, bez sandálů bych nepřežila. Tenisky si v létě beru akorát vyloženě na houby, pokud půjdeme hlavně po pěšinách a cestách, keeny úplně v pohodě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:18

DruI asistentku seženeš asi líp, minimálně se rychleji vyškolí, u nich jsou problém hlavně peníze.

Ale potěšilo mně to rušení známek. I když jen na vysvědčení a mladšího to mine. Ale aspoň něco.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 21:31

Evaeva Ty známky si taky myslím, že je dobrý zrušit. A obecně, celá ta myšlenka, že škola má být připravená na dítě se mi líbí. Ale holt mě děsí, že mladšímu utekla možnost mít odklad o dva dny, takže bude ten pokusnej králík, na kterým se budou vychytávat průsery systému.