Strasne to uteklo ![]()

Strasne to uteklo ![]()

Zuzuli ten je krasnej! A preju hezke narozeniny a vsechno nej!
Zuzuli všechno nejlepší! ![]()
Zuzuli tyjo pět!! Všechno nejlepší, krásnej dort ![]()
Zuzuli všechno nej! ![]()
Potrefenáhusa ehm![]()

Zuzuli ten je parádní! Všechno nejlepší
Diky za prani ![]()
My dneska meli odpoledne detskou oslavu, prisly holcicky ze skolky s rodici. Byli jsme asi hodinu na hristi a pak jsme sli k nam domu na zbytek odpoledne. Holky si hraly v pokojicku, vytahaly vsechny saty ze skrine a fintily se, my rodice jsme si v klidu povidali v obyvaku. Nakonec u nas byli skoro do vecera a bylo to strasne fajn. A uklid po oslave pak trval necelou pul hodinu (vcetne vysavani kinetickeho pisku ze spar drevene podlahy na balkone
), takze za me velmi uspesna oslava ![]()
Zuzuli to je hezký (dort i oslava);-)
To si tak dítko po příjezdu z víkendu ještě odskočí zaházet na koš, protože je už dlouho světlo
Zatím na deset dnů a pak se uvidí.
Akorát mě až cestou do špitálu napadlo, že jsem ho nejdřív měla nahnat do sprchy.

brrr no pěkně, držím palce,ať deset dní stačí.
continuity Taky doufám. Tenhle kotník měl vyvrknutý naposled v lednu a teď tohle.
Zuzuli všetko najlepšie!
brrr přeju, at je to za deset dní v cajku.
brrr no pekne, nech je to len bez tej zlomeniny.
Náš malý odložil barle pred týždňom a už by rad na tréning
, no dcéra ho hned utla.
Jsem si minulý týden zajásala, že máme vyřešené boty pro děti. Takže z obchodu za 10 dní nebyli schopni dodat tenisky pro syna a z dcery dneska vylezlo, ze ji hrozne boli malicky v botach co nosi do skolky a ze si na zahrade jen hraje na pisku, aby c nich nemusela moc chodit. A na prochazky ze si bere holiny, ale ze ji to ucitelka nechtela uz minule dovolit ![]()
Takze ahoj stopadesate kolo nakupu bot ![]()
Dnes jsem byla podepsat smlouvu na porg i pro mladší dite. Fuj mě se ulevilo, že je nebudu muset řešit každou na jiné škole, a zároveň jsem ve stresu už teď že budu 2x za sebou muset řešit prijimacky na 8 lety gympl![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.