Karja no a ty odmítáš jet k dzizisketa pak má to dítě nosit z pracovek pěkné známky
(nebo je to do školky?)
Vše o těhotenství a dětech
Karja kastany, vylisovane kytky a listy, bavlnene hadriky, knofliky, kanavu a bavlnky, vyfoukla vajicka, jabko (na kresleni), balici papir, uvareny skrob, tvrde desky... a spoustu dalsich blbosti jsme do skoly nosili i sehnali pro deti, ale s dlazdickou teda vedes!
Evaeva jj, nesnažim se. Hele je to do školy a ten výrobek bude učitě hezký,bude to mozaikový květináč a dcera je šikovná, ta nic nezpatlá moc, dám si to ven. Ale cesta k tomu je těžká, dokonce i děda zkusí najít nějakou starou Eriku na pudě, ty už to snad na opravy potřebovat nebudou:D:D
Kokoska jj, asi jedu do stavebnin s velkou kabelkou a pronesu nějaký vzorky:D:D.
Aj ja pýtam dlaždice, na fyziku, aj tehlu, lino, koberec, ...
Karja Jste zoufale nepřipravení ;o) To moje dcera tuhle někde venku rozlámané dlaždičky nasbírala a máme je teď připravené na lodžii v průběžné hromadě kamení!
A nešlo by místo dlaždičky použít na mozaiku třeba staré talíře nebo hrnky? To by se asi shánělo líp.
letfenixa Jako že si má každý do hodiny přinést cihlu? A na konci hodiny je vybereš, odvezeš si je na zahradu a na konci roku budete mít postavený zahradní domeček? ;o)
DruI nie každý, kúsok tehly do skupiny. Keď im hovorím, čo si majú doniesť, tak sa vždy pýtam, že či to niekto doma má, že môže doniesť aj viac kusov, pre ostatné skupiny.
Karja Já ti nevím, mně střep z talíře a střep z dlaždičky připadá celkem srovnatelný. My teda máme samé tlusté talíře, žádný tenký porcelán :o)
Karja lino bysme asi našli
cihlu ne, ale měli jsme kus asfaltu
letfenixa Tak když to nemusí donést každej, tak to jde. Já přiznávám, že největší problém bych měla kupodivu s kobercem, ten nemáme :o)
DruI jj, asi záleží na materiál, ale myslím, že zrovna tady někdo jel na pohotovost kvuli střepu z porcelánu....
Já bych neměla ani jeden z uvedených materiálů. Všech podobných věcí se zbavuju. Proč bych měla mít doma cihly, kusy koberce, nebo lina? ![]()
Pinot Noir ja milovala takhle kolem vanoc pozadavky na "rozbitou banku"
samozrejme jsme vzdycky museli nejakou roztriskat, ja nevim kolik lidi doma skladuje rozbity veci, ale kolem me zadnej
letfenixa a oni to zničí? Nebo by to šlo skladovat někde ve škole, když je to potřeba každý rok? Já bych neměla nic z toho, ani nevěřím, že by měl někdo v okolí...
No jeste ze to tu pisete. Uz celkem dlouho prudim muze, ze ten pakl obkladacek, zbytek koberce a parket musime konecne vyhodit. No nic takze to odkladam na konec skolni dochazky![]()
viktorka_od splavu No ale tak rozbité vánoční ozdoby jsme doma skladovali ;o) Ale myslím, že co se dají normálně v papírnictví koupit třpytky, tak už to není potřeba.
DruI na co?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí