DruI ano, to chápu. Taky si myslím, že na to nejsme připraveni. Nevleze se ani do těch přechodných termínů? Ale je tam odklad zrušení těch nultých tříd, to by mohla být cesta pro tyhle děti. (To mi i dává smysl a myslím, že by je klidně mohli zachovat.)
Vše o těhotenství a dětech
DruI a kolik mu bude? Ja dneska cetla jeste nejaky lhůty pro prvni dva roky pro odklad kvuli nezralosti, coz by mohlo trochu ty deti rozložit
Evaeva No on je narozený 29.5.2021 a odklad mohou mít už jen děti narozené od 1.6.2021 :o)
No, netěším se na to, netěším.
Evaeva no jsou platenky s platenky. Treba ty reimy jsou fakt takova sitovina, ja mam podobne leguano a ty se fakt daji i bez ponozek. Ale to je hrozne individualni, no :-)
MPLee starší dítě ty reima tenisky ma a naboso je nesnese. Ostatně v keenech ma blativej rybníček, radsi bych i koženou variantu na běžný nošení za sucha, kdyz nejde uplne do humusu, no
Potrefenáhusa Budou mu teď čtyři, ale právě se o ty dva dny do těch lhůt nevejde. Ale tak uvidíme no, třeba trochu rozšíří to spektrum diagnóz, se kterými bude odklad možný.
DruI ja cetla az 1.7.21, tak to uz nemate tak těsny, aby te mrzelo, ze to uteklo jen o fous
Potrefenáhusa No jo, člověk se má radovat z maličkostí ![]()
DruI chabá útěcha, omlouvám se
PotrefenáhusaPopravdě mě to docela rozesmálo, tak za mě dobrý ;o) Se s tím holt nějak popereme, jsou na tom lidi hůř.
DruI jestli zůstanou ty nulté ročníky, tak to určitě dáte v pohodě.
MPLee jo, ale pantofle to nejsou
Ale určitě větrají víc než kožené boty. Já si chci nějaké takové pořídit pro sebe do lesa, když není mokro, bf mám akorát s membránou, ale až bude teplo, nosit je asi nebudu.
Evaeva Jenže nultý ročníky jsou jen pro děti s odkladem. Moc nechápu, pro koho teda od příštího roku budou.
Edit: ale ted na to koukám, tak možná odklad nutnej nebude. No na nasi základce nultej ročník stejně neni.
A jsou výsledky zápisu na nasi vesnicky škole, nevzali skoro polovinu děti...
Vari no jo, to je vlastně zajímavá hlava 22![]()
Vari Ty jo a kam ty děti pošlou, když je nevezmou do školy v obci? To je taky strašná představa.
DruI Tak některý děti byly nespádové a ten zbytek se bude pokoušet nacpat na nějakou jinou základku v okolí. Je to děs, ta nová škola je tu potřeba jako sůl.
Vari No, mně by zajímalo, kam ty děti posílají oficiálně. Protože pro spádové děti mají povinnost zajistit kapacitu.
Vari někam je ale snad vzít musí, ne?
Jak se tohle řeší?
U nás je těch nultých tříd teď několik, za poslední dva roky jich hodně přibylo. To by podle mě mohla být fajn cesta, pokud by tam mohli jít děti, které do teď měli odklad.
DruI No na nějakou školu v okolí (tím myslím do cca 20 km) se jim zatím najít povedlo.
Ale kamarádka řeší v Praze neco podobnyho, holka chodí na ZŠ, kde je jen první stupeň. Ted se modli, aby se dostala na osmiletej gympl, pac ji nikam na druhej stupeň vzít nechtěj, uz koukají i po soukromejch školách.
DruI my máme dceru leden 2021, zatím je dost emocne labolni, ale tyjo, vubec si nedokazu tipnout, jaka bude za 2 roky. Uz ted mi prijde kazdy mesic uplne jina. Treba to bude u vas taky v cajku, tou dobou? A nebo to jeste 3x zmeni a odlozi...
Ja si teda zakazala se skolou stresovat. Zatim co kamaradka se stejne starym ditetem uz ted obrazi dny otevrenych dveri a porovnava moznosti, ja ani nevim, jestli deti budou chodit v Praze nebo Krkonosich ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí