Jos gratuluju! Hlavně, že to všechno dobře dopadlo! To je teda kluk jak buk. Ať jste oba zdraví. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A jeste vtipne bylo, ze sestricka ze me udelala jehelnicek, tri zily a nic, jenom krvotok az musela nastoupit aro sestricka. A to mam zily krasne! Proste karma zdravotnika. Ale sestricky mi bylo dpis lito...
Jos Gratuluju a přeju všem, ať je dobře
Josštěstí v neštěstí si měla s tím císařem! Ať vám chlapeček přinese trochu světla do těch těžkých časů
A samozřejmě gratuluju!
Potrefenáhusa to jo, má je fakt krásný, i barvu takovou "melírovanou" tmavou blond. Teď to má dlouhý tak do půlky zad a to je má nedávno zastřižené. Adélka (jsou sestřenice) má tak půlku co do množství a ani jí moc rychle nerostou. Ale vši jsou postrach všeobecný!
Dekuju vsem. A priznavam ze cisar byl proste na prani, vlastne nic nebranilo prirozenemu porodu, ale ja se nedokazala nastavit, ze budu rodit. I par kamaradek melo kapku reci ve stylu, ze jdu do zbytecneho rizika (to je jedte validni srgument, velka operace) ci narazky ze si to ulehcuju (coz je wtf).
Jos gratuluju k synovi, hezké jméno! A tobě ke zdárnému překonání hrozících problémů! Tak ať jste oba zdraví a brzo doma. S tatínkem se to určitě taky k dobrému obrátí, držím palce ![]()
Jos gratuluju k miminku i zažehnané ruptuře. a tatínkovi přeju, ať se to v lepší obrátí ![]()
Jos gratuluju k miminku
. Ten zbytek teda, uff, držím palce, ať se to brzy zlepší a máš víc klidu.
Jos já těm císařům na přání vůbec nerozumím, ale v tvém případě to byla evidentně dobrá intuice! (Je teda jasné, že po prvním císaři riziko komplikací stoupá a člověk uvažuje trochu jinak)
Jos gratuluju
Preju vsem trem hodne zdravi. Malemu do zivota, tobe rychlou rekonvalescenci a tatovi tez. A priznavam, ze kdybych jeste nekdy mela rodit, rozhodne chci druheho cisare a prirozeny porod me nelaka. Takze plne chapu.
Jos přidávám se s gratulací. Dvouletyho Vilema ma bratranec, v naší rodině uz to jméno jednou bylo pred 100 lety :-)
tatinkovi přeju taky, at to překoná
Jos moc blahopřeju, ať jsi brzy fit!
Jos ty jo, máš teda ale slušně naloženo! Dobře, že už ta sekce byla na spadnutí a všechno dobře dopadlo. Chlapečkovi přeju do života hodně zdraví a štěstí.
Držím palce tatínkovi.
Jos Teda, to si nepamatuju, kdy jsem kdy četla takto hořcesladkej příspěvek teda. Klučíkovi přeju hodně zdraví, je to krásné jméno, krásná váha a zbytku rodiny taky hodně zdraví a spoustu štěstí...![]()
Jos Moc gratuluju! A cisare neřeš, ja si o nej taky řekla a povazuju to za nejlepší rozhodnutí. Preju co nejrychlejší rekonvalescenci a at všechno dobre dopadne.
Jos Gratuluju k Vilémovi, ať je zdravý a tobě se brzy daří co nejlépe! ![]()
To s tatínkem mě mrzí ![]()
Náš čaroděj v pláštíku z mých domácích šatů, s kloboukem, který jsme kdysi po pálení čarodějnic našli v parku a s hůlkou vyrobenou z čínské jídelní hůlky a dárkové tašky. ![]()

Jos tez gratuluji a preji vse dobre. Vilem je moje oblibene jmeno.
Jos gratulujem k chlapčekovi, vybrali ste krásne meni.![]()
Hlavne silu, zdravie a vsetko bude ako má byť. Posielam veľké objatie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí