Tabea nejak nechapu, jak si marketingovy oddeleni Lipanku predstavuje svoji cilovku? Trilety deti s tetovackou skibidi? Anebo teenageri ladujici lipanky ke svacine co si pak s chuti nalepej tetovacku?
Vše o těhotenství a dětech
Tabea mým dětem je úplně jedno, co tam píšou, hlavně když tam jsou (nejsou tam pořád)
Jos Gratuluji k miminku
a myslím, že jsi k tomu zaujala ten nejlepší postoj. Hlavně hodně zdraví tobě a Vilémovi.
Jos blahopřeji, naštěstí to dobře dopadlo ❤️ a tatínkovi hodně zdraví, ať to zvládne a Viléma si brzy vezme do náručí.
711990 nemají i takovou tv reklamu? Zrovna nedávno jsem se nad nějakou takovou reklamou smála, že je to jídlo pro malý děti a reklama pro puberťáky
Evaeva aha, no vidis tak zjevne se asi snazej rozsirit svoji cilovku![]()
Garfie Mě tuhle zaskočila kamarádka, když mi říkala, hele, my se narodily v podstatě 20 let po druhé světové válce... já to jako dítě vnímala jako jiné století :-).
jo, to je přesně ten dojem, taky jsem měla dojem, že se to odehrávalo někdy v pravěku, přitom to AZ tak dávno nebylo
711990 lipánek s energiťákem, normálka, co se ti nezdá?![]()
Potrefenáhusa ja se teď ale taky často přistihnu, že porovnávám svoje a holek dětství a jako správná stará babka si myslím, že v devadesátkách to bylo o dost lepší...
711990 nemají i takovou tv reklamu? Zrovna nedávno jsem se nad nějakou takovou reklamou smála, že je to jídlo pro malý děti a reklama pro puberťáky
i leckteří puberťáci mají pořád rádi lipánky![]()
monis ja jednoznačně kladně hodnotím ten celkem volnej pohyb po venku uz u předškolních dětí
Jos znie to desivo, som rada, ze vsetko dobre dopadlo a gratulujem k malemu prckovi
. S otcom ma to mrzi, dufam, ze sa mu coskoro polepsi. Drz sa.
711990 Evaeva jo, v televizi "jestli to feeluješ, tak kupuj!" ![]()
Mrakoplas jasne, ze rodice platili ty obedy celou dobu. Vyslo to najevo nahodou, kdyz se zdrzeli pred skolkou a prisel k nim spoluzak, ze meli k obedu pizzu a on dal tomu jejich suche kurky. Tak se zacalo resit proc.... Nase dite taky neji, ale zcela urcite vim, ze ji jidlo nabizi a jeste jintomspecialne serviruji vsechno zvlast....
Tak tyhle skibidi, chillování a spol. frčí už mezi prvňáky, druháky, ti normálně lipánky ke svačině jedí. ![]()
V lete budu tyden sama s desetiletym vnukem, to se zas priucim neco z jazyka jeho kmene ![]()
Pinot Noir Taky si myslím, že to bude cílený na ten první stupeň. U nás v kroužku tak mluví spíš právě ten první než druhý. Podle toho, co tu píšete, mluví tak i ve školce už, ale ti si to nepřečtou. Asi výrobce spoléhá na rodiče, že to dítěti přečtou, jakou cool tetovačku mají :-)
Pinot Noir jasně, že jo, ale stejně mi to přijde vtipný, ta reklama třeba.
711990 přesně!
No jasně, chodí prokreslení a polepení. Jako za mě lepší tetovacka skibidi než tetování s drakem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí