Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9461 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 09:59

rasaNori Ne, já nepovažuji méně inteligentní děti za voly :D

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 10:00

notna tiež si myslím, že urobili len dobre, mne tá logopedicka škôlka podľa popisu evokovala tabor, kde by deti po obrne mali mať napríklad preteky v behu, úplne ma až celé telo zabolelo, že by som tam mala dať dieťa 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 10:09

notna tak je snad samozřejme, že já taky ne

Každopádně na sazenici číslo 2 jsem velmi zvedava;)

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 10:41

notna Janulik03 jo, oni se tím nijak netajili. Říkali, že poměr zátěže a odpočinku váží na lékárenských vahách, že cílem je, aby ten rok (protože většina dětí jsou právě ty s přiznaným odkladem) využily děti z hlediska logopedie na maximum. I z průběhu rozhovoru to vždycky zase vyplavalo, jako že "občas je divadlo, výlet, nebo vycházka mimo školku, ale samozřejmě ne tak často jako v běžné školce, na to není čas". Připadalo mi to z popisu jako velká zátěž i pro dítě bez poruch. 

Online Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 10:57

Na chviličku naše čarodějnice Ema. Vlasy jsou vlastní, má jich na dvě hlavy, za to, že vypadá na 16 let, zodpovídá matka

Edit - smazana fotka

Offline Miru
16913 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:06

Kokoska 

...je to moc krásná slečna!

Online Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:11

Miru hlavně je k nepoznání

Offline Miru
16913 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:12

Kokoska 

...

ale to, jak je hezká, vidět je

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:22

Kokoska To je krásný, jedu snad dneska pro čelenku:D:D:D

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:24

Kokoska krásná malá čarodějnice. 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 11:57

Kokoska moc hezká čarodějka.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2025 12:38

Pinot Noirže? Mladší syn by z toho byl úplně hotový a starší otrávený. Docela mě to překvapuje, nevím, jaké jsou trendy v moderní pedagogice takhle nestandardních dětí, ale přijde mi to takové zpátečnické. Až si říkám, jestli ten nedostatek odpočinku a volné hry nemůže být kontraproduktivní

Online Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 14:53

Karja Pinot Noir Tak Betty snacha se s tím pokaždé vyřádí, kostýmy si mění se známýma matkama, zrovna ta čarodějnice je už několikátá verze.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 20:17

Pinot Noir budu moc drzet palce. Viktor se urcite hodne posune a verim, ze budete za chvili resit matfyz:) 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 20:24

Prosim vas. Neznate nejakeho odbornika pres koktani? Chodime k logopedce, vuci ktere nemam vyhrady. Ale to koktani je hrozny hendikep, vubec bych se nebranila vyzkouset neco jineho. Psala jsem na nejakou Logo kliniku, kde se chlubi holistickym pristupem a celkovou diagnostikou, ale nic moc dalsiho jsem nenasla. Budu vdecna za tipy, zkusenosti. Pred synem delame jako by nic, to je jasne. Celkem se nam dari plnit ukoly od logopedky, i kdyz ne uplne kazdy den. A je mi jasne, ze to je beh na dlouhou trat, nebo taky navzdy. Ale tady se vi vsechno, kdyz existuje Skola papani, verim, ze bude neco i pro nas:) 

Offline dzizisketa
8991 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 21:45

Rostík má ve třídě partičku kamarádů, "kluci z Koťat" už jsou ve školce pojem Sedm kluků předškoláků (jeden nastoupil až tento poslední rok) a jeden, co bude mít šest na podzim, ale chodí s nimi do třídy už od začátku ty tři roky. A ti se teda hledali. Na školce v přírodě čtyři z nich utvořili nejhlučnější pokoj, který vstával v šest ráno. Dneska po zahradní slavnosti mohli předškoláci přespat ve školce, čehož se z jejich třídy Koťat zúčastnilo jak jinak než pět těch kluků a pak už nikdo, vyjma dcery paní učitelka, která jinak chodí do vedlejší třídy. A šest z nich jde v září do stejné školy, otázka je, zda máme na úvodní schůzce v červnu žádat, ať chodí zase spolu do třídy

A třešnička na dortu je, že čtyři kluci mají mladší sourozence, kteří začnou - spolu s mladšími sourozenci dvou předškolních holčiček a dvou mladších - do školky chodit v září, a zřejmě zase do Koťat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 21:49

Pinot Noir ja myslim, ze ste sa rozhodli dobre a Viktorovi verim, ze budeme este cumet, co vsetko dokaze. Robi uzasne pokroky a tesim sa z nich s vami

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 21:51

rasaNori ak ti to nevadi prezradit, tak ako sa vam tam malu podarilo dostat?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 21:59

Mrakoplas dali jsme najevo enormní zájem tam dítě upichnout, nijak jsme to nepostrkovali. Ředitelka počkala nějakou dobu na podpis smluv u přijatých před dcerou a v pondělí volala že jestli máme stále zájem, že poslední volné místo je její. Asi štěstí:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2025 22:20

rasaNori tak super, aktivita zjavne nie je na skodu

Mne asi pomoze len modlenie. Na nasu obyc zakladku sa prihlasilo 100 deti a beru 70. To minule roky nebyvalo.  My nie sme spadovi, ale ma tam uz surodenca. Tak drzte palce, lebo mladsieho upichnut na jemu neznamu skolu a bez starsieho bude vacsie peklo ako ked isiel do skolky :(