rasaNori Ne, já nepovažuji méně inteligentní děti za voly :D
Vše o těhotenství a dětech
notna tiež si myslím, že urobili len dobre, mne tá logopedicka škôlka podľa popisu evokovala tabor, kde by deti po obrne mali mať napríklad preteky v behu, úplne ma až celé telo zabolelo, že by som tam mala dať dieťa
notna tak je snad samozřejme, že já taky ne![]()
Každopádně na sazenici číslo 2 jsem velmi zvedava;)
notna Janulik03 jo, oni se tím nijak netajili. Říkali, že poměr zátěže a odpočinku váží na lékárenských vahách, že cílem je, aby ten rok (protože většina dětí jsou právě ty s přiznaným odkladem) využily děti z hlediska logopedie na maximum. I z průběhu rozhovoru to vždycky zase vyplavalo, jako že "občas je divadlo, výlet, nebo vycházka mimo školku, ale samozřejmě ne tak často jako v běžné školce, na to není čas". Připadalo mi to z popisu jako velká zátěž i pro dítě bez poruch.
Na chviličku naše čarodějnice Ema. Vlasy jsou vlastní, má jich na dvě hlavy, za to, že vypadá na 16 let, zodpovídá matka ![]()
Edit - smazana fotka
...je to moc krásná slečna!
Miru hlavně je k nepoznání ![]()
Kokoska To je krásný, jedu snad dneska pro čelenku:D:D:D
Kokoska krásná malá čarodějnice.
Kokoska moc hezká čarodějka.
Pinot Noirže? Mladší syn by z toho byl úplně hotový a starší otrávený. Docela mě to překvapuje, nevím, jaké jsou trendy v moderní pedagogice takhle nestandardních dětí, ale přijde mi to takové zpátečnické. Až si říkám, jestli ten nedostatek odpočinku a volné hry nemůže být kontraproduktivní ![]()
Karja Pinot Noir Tak Betty snacha se s tím pokaždé vyřádí, kostýmy si mění se známýma matkama, zrovna ta čarodějnice je už několikátá verze.
Pinot Noir budu moc drzet palce. Viktor se urcite hodne posune a verim, ze budete za chvili resit matfyz:)
Prosim vas. Neznate nejakeho odbornika pres koktani? Chodime k logopedce, vuci ktere nemam vyhrady. Ale to koktani je hrozny hendikep, vubec bych se nebranila vyzkouset neco jineho. Psala jsem na nejakou Logo kliniku, kde se chlubi holistickym pristupem a celkovou diagnostikou, ale nic moc dalsiho jsem nenasla. Budu vdecna za tipy, zkusenosti. Pred synem delame jako by nic, to je jasne. Celkem se nam dari plnit ukoly od logopedky, i kdyz ne uplne kazdy den. A je mi jasne, ze to je beh na dlouhou trat, nebo taky navzdy. Ale tady se vi vsechno, kdyz existuje Skola papani, verim, ze bude neco i pro nas:)
Rostík má ve třídě partičku kamarádů, "kluci z Koťat" už jsou ve školce pojem
Sedm kluků předškoláků (jeden nastoupil až tento poslední rok) a jeden, co bude mít šest na podzim, ale chodí s nimi do třídy už od začátku ty tři roky. A ti se teda hledali. Na školce v přírodě čtyři z nich utvořili nejhlučnější pokoj, který vstával v šest ráno. Dneska po zahradní slavnosti mohli předškoláci přespat ve školce, čehož se z jejich třídy Koťat zúčastnilo jak jinak než pět těch kluků a pak už nikdo, vyjma dcery paní učitelka, která jinak chodí do vedlejší třídy. A šest z nich jde v září do stejné školy, otázka je, zda máme na úvodní schůzce v červnu žádat, ať chodí zase spolu do třídy ![]()
A třešnička na dortu je, že čtyři kluci mají mladší sourozence, kteří začnou - spolu s mladšími sourozenci dvou předškolních holčiček a dvou mladších - do školky chodit v září, a zřejmě zase do Koťat ![]()
Pinot Noir ja myslim, ze ste sa rozhodli dobre a Viktorovi verim, ze budeme este cumet, co vsetko dokaze. Robi uzasne pokroky a tesim sa z nich s vami ![]()
rasaNori ak ti to nevadi prezradit, tak ako sa vam tam malu podarilo dostat?
Mrakoplas dali jsme najevo enormní zájem tam dítě upichnout, nijak jsme to nepostrkovali. Ředitelka počkala nějakou dobu na podpis smluv u přijatých před dcerou a v pondělí volala že jestli máme stále zájem, že poslední volné místo je její. Asi štěstí:)
rasaNori tak super, aktivita zjavne nie je na skodu
.
Mne asi pomoze len modlenie. Na nasu obyc zakladku sa prihlasilo 100 deti a beru 70. To minule roky nebyvalo. My nie sme spadovi, ale ma tam uz surodenca. Tak drzte palce, lebo mladsieho upichnut na jemu neznamu skolu a bez starsieho bude vacsie peklo ako ked isiel do skolky :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí