Varihrozně se bojí a už je to celkem neúnosné, je takový vyschízovaný. Řešila jsem to tu nedávno, mám v plánu i psychologa, ale kdyby pomohlo tohle, bylo by to jednodušší, že jo.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Dcera ted bude maturovat. Bavily jsme se o okruzich z historie, zrovna si zpracovala sametovou revoluci, tak se me ptala, jestli jsme meli jako maturitni otazku rok '89 a vyvoj po prevratu. Tak jsem ji rikala, ze v '95 jsme to jeste zili.... Pro ni je to taky skoro pravek.
Jos Moc gratuluju a drzim palce, kde je potreba!
My jsme si strihli carodejnice na vsi a moc fajn, ale jedna situace teda patri spis do Omfg. Opikam chleba na ohni a nejaka mladsi maminka tam prijde, necha sve dve malinke deti cca 2 a 1 rok metr od ohne u hromady napichovaku a odkraci pro burta nebo kamsi. Takze opikam, jednou rukou chytam holcicku z ohniste a druhou beru pichak chlapeckovi, at mi nevydloubne oko. Pohodinda proste
Emerald jo, on je to pravěk už i pro lidi narozený v r. 1990, kterym je dneska pětatřicet
Zuzuli teda ty zkusenosti se skolkou jsou hrozny! Ale me kamaradka minuly tyden vypravela, ze ted zjistila, ze jejimu synovi nedavaji obedy od zari. Protoze pry jim bylo lito jidlo vyhazovat, tak kdyz nesni polivku, nedostane druhe jidlo. Polivky od malicka nesnasi a neji je ![]()
Nase mlade prislo nadsene ze skolky, ze zi mohli vyzkouset opravdicke kouzleni a u toho si neco orat. A ze ona si prala umet litat jako Skye, tak ze je zvedava, jestli se to splni. Ja ji na to rikam, ze to je narocne prani a at neni smutna, kdyz to nevyjde a ja kdybych si mohla neco prat, tak si preju at aspon jeden den na sebe vydrzime byt mile a aby nikdo na nikoho nekricel. A ona "hm mami, tak to spis ne vyjde to litani" ![]()
MPLee Ty ale tvoje mládě je dost realista ![]()
MPLee jezisi
to by som asi riadny prievan spravila v skolke. Ho nechavaju hladneho a ani neinformuju rodica? A za obedy rodicia predpokladam platili?
Potrefenáhusa Emerald A je to náhodou super zajímavá téma. Dcera teď bere ve škole studenou válku (naštěstí má letos učitele Brita, což po tom Filipínci, co probíral jen války v Jihočínském moři je příjemná změna
), přišla za mnou a prý, ty jsi v té době reálně žila, řekni mi, jak jsi to prožívala. Bylo to dobrý zamyšlení a nakonec jsem našla online Marzi v angličtině, tak jsem jí to přeposlala, ať to dá přečíst i kamarádkám. Protože to bylo moje (trochu přehnaný, ale přesto) dětství. Ono je to pro ty děti už fakt pravěk a pro neevropany absolutně vzdálený.
Jos Uff, to je draze vykoupený kousek štěstí. Gratuluju, držím pěsti ať už je vše jen dobré a ty hlavně odpočívej!!!! Teda aspoň kdykoli budeš moct. ![]()
Evaeva Zkusit to můžeš, ono než se k nejakymu psychologovi případně dostanete, tak to chvilku potrvá.
Evaeva používala som pre malého aj Bchovky, aj Sedatif homeopatiká.
Evaeva ted jsem si vzpomnela, že jsem kdysi na doporučení kolegyně koupila rescue drops. Ona na ne fakt přísahala, já asi nebyla dost organizovaná je používat. Mrkni na ně.
Garfie dekuji vsem, neumim vyjmenovat, tak to udelam jako reakci na tebe. Ja tu mam zatim lazne, jsem zatim na pokojicku pooperacnim, jsme tu jen dve a sestricky a vsechno jsou fantasticti. Deti nam nosi velmi casto, sestry ukazou pomuzou. Tak dobre jsem se nevyspala uz dlouho, ehm opiaty ale to nevadi. Zakazala jsem si resit ted cokoli okolo nez kluka a sebe a pak se uvidi. Prcek se ma cile k svetu.
Vari no právě. Asi to zkusím.
Jos Blahopřeju.
Vybrali jste krásné jméno. Chlapečkovi přeju do života jen to nejlepší a taky, ať si ještě dlouho užije dědečka.
Tabea Chillguy, Pohodinda, Banger ... tetovačky Lipánek si zamilujete :-) no tvl
711990 no, nevěřili jsme vlastním očím. Šlo to teda do koše. Jak tohle mohl někdo pokládat za dobrý nápad...? ![]()
Garfie Mě tuhle zaskočila kamarádka, když mi říkala, hele, my se narodily v podstatě 20 let po druhé světové válce... já to jako dítě vnímala jako jiné století :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí