Jos to je super, a ty zmrzliny/muffiny
. U nás jsou to hlavně hovínka teda. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to prijde. Fekalni obdobi zacina
.
Jos Opozdene blahopreji, k miminku i k navratu domu!
To jsem nevychytala. Mladsi dite bylo dnes pozvane na oslavu narozenin. Je mu pet a pul a jeste nikdy na zadne oslave nebo u nekoho na navsteve sam nebyl. Asi jsem tam mela byt s nim, aspon na zacatek, ze? Rodice toho kamarada znam taky jenom od videni. Asi jsem nemela brat roha, vzdy se mi vsechno rozlezi az cestou domu![]()
Gatita já bych řekla, že záleží na synovi. Mladší byl takhle v herně a úplně v pohodě (což bych u něj nečekala). Měl tam přece toho kamaráda a další děti ze školky.
Gatita ja bych taky šla ![]()
Tabea Evaeva on ten chlapecek je jeho jediny/nejlepsi kamarad v te skolce. A hned spolu nekam zapluli, tak jsem nechtela prekazet, ale co ja vim, jestli tam nebude tesknit nebo nejak nadmerne řádit? No kazdopadne se to brzy dozvim, uz pro nej zas jdu. A pak zas budu resit, jestli jsem tam nemela zustat na zdvorilostni sklenicku nebo naopak ze jsme meli vypadnout a nezaclanet, a budu to probirat na Parfu![]()
Gatita ja tiez beriem roha kde sa da
. Nie davno bol mladsi tiez takto pozvany, aj som mamicku upozornila, ze mozno budem musiet ostat chvilu s nim, lebo sa bude bat. Ale hned vletel dovnutra ako vymeneny, tak som sa rozlucila a sla si po svojom :)
Gatita neboj, vsak oni by sa ozvali :)
Gatita já podle dětí - R. jsem jenom strčila do dveří a šla po svých, s V. bych zůstala, spíš kvůli těm rodičům teda, než kvůli němu samotnému. Když jsou oslavy u nás, tak taky tak - někdo jde, někdo zůstane, podle dítěte.
A ja si chcem trocha "postazovat" na starsieho. Dnes tu bol jeho kamarat a dopadlo to ako vzdy. Nechce pozicat hracky, rozkazuje, nevie sa prisposobit a nakoniec to dopadlo tak, ze sa kamarat hral s mladsim. Tato jeho povahova crta sa vekom zhorsuje, dost sa desim aky bude dospelak a vobec neviem co s tym
.
Gatita Adelka byla nekdy v zime na oslave sama, maminka ji tam dovedla, vyzvedavala jsem ji ja. Teprv v pulce prazdnin ji budou 4.
Gatita Podle mě v pohodě, spíš se očekává, že pujdeš pryč. Uvidíš, že bude malý spokojenej.
Mrakoplas Onn si na to malej přijde sám a třeba ani tolik o návštěvy vlastně nestojí.Dcera se někdy taky nechovala uplně košer a pak z toho došlo, že pro ní to bylo moc časté to navštěvování nebo že to neiniciovala ona z její strany a že o to vlastně nestála. Že mi přijde, že to jako slyší ve škole, že někdo k někomu jde, tak je to jako lákavé, chce taky, ale v podstatě je radši doma se segrou jen.
Já jsem nedávala pozor, ale co se kupuje za trekové sandále, pokud nesedí keeny? Bohužel ani jeden model:-/.
Karja jseš v háji ![]()
Dost trekových teď dělají ty bf značky, stejný styl jako Keen, ale zkušenost s nimi nemám. Malá ségra roky nosila z Decathlonu, byla spokojená a teď mají nějaký novější model, taky takový pružnější jako ty keeny cnx
Gatita kdyby něco bylo, tak by volali. Já se vždycky těch dětí ptám, pokud vypadají nějak smutně, jestli mám zavolat mamince. A osobně jsem radši, když se k nám domů ti cizí rodiče úplně "necpou" ( nenapadá mně lepší slovo, nemyslím to špatně). Samozřejmě kdyby nějaké dítě nechtělo být samo, tak to nebudu brát nějak na sílu.
Karja neviem, ale ja som vytiahla krásne tyrkysove, z Lidla, aj L sa páčili, avšak ho tlačili ![]()
Karja Evaeva ma 8 rokov, to je podla mna dost. A hlavne inicioval to sam, tesil sa celu cestu zo skoly. On je taky stale, aj voci mladsiemu. Jeho spoluziaci mi uz par krat povedali, ze im v skole stale rozkazuje. A najnovsie zacal chodit s rukami vo vackoch nohavic, uz mu iba ciga do pusy chyba, panovi veducemu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí