já ty rozplizlý rána před výletem ráda nemám, zvlášt, když se teprv domlouváme, kam pojedem. ackoliv mám dlouhý pomalý rána jinak ráda, tak před tim vejletem je to uplně smrtící, vyrazit třeba v létě v poledne do největšího vedra
Vše o těhotenství a dětech
Evaevavyrazit tak, že si v startovní destinaci dáme rovnou oběd a pak pokračuje celé odpoledne venku, to považuju za úplný ideál.
Tabea pro mě je výlet, když je to za městem a jedeme tam vlakem nebo příměstským autobusem, i když to není na celý den. Ale třeba půlden nebo tříčtvrtěden jo. Projížďce po okolních hřištích taky výlet neříkáme:-)
Já mám k těm dětem v loužích skvělou fotku z loňského května; za ten rok se v této věci nic nezměnilo.

Potrefenáhusa já to za rozplizlý ráno nepovažuju, mně taky trvá než nastartuju. Nasnídám se (to teda neženu), ale pak už jen vlastně chystám věci, do desíti je, co dělat
Co budeme dělat, chci mít vyřešené v pátek nejpozději. (Ale ne vždy se zadaří)
žluťásek no že jo!![]()
dzizisketa mimino vyhmátne i tu nejmenší loužičku a všichni tři se zabahní naprosto kdekoliv
Ale za tu dětskou radost to stojí.
notna Já jsem naživo taky žádné dítě sedící v kaluži neviděla, aspoň si to nevybavuju. A kluci je nějak nevyhledávali, když tak stačily gumáky na projití.
notna Já jsem naživo taky žádné dítě sedící v kaluži neviděla, aspoň si to nevybavuju. A kluci je nějak nevyhledávali, když tak stačily gumáky na projití.
dzizisketa super fotka. U nás se okolo nebo v té louži stalo či dřepělo. Jinak stejný.
Já mám jedno dítě, co by se vydrželo rochnit v kaluži libovolně dlouhou dobu a jedno, kterému stačí dvakrát proběhnout. Holt různé povahy :)
Ale teda taky mám dojem, že čím dál víc ubývá deště, takže ta příležitost užívat si venku za deště už moc nebývá :(
Včera dcera dostala tyhle dvě hry a obě doporučuju. První je na postřeh, 5+, ale baví i 10+. Ráno jsem ještě zvládla vyhrát, odpoledne už ne. Rychle odsejpá. Druhá je strategická a musí se u ní počítat. I když jsou tam (polo)drahokamy, rozhodně není jen holčičí.

Potrefenáhusa No, tak na pokrývky hlavy pro sebe jsem se tu už taky ptala, ráda bych něco příčetného sehnala
Syn je naštěstí akceptuje, jemu kupuju funkční lehoučké čepice s kšiltem a krytím krku.
Evaeva No, zkusila jsem si ušít šaty z funkčního rychleschnoucího úpletu, to mi docela zlepšilo život, v létě v nich prakticky žiju. Ještě tu mám látku na dvoje, jen se k tomu dostat. Pro děti to ale není nic moc, nebo aspoň pro naše s ekzémem, je to z polyesteru.
kdy je dítě naprosto neresponzivní, v podstatě jenom huláká a je v neustálým zrychleným pohybu a tělesným neklidu
Tady nekdo bydli u nas doma![]()
Tabea drahokamy nejsou jen holčičí. Kluci jsou hrozný straky![]()
Tak zrovna dneska jsme vstávali tak brzo, že jsme ještě cíleně zdržovali, než jsme vyrazili z domu na akci, která začínala v 9 h a měli jsme to tam hodinu autem
ale to neříkám, abych se tím chlubila, sice jsme díky tomu v pohodě zaparkovali a nedrali se tam davy, ale i tak bych se radši aspoň občas vyspala déle než do půl šesté, tak třeba až budou v pubertě, no ![]()
K tem detem v louzi si dovolim jednu fotku z instagramu nasi skolky![]()

711990 oceňuju učitelky, že je nechaly, i rodiče, že dětem na to do školky dali vybavení.
Tabea je to takova napul lesni skolka, travi vetsinu casu venku, naopak podle me neni realny aby je ucitelky nenechaly:D chodej na celodopoledni vylety a jdou kazdej tejden, i kdyz prsi. Gumova/nepromokava vybava je povinna.
711990 jako u nas to ma jeste jiny grady

711990 synova učitelka říká, že když nemají gumáky, tak se vyhnou
(Nicméně je mi jasné, že v lesní jsou ty děti zvyklé jinak) U nás teda taky chodí za téměř každého počasí, ale v dešti jen obejdou rondel po chodníku no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí