Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44766 příspěvků moje polička 09. května 2025 10:56
Reakce na rasaNori:

viktorka_od splavu a prodalas?:D

​Určitě za dráž než počítala:D

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 09. května 2025 11:01

Aranel 

Nojo, tam já nechodím

Opožděně moc blahopřeji a doufám že se vám dohromady daří skvěle!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2025 11:10

PotrefenáhusaBugaboo chápu, ale ten Thule musí být do města za trest. Já bych se s ním ani nevešla u nás do výtahu

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2025 11:17

Evaeva tak zalezi, kde bydlíš a kam jezdíš. My třeba výtah v Praze nemáme a k nám s nim po schodech kamarádka vyskákala raz dva , bydlí u Petřína 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. května 2025 11:24

Evaeva

Tak to taky nechapu. Tady u nas ho ma logicky hodne lidi, ale ve meste? Plus je tedy v nem o dost mene mista nez v nasem TFK mono (sportak). Ten ale pravda do mesta skoro vzit nelze

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 09. května 2025 11:26

rasaNori no to vis, ja su stara blba, takze neale uz sem zablokovala asi sestyho magora, ten posledni chtel osobni vyzvednuti

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 09. května 2025 11:27

Karja jj slapu si po stesti, boty za petikilo a fotky za litr

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2025 11:58

Potrefenáhusa Jos je to akorát móda, podle mě. Před sedmi lety byly ty Bugaboo, teď Thule nebo tfk. Pohybuju se pořád na stejných místech.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:08

Evaeva už za malyho housatka byly vysocany plný thule 

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:14

Mně se náš tank aka TFK ovládal daleko líp než mono BGB plus dlažební kostky v centru taky zvládal daleko líp. Brácha šel u druhýho taky radši do Thule, tyhle kočárky jsou možná obrovský, ale třeba jsou uživatelsky přívětivější než ty menší kousky.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:17

Vari my i potřebovali ty kočáry dva, do terénu máme bugaboo, do města lehkej oyster , ale na historickou dlažbu to fakt neni 

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:23

Potrefenáhusa Ta historická dlažba je kolikrát větší výzva než terén někde v přírodě, takže já se už těm thule v centru ani moc nedivím. A nevím, jestli je jejich množství jen móda, vždyť ten kočár podle mě není vůbec hezkej :-).

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:30

Vari a hlavne i v Praze můžeš bydlet nekde na kopci nebo mit chalupu, kam často jezdíš nebo jezdit kazdej víkend na hory...asi každej si na zacatku mysli, ze nechce mít víc kocaru :-) 

my treba to bugaboo napodruhy vybrali hlavně kvůli skejtu se sedátkem, ktery se nám uplne milionkrát osvědčilo a jeste kvuli hodne dlouhý stříšce, predtim jsme meli xlander a to byl presne kocar, na kterym clovek zjisti, co vsechno nechce

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:31

Mám odoperovaný obě ruce kvůli vv, nesnesu na zápěstí vibrace a vysněný Stoke jsem vyřadila po vyjetí z Vanda Storu na první kostky. Thule se mi strašně nelíbilo, ale odpružení má skvělý. Teď jsme ještě koupili jako cestovní Joolz Aer a na bezbariérový města (což širší centrum Prahy fakt není) mi přijde skvělý.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:33

Nakonec máme doma kočárky tři - jen pro statistiku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2025 12:45

Potrefenáhusa k nám to došlo později

Já věřím, že je to v některých ohledech fajn kočár, ale zabere půl autobusu a zrovna na nastupování mi trojkolky přijdou pitomý. Já nemám v Praze (i jinde v terénu) problém cokoliv projet s valcem, i ho snadno unesu i s dítětem. To Thule mi přijde fakt někam do hor. Ale hlavně se ta Praha za sedm let tolik nezměnila a to letěly ty Bugaboo, tak se mi těžko věří, že to není módní záležitost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2025 12:46

GChK my měli jeden hluboký do terénu a na balkón, jednu dvojkombinace, valco a dvoje golfky a jeden hluboký u babiček. 

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:47

Evaevapotvrzuju, že s trojkolkou s do MDH nastupuje hůř

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. května 2025 12:49

GChK my taky tri a to jen doma na horach. Thule za kolo, TFK sportak a ted na novorozence po kamaradce kombinaci nejaky stary Britax. Do toho mam u todicu v Praze maly skladaci na vetsi dite (ten jsme brali do letadla) a u tchyne je kombinace zdedeny X lander. Takhle to zni strasne, ale me se do kufru vejde pes a neco mensiho, rozhodne ne pes a Tfk dohromady. A ted pribylo druhe dite. Az to budu davat pryc snad budu lidem platit, jen aby si ty kramy vzali . I kdyz Thule a Tfk asi udam

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 09. května 2025 12:52

Jos My koupili před rokem a půl dvoj chariota po dvou dětech. V perfektním stavu. Pak jsme ho vzali jednou na běžky do Norska, jednou na dálkový pochod Skotskem a pak různě po výletech. Myslím, že až mu dítě (a snad i druhé) odroste, že ho budem moc postavit tak k popelnicím.

Problematiku pes/kočár/dvě děti versus kufr budu řešit až na podzim, do té doby můžu žít v představách, že se přece nějak poskládáme