Jos já nakonec prodala i tu dvojkombinaci i když jsem myslela, že možná tak zadarmo. Jako za 500, ne že bych vydělala, ale k babičce si ho někdo vzal.
Vše o těhotenství a dětech
GChK no, je to v tom kufru na krev, nebudu lhát, ze ne ![]()
GChKChariota prodáš i jetého. Nevím, jak se dá sundat potah, ale mému kočárku praní dost pomohlo![]()
![]()
GChK To chce potom větší auto... ![]()
My to moje držíme zuby nehty a doufáme, že se nerozsype, dokud budeme potřebovat cestovat s kočárkem.
Cca za měsíc nás čeká cestování, které budeme muset absolvovat autem manžela, a to teda nevím, jak se poskládáme. Bude to takový roadtrip po různých místech, s kočárem, spacáky a pracovním oblečením (včetně helmy a tak). Vloni jsme měli problém i bez kočáru, spacáků a malého dítěte ve vajíčku.
A teda jestli čtu správě mezi řádky, tak gratuluju ![]()
GChK No přinejhorším si pořídíte rakev :-). A gratuluju :-).
GChK gratuluju!
GChK Ale aleeee
gratuluju!! Člověk si vždycky myslí, že už se v tomhle vlákně budou řešit jenom zápisy a přijímačky, a najednou hop a jsme zase u kočárů ![]()
dzizisketa Díky ![]()
Aranel to je věčný
(doufejme)
Prosim vas, ty školkovy holky s dlouhejma vlasama a nůžkama v ruce, to je asi taky nějaká vývojová fáze, kterou nejde přeskočit? ![]()
Myrtila jojo, rakev je super ![]()
Aranel to je jak moje nej kamoska. Na moje teehotenstvi mi rekla, ze teda gratuluje, ale ze ona je rada, ze v mym veku uz ma deti odrostlejsi. No a karma, takze treti rodi v lete
a je u tech kocarku znova taky.
Prosim vas, ty školkovy holky s dlouhejma vlasama a nůžkama v ruce, to je asi taky nějaká vývojová fáze, kterou nejde přeskočit?
za mě snad radši ta školková holka, než školní kluk. ![]()
Dcera ostříhala jen ve školce trochu kamarádku.
Syn ustřihnul dceři část vlasů v culíku v oblasti ofiny u hlavy, ona byla možná ještě v jeslích. Když jsem se ptala, proč to udělal, tak prý se mě chtěl zeptat, ale nemohl, protože jsem šla s košem. (Byla jsem pryč max 4 minuty
).
A asi před 2 m. (4.trida) si ustřihnul prostředek ofiny úplně u hlavy. Asi 4 cm. Tak snad to tímhle uzavřel.
Jak moc se do toho Housátko obulo?
Tabea 4 třída?
a já myslela že tyhle hovezi nápady jsou opravdu pouze skolkove:D
Tabea moc ne, jen si do toho vypiźlala poradny zuby, ale obavam se, ze ji to moc neuspokojilo, rikala totiz, ze si nechce davat vlasy do culíku do vany ![]()
Jos to teda boží mlýny zamlely fakt krute ![]()
Tabea omg, jeste ve čtvrtý! ![]()
Lukáško sa ostrihal tento týždeň, lebo mu to 'padalo do očí ', má asi 3 cm vlasy.
Potrefenáhusa
mladsi si ve 3 letech vystrihala bok uplne dohola. V predu si nechala jeden delsi pramen. Jinak na pul cm..
Musela na kratko. Asymetricky strih, z toho zbyleho pramene mela patku. Ten vystrihany bok ji kadernik upravil dovyholenim a nejakym ornamentem. Dost ji to zavideli i dospele.
Potrefenáhusa jo a pozor, samostrihy se vraci v puberte. Po shlednuti ruznych life-hack videii. Jako dejte si vlasy dopredu do culiku a ustrihnete a budete mit super sestrihamy uces.
No nebudete.
Jos tohle mi řekl skoro každý. A upřímně, nedivím se jim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí