Potrefenáhusa A počkej,až bude za úplatu stříhat spolužáky!
Vše o těhotenství a dětech
brrr a nebo propichovat ucho! ![]()
Potrefenáhusa jo a pozor, samostrihy se vraci v puberte. Po shlednuti ruznych life-hack videii. Jako dejte si vlasy dopredu do culiku a ustrihnete a budete mit super sestrihamy uces.
No nebudete.
Potvrzuji. Mimo jiné u nás to byly i ostříhané řasy, protože potom budou růst lépe a hustěji
Byla jsem šťastná, že má dítě pořád obě oči a ani se nevzmohla na nějaký větší křik z toho šoku. Jsem to vůbec nečekala, jako malá, když by to člověk čekal, byla rozumná a nestříhala ani sebe, ani kamarády ani panenky. A pak v cca 10 letech toto ![]()
Takze beru zpet a uz hledám detskyho holiče, co ma zejtra otevřeno ![]()
Je to tak zle nebo chce ostrihat?
Candance no ostrihala si jednu stranu tak po bradu a umanute tvrdi, ze chce kratky
Rano po mým zásahu a ted si to vypizlala na jedny strane k ty bradě

Potrefenáhusa Já bych to ocenila, krátký se líp udržujou ;o) Ať najdete na zítra dobrého kadeřníka!
Potrefenáhusa wolfcut homemade ...
At to zítra dopadne ke spokojenosti všech!
Ja jsem si opizlala vlasy na 2 cm serezavacem (kdo nevi, je to ziletka v drzaku) na konci prvaku na gymplu, tak abyste matky vedely, v jakem casovem horizontu to muze probihat ![]()
Potrefenáhusa to se toho teda Housatko nebalo! Ale prosim te, to maly dite je bosyma nozickama opreny na podlozce od dupla a neboli ho to? Neskutecny.
Potrefenáhusa To bude mít krásný mikádo, s takhle hustejma vlasama.
Menší sla na mikádo vloni v létě, na úplně kratky, i s pohonem, doteď ji drzi fakt peknej střih, dorůstá to moc pěkně furt. Jen teda u těch dětí to je úplně jedno, jak stejne musí furt nosit sponky.
A mám teda tu mladí s mikádem ráno mnohem radši, než tu starší, to je něco šíleného to rozcesavat:D. Uvidíš, jak se ti ulevi;-)
Karja jo, česat to je peklo
Kokoska asi ne? ![]()

Kokoska PotrefenáhusaDuplo podložka je náhodou příjemná, ti není jako stoupnout na kostku
(o klasickém legu nemluvě)
Evaeva no nevim, klekla jsem si na to a nic moc.
Potrefenáhusa je to škoda, ale z toho co zůstalo, půjde ještě něco peknyho vytvořit.
A doporučuji v tomto věku nůžky dobře schovat. Naše tehdy 5letá nám jednou ráno do postele donesla hrst svých vlasů, vzala se nuzkama na nehty. Co bylo ale horší, že o týden později ostrihala spícího muže, když byli spolu sami doma. Měl tehdy docela delší vlasy a ofinu mu vzala těsně u hlavy. Vypadal tak blbě, že přes víkend nesundal čepici z hlavy, v pondělí vlezl do prvního kadeřnictví co potkal. Tam mu řekli, že bez objednání neberou, když ale sundal čepici, tak ho kadeřnice po té, co se uklidnila, vzala s tím, že takto ho opravdu odejít už nemůže nechat.
Potrefenáhusa jo a pozor, samostrihy se vraci v puberte. Po shlednuti ruznych life-hack videii. Jako dejte si vlasy dopredu do culiku a ustrihnete a budete mit super sestrihamy uces.
No nebudete.
pockaaaaj, tak som to robila 20 rokov a fungovalo to!!!
Kokoska kdo taky mluvil o kleku
ale místo těch masážních puzzlí na chodidla se to použít dá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí