Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 10. května 2025 07:26

letoletchudák muž!

Offline continuity
43202 příspěvků moje polička 10. května 2025 08:13

Starší se stříhá sama teď, jak to má kudrnatý, tak to jde. Neřeším. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. května 2025 11:16

U nás se sám stříhá můj muž. Vždycky v mezidobí mezi návštěvou kadeřnice, myslím, že je to srovnatelné s těmi dětskými střihy. Snažim se taky neřešit, ale tiše trpim!Někdy i nahlas teda:D

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 10. května 2025 11:46

Karja muž se stříhá sám už 20 let. Myslím, že mu to jde. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. května 2025 13:18

Pinot Noir No víš co, záleží na vlasech a taky účesu;-).

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 10. května 2025 13:25

Karja to je jasný, muž má takové ty dráty, které musí mít aspoň 10 cm, aby se trochu ohnuly, myslím, že nic jiného než nosí, by stejně ani kadeřník nevymyslel. 

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 10. května 2025 13:51
Reakce na Karja:

U nás se sám stříhá můj muž. Vždycky v mezidobí mezi návštěvou kadeřnice, myslím, že je to srovnatelné s těmi dětskými střihy. Snažim se taky neřešit, ale tiše trpim!Někdy i nahlas teda:D

​Milostpán to rovněž zkusil. Vzhledem k tomu, že na něm pak mohli zfleku demonstrovat nejtěžší a nejodpudivější formy alopecie, popadla jsem strojek, nastavila jedničku... 

Jako některý lidi, jejichž krásu lze označit jako prchavou a hrozí nebezpečí, že ji propásnete (© Jerome Klapka Jerome), by si prostě neměli zahrávat!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. května 2025 14:45

Teď jsem po 2 dnech douklizela ten mrdnik, který sazenice nazývají pokojíček. Tvl vlastně jsem ráda, že ho mají pořád spolu, protože krát 2 by mě mrsklo

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 10. května 2025 14:54
Reakce na barbucha:

Jako některý lidi, jejichž krásu lze označit jako prchavou a hrozí nebezpečí, že ji propásnete...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. května 2025 17:05

Máme tip na krásný mini výlet z Prahy, v Říčanech je nová stezka přes Mlýnský rybník. Vede přímo z náměstí průchodem od knihovny do příjemné zahrady s altánkem, knihobudkou, posezením a pumpou s vodními prvky ve svahu. Odtud se přes lávku skrz rybník dostanete k velikému hřišti pod zříceninou říčanského hradu. 

O nedělích je v sezóně odpoledne otevřený Geopark, ten jsme zkusili loni a je to moc fajn. Největší lákadlo samozřejmě rýžování mini českých granátků, takže si to necháváme na pořádné horko, až bude žádoucí máchat se ve studené vodě půl odpoledne.

Říčanské muzeum má pravidelně moc pěkné malé interaktivní expozice pro celou rodinu, teď je výstava o vodě.

V létě je bezva koupačka v Marvánku, kde je další vodní hřiště. Rybník je mělký a má fajn písečnou malou pláž, kolem travnatá louka. 

Říčany máme rádi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 17:58

žluťásekpřesně takhle to mám v plánu, okruh před ten rybník, oběd v pivovaru a odpoledne do musea

Loni jsme dali asi 10km v tom lesoparku za Marvánkem, je to moc hezká procházka/cykloprojížďka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 18:01

žluťásek prosím tě, ty jseš znalec zítra jdeme do IQ parku v Liberci. Bude to bavit i staršího (7,5) nebo se mám připravit na remcání? Nebo je ta druhá část pro starší děti vhodná i pro mladšího (5,5) a máme jít radši tam? Pro mimino bude určitě lepší ten park, ale holt se bude muset kdyžtak přizpůsobit. Dělit se nechceme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 18:02

My jsme teď strávili přes dvě hodiny v lanovém centru a tušíte správně, bylo to málo

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. května 2025 18:14

Evaeva já myslím, že i O. si v parku najde zábavu a užije si to, zvlášť když je zvyklý hrát si s mladšími bratry. Park je víc hravý, landie už je víc fyzika, chemie, matematika. K.to hodně zajímá, tak už do parku moc nechce. Ale kdyby neznal Landii vedle, určitě by si pohrál v poho i v parku ještě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 18:16

žluťásek ok, půjdeme do toho parku, díky. O. určitě není ochotný si něco moc číst nebo tak, tak mi přišlo lepší jít sem.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. května 2025 18:53

Evaeva pozor, v IQ landii jsme byli kdyz bylo holkam 5 a 3, a byly uplne nadsene, uzily si to skvele a my s nema:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 19:01

rasaNori kuš, babomy už byli na několika místech a nadšení bylo vždycky velký, ale tady mně mate to rozdělení 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. května 2025 19:05

Evaeva mají tam harfu, která nemá struny ale je optickáa mobiovu pasku, jako prolezacku, a model lidskeho srdce, ktery si muzes prolezt atd atd

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. května 2025 20:13

Evaeva hele určitě si užijí oboje. Ale park je víc herna, přizpůsobený menším dětem, témata jim bližší. O. je tak na hraně, ale věřím, že si tam najde dost zábavy i pro sebe, navíc s bratry.

Expozice v Landii jsou samozřejmě taky interaktivní, spousta věcí k vyzkoušení. Ale prostě už je to věda. 

Volila bych ve vašem složení park a Landii si nechala za rok, za dva.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2025 21:22

žluťásek za rok za dva tu nejspíš nebudemetak často se tu nepohybujeme. Kouknu ještě na fotky. Hernu moc nechci, to budou zklamaní, v Plzni jsme byli asi před více než dvěma lety a v té herní části pro nejmenší strávili pár minut (asi tak ze šesti hodin )