Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:14

Ty jo, holič docela katastrofa, vzala ji to nasucho na úplně nejpitomější dylku, jen to ostříhala do roviny, účes nula a nepůjde z toho ani nic učesat, ale když jsem to viděla, tak jsem se bala tu kadeřnici nějak navigovat, aby to nedopadlo ještě hůř. Stalo to 150,- a asi to přestříham doma ja

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:21

Potrefenáhusa to je tak na čelenku a nechat dorůst.

House je spokojené?

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:30

Malvin jo, ja myslim, ze ona zadny zvlast očekávání nemela, prej to chtela jako Locika, kdyz ji to uřízne Evžen a to to asi splňuje

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:38

V zásadě to má stejně jako její sestra, ostříhaná kuchyňskýma nuzkama, která u toho řve a utíká

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Malvin jo, ja myslim, ze ona zadny zvlast očekávání nemela, prej to chtela jako Locika, kdyz ji to uřízne Evžen a to to asi splňuje

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 11. května 2025 16:45

Potrefenáhusa ále, děvčatům to moc sluší.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 11. května 2025 17:32

Potrefenáhusa obe maji tak krasne vlasy... 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 11. května 2025 17:41

Mame za sebou moc hezky vikend na Lipne. Deti si to uzily, starsi si uzival nove kolo a mladsi spolecnost stejne stareho chlapecka kamaradu. Uz je to fajn, i ten mladsi neco ujede. Ale teda pripomnela jsem si, proc uz deset let jezdime do apartmanu na self catering. Tady jsme to meli se snidani a jinak po restauracich, a byla to katastrofa, toho rozliteho piti a rozflakaneho nadobi, z toho jedna sklenena miska s mlekem, ktera explodovala po cele jidelne. To jsem si myslela, ze 5 a 10 let uz by mohli nejakou koordinaci mit. A kdyz jsme to jeden den nebyli my, zastali tu ulohu kamaradi se stejne staryma detma. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 18:21

Tak Betty Gatita dekuju, maly dite ma docela standardní detsky jemný vlasy, ale ma zajímavou barvu

cesat ani střihat se moc nenechá, ma kratkou ofinu, tak to je vždycky hodne challenge :-))

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 18:22

Gatita mne tech 5 let zatim na to zkratkovitý a impulzivni chování přijde zatim snad nejhorsi

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 11. května 2025 18:54

Potrefenáhusa mne to prislo jako uplny extrem. Doma teda taky kazdou chvili mame u stolu prevrzenou sklenici, ale tady to bylo snad 2x u kazdeho jidla, plus spousta strepu... horsi nez kdyz jim byly 3 roky. Asi jak jsme jedli vsichni spolecne (doma jime kolikrat na etapy) a byly tam i jine deti, ale stejne uff...uz jsem od nich asi cekala vic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2025 19:02

Gatita jojo, apartmán tak do 13snídaně jsme ještě nezkoušeli, ale jinak mi přijde úplně nejhorší večeře. Oběd celkem jde, i když zahrádka nebo nějaký výběh jsou pořád velké plus.

já myslím, že na to mají vliv dva faktory, jednak jsou unavení a jakoby rozjívení z výletů a pak cítí trochu ten tlak prostředí, že se čeká trochu jiné chování než doma, což paradoxně způsobuje horší situace

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 11. května 2025 19:17

Evaeva Je to tak. Pritom subjektivne mam dojem, ze byly deti v pohode a chovaly se slusne, nikdo se s nikym nepral, zadne zachvaty nebo tak, ale i tak to litalo, furt nekomu neco padalo, a neobeslo se to bez komentaru obsluhy. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. května 2025 19:19

Gatita to mají i holky, a doma to nějak neřeším, maximálně posunu sklinku dal od kraje, ale kdekoliv na jídle je to jak krotit bandu hadů...a taky to nedělají schválně, akorát se to prostě musí naucit:)

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 19:37

rasaNori nase jsou ted dost sileny, strasne se hecujou navzájem a jeste maj i nejaky dost destrukční obdobi, nejlepsi je si je rozdělit a jit každej s jedním dítětem jinam (treba nakoupit, v obchode je ukočírovat, to by je clovek fakt roztrhnul vejpul) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2025 20:00

Gatita u nás zase není tolik těhlech nehod, ale nejsou už ochotní čekat, nechtějí nic, co nabízí, sem tam se i pošťuchují, případně má někdo záchvat vzteku Nepřispívá k tomu ani muž, který už je dopředu v nervu, jak se budou chovat, okřikuje je za každý sebemenší projev kromě tichého sezení a ten tlak na ně působí opačně, že jo. No prostě něco pro naše nervy. Radši budu týden večeřet těstoviny

Ale že si personál dovolí komentovat vylité pití

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2025 20:03

Ale mám pocit, že se to zlepšilo. V restauraci jsme teď nebyli, nebylo kam, ale večer na ubytování nikdo nelítal, jak postřelený, žádné extrémní honičky a pošťuchovaníkdyž si odmyslím, ten jeden velký záchvat vzteku kvůli kameni, tak to byla pohodička

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 11. května 2025 20:22
Reakce na Gatita:

Evaeva Je to tak. Pritom subjektivne mam dojem, ze byly deti v pohode a chovaly se slusne, nikdo se s nikym nepral, zadne zachvaty nebo tak, ale i tak to litalo, furt nekomu neco padalo, a neobeslo se to bez komentaru obsluhy. 

Obsluha vás může komentovat za rohem, pokud je to pro ně tak nesnesitelný.

Takovýhle situace, kdy jsem sama ze situace ve stresu a ještě mi někdo takhle dodá, ze mě dovedou udělat saň.

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2025 20:56

Potrefenáhusa Jako ano provedení je takové neprofesionální, ale tuhle délku po ramena docela nosí sestřenice a starší to taky stříhám. Já jim třeba cesu copánek ve přední části a tak, culík z toho na sport taky jde. Ono naše holky se celé léto máchají ve vodě a to je s dlouhýma vlasama na hození si mašle:D. Takže zas když nechtějí mikádo, ale chtějí to mít dlouhé, tak co s tím vymyslíš jiného. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. května 2025 20:56

Potrefenáhusa haha, teď jsem je po velké očistě včetně vlasů, nehtů a uši nastrkala do postele, a na to že jsem je viděla naposled ve středu se mi chuť je roztrhnout na kousky vrátila poměrně rychle. Nějak na mě hodně volna od deti působí spíš opacne, ocenila bych ještě více volna ale to si zase připadám jako špatná mama