Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2025 20:58

GatitaJežíši děkuju, ja jsem zrovna tento víkend premitala, jestli jsem na dovolenou neměla vzít neco s polopenzí, abych si trochu dachla a že už to tak příští rok musím udělat, tak teď me to aspoň nemrzí:D:D.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 11. května 2025 20:58

Potrefenáhusa Lukáško si tiež v týždni vylepšil účes nožničkami, tak som ho teraz večer ostrihala strojčekom.

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2025 21:01

Potrefenáhusa Jojo, nákupy a cokoliv, prostě brajgl. Dneska chci se starší udělat něco do školy, ta menší sedne proti ní, furt ji k tomu něco kecá, ruší, tak jí řeknu tak si to jdi udělat do pokoje, rázem má všechny příklady správně, tak ji říkám, musíš to dělat sama v klidu a ona že bude i psaní dělat v pokoji, a kdo tam za 20 vteřin neni a diktuje diktat, takže zase byly spolu v pokoji a já diktovala z kuchyně, tak to má smysl. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 11. května 2025 21:36

Karja ja jsem cekala nejakej účes, no

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 11. května 2025 23:31

Potrefenáhusa já se ti nedivím, tohle fakt zvládne člověk doma sám...chtělo by to dole v délkách sestříhat a trochu i zjemnit, aby to do sebe zapadalo a vypadalo to hezky. Jestli chceš, až pojedete do Prahy dej vědět a vylepším to.

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 11. května 2025 23:44

Potrefenáhusa Jo, no já bych čekala jak píše Catherinne proste lepší to zarovnání dole. Ono to pak i úplně jinak působí, je to pak takovej uces;-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. května 2025 06:37

Gatita Tak jestli jste rozbili v restauraci nádobí a způsobili škodu, tak bych se nějakým komentářům nedivila. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 06:39

Catherinne dekuju, ale ja ji dneska zkusim objednat tady v sousedním městě, kam chodím ja, pro nás je ta Praha v současným rozložení sil docela mord, i kdyz to není Sicílie )

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 12. května 2025 06:56

Karja Mam domluveny pobyt v zahranici v rekreacnim objektu spratelene instituce, pres praci. Je to prave s polopenzi. Rikala jsem si, ze to bude super, po takove dobe. Ted se bojim, ze to bude ostuda a ve Svycarsku se za ten rozbity porcelan nedoplatime. 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 12. května 2025 07:33

Potrefenáhusa a prijde ti to tak strasne, ze je to na opravu? Mne to prijde ok, takovy long bob:) Do leta to bude mit zas klasicky dlouhe. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 07:36

Gatita bob to neni, jsou to vlasy ostříhané do roviny, rano to neslo rozčesat vubec (za to teda účes nemuze, ma to extrémně cuchaci a jeste do toho vcera otřela zmrzlinu, do držícího culíku to nejde a jediny, tak sponky na cele...no nelibi se mi to, udelala bych z toho aspon podstrihany mikado 

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 12. května 2025 07:52

Gatita Neboj, třeba to nebude tak hrozné, ted když jste to viděli, tak budete obezřetní;). A hlavně už víte, tak budou jíst děti a pak jeden dospělý, na etapy jako s batoletem, pití až po jídle nebo vytáhnete tablety, holt není prostor dělat hrdiny;)

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 07:57

Karja jakýs jim nakonec koupila ty batohy? Mne se ted hodne libil schneiders, ale ma velikost, kterou ted nepotrebujem 

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:27

Potrefenáhusa Ten je pěknej, u nás by teda velikostně seděl určitě ještě i na konec první třídy. Hele malý jsem koupila z Unoo batoh, ale to je ten 9l, myslím, že i konstrukčně je dělanej tak na 3letý děti, ne předškoláky a ten větší byl poměrně dost těžkej s mohutným bederným pásem, ten jsem vrátila . A starší vybírám, tam už jako narážim na to, že je design bud hodně dětský nebo jen sportovní. Zatím to vyhrává dakine 13l, hlavně ona už nechce takovej ten bederní pás, ale zároven mi přijde dobrej takovej ten hrudní pásek. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:36

Karja ja prave mam 10l deuter, starsi ma ten a az bude malej, chtela bych nejakej 14-16l, zatim sw mi libi Lassig (myslim adventure?), ale stoji uz majlant a budu to kupovat, az to bude nutny. Kromě hrudního pasu chci, aby do toho šla nějak skřípnout svlecena bunda 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:36

Potrefenáhusa jasně, byla to jen nabídka

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:36

Catherinne diky a vážím si toho :-)

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:45

Potrefenáhusa Já jsem zavrhla všechny ty na spony, mně to nepřijde vůbec praktické zapínání, pro děti už vubec ne. Jinak je moc hezkej teda. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 08:54

Karja na zipy je asi akorát ten boll, taky mi to pro ně přijde praktičtější, ale nějak to neexistuje (naše dítě hlavně ty přezky dlouho neumělo rozepnout, a po té, co si ve skautský skupině jedna maminka stěžovala, že bylo její dítě o hladu, protože nevědělo, že se dá buřt opéct i nenarezanej a nikdo mu ho nenařezal (prvňák! I naše tehdy čtyřletá to zvládla ),

jsem se bala, aby nebyla celej den bez svačiny, protože si neotevře batoh

ale nouze ji bezem roku ve skautu naučila a batoh už obsluhovat umí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 08:57

Potrefenáhusa u nás starší má radši zipy a jeden velký prostor (škoda že jsem to nevěděla před nákupem batohu a aktovky ), mladší naopak miluje co nejvíc přezek a kapsiček