Potrefenáhusa Hahaha, no jako holky to uměj otevřít, ale umět a bejt línej nebo to odfláknout je věc druhá. Já mám taky tenhle batoh na přazky, jsou tam tři a vždycky to tam za jednu nějak jakžtakž zavřu, ale moc na to nehledim, velikost toho batohu stejně si stejně pomocí těch přezek běžně neupravuju. Uplně vidim jak s tim lítá s otevřenym batohem... Prostě pro mě je to hrozně nesympatický řešení, nechápu proč se to ted tak furt dělá, ale asi je to fakt nejen estetika ale třeba i to, že si za to nacpeš tu bundu no....
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jo, jeden prostor a zip mi přijde taky fajn, ale u těch turistickych fakt asi jen ten boll?
Karja u nas je zacvakavani docela populární
Karja jo, já bych řekla kvůli té bundě. Syn má tašku do školy na zdrhovadlo a dvě přezky, které zapadnou skoro sami a nosí to celé furt otevřené ![]()
PotrefenáhusaBoll je na zip no. Já nemám ráda tu svislou kapsu. Kluci mají Deuter, kupovala jsem ho ještě před tím než vyšlo najevo, co preferuje starší. Ten je na dvě přezky a zdrhovadlo, ale kapes moc nemá. Jednu hlavní, dvě na pití a jednu mini tak na klíče. U těch přezek je výhoda umístění té mikiny, ale nevím, jestli to pro děti je šikovné, moji by to v životě neumístili tak, aby to neztratili.
Evaeva my ten Deuter na dvě přezky mame taky, ja ho koupila už dávno v nějaký docela velky slevě a k ty 10 mam výhrady, ze mi prijde docela placatej
Potrefenáhusa jo a pozor, samostrihy se vraci v puberte. Po shlednuti ruznych life-hack videii. Jako dejte si vlasy dopredu do culiku a ustrihnete a budete mit super sestrihamy uces.
No nebudete.
Ježiš, tohle frčelo už za nás, zkoušela si to na mně ségra. No hádej, jestli si to pak taky střihla....
Potrefenáhusa Moje dcera se opižala v tom věku strašně, střihla si ofinu těsně u hlavy. A nejvíc pochopení našla u mojí babičky
, tehdy jí bylo už přes 90, která se jí mohutně zastávala a zavzpomínala, jak si jako malá ustřihla copy a maminka, moje prababička, ji zbila travnicí.
Tak dnes zveřejnili dosažené body na přijímačky. Dcera se hlásí na osmilety gympl, matika za 40 bodů z padesáti a to ta příprava byla více jak laxní
čeština za 34, tak by to mohlo klapnout. Udělala mi radost.
Potrefenáhusa dcera má už pár let waldfuchs 14 (2 přezky) a nemáme výhrady. Akorát teda když je líná roztáhnout to zdrhovadlo a chce tam i tak narvat a4, tak to je z toho scéna ![]()
Jo a tuhle jsem hledala na jejím psacím stole izolepu a našla jsem štětec vyrobený z násady od propisky a pramenu vlasů ![]()
Ale prý to jako štětec nefunguje, tak už to nebude dělat ![]()
Mohučanka my mame ten malej prave a oni ho ted inovovali, delaj ho jen s jednou přezkou a mne se vubec nelibi :-(
Potrefenáhusa aha, no tak to se mi taky nelíbí, já myslela, že malej je s jednou přezkou a velký se dvěma.
Mohučanka i ty malý deutery Schmusebär už máj taky jen s jednou přezkou, ja to nějak nerada, radši se dvěma (taky mame jeste ten starej)
u nas je teda jeste problem s barvou, je akceptována pouze růžova a fialová, i nad tím červeným se trochu skřípe zuby ![]()
Potrefenáhusa my máme tu 14. V dekáči ho pořád mají se dvěma, ale není v úplně holčičích barvách
Koukala jsem i na ten přímo jejich, konstrukčně vypadá pěkně, ale barvy taky nic moc. Husičce by byl asi velký, je až tak pro školáka, bych řekla.
Rostík má Lässig Adventure a je fajn.
Evaeva Jj, o modrým v dekaci vim, ale ten by nevzala na záda :-)
dzizisketa diky za reference, ruzovej mam v planu :-)
Potrefenáhusa aha, já myslela, že mají obě varianty. Ale mně přijdou obě spíš klučičí, nic pro princezny ![]()
Evaeva my mame ten cervenej, taky neni uplne princeznovskej a chvili prudila, ze ho nechce, ale pak se s nim smířila (ten starej malej ma totiž ruzovej, chtela si nechat ten, ale do toho uz se nevejde)
Potrefenáhusa my máme oba, že jo
u nás jsou modrý a oranžový a nikdo neprotestoval, že není pro kluky
rysamona ještě radši nebudu gratulovat, ať to nezakřiknu, ale věřím, že to dopadne! ![]()
Evaeva kluci jsou v tomhle možná lepší? I když asi taky jak který.hlavne se to může kdykoliv zlomit a růžova začít bejt trapná
Potrefenáhusa no holčičí by na sebe nevzali, ale těch povolených barev je víc. Pamatuju si tohle období u ségry, i bledě modrá byla klučičí (ale stačila kytka nebo tak něco). Do nechuti se to u ní nepřeklopilo, ale v tom bude spíš výjimka
ale čekala bych to až okolo třetí, čtvrté třídy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí