Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 12:04

Evaeva kamarádky dceru to pustilo už před prvni, kupovali pak i modrou aktovku, mame od nich docela hodne veci, vcetne elsich šatů 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 12:07

Potrefenáhusa no jo, bude to individuální 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 12:09

Potrefenáhusa neteři bude 9, nikdy nebyla vyloženě princezna v růžové, ale pořád proti té barvě nic nemá. Fakt to může přijít kdykoliv, nemusí to přijít vůbec,... Ale tak u vás ještě bude dědit druhá, tak bych to tolik neřešila.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 12. května 2025 12:09

Pinot Noir děkuji. doufáme, že to klapne, vybrala si gymnázium kde to není při příjimačkách tak šílené jako v Praze tak snad...

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. května 2025 12:55

Evaeva Jj, ale rozhodne už nic nekupuju dopředu, i kdyby to stálo třetinu 

rysamona velmi tiše gratuluju 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 13:05

Potrefenáhusa tak za třetinu to pak prodáš já, když je to za padesát procent, tak to beru. Ale myslím, že na všechno nakonec došlo.

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 12. května 2025 13:08

Gatita

To bych se hodně divila, kdyby za vámi někdo ve Švýcarsku přišel, ať zaplatíte misku, co dítěti vypadla z ruky. Fakt si nedovedu představit takovej podnik. Předpokládám teda, že děti ty talíře neházely po sobě za povzbuzování rodičů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 13:24

Tabea u dražších podniků by mně to překvapilo, ale jako dobře, požádat o uhrazení škody dejme tomu. Ale já to pochopila, že měli blbé poznámky tak to mi přijde přes čáru úplně kdekoliv 

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 12. května 2025 13:45

Gatita Ještě mi to vrtá hlavou. Děti nešikovností na Lipně rozbily nádobí a personál měl komentáře a přišel za vámi s účtem za to nádobí?

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:00

Gatita To se třeba jen blbě sešlo. Pamatuji si jeden prodloužený víkend, kdy nás bylo 10 dospělých a jen naše jedno dítě a kam jsme vlezli do hospody nebo restaurace, tam jsme něco rozlili nebo i rozbili. To bylo snad začarovaný. A všechno jsme měli na triku my dospělí. Dcera ani jeden incident. A my dospělí jsme byli střízliví, v sestavě stejné jako leta letoucí. A samá katastrofa.

Tvoji kluci jsou už velcí, zvyklí stolovat ze školky, školy. Bych se dovolené nebála. Jezdila jsem s dcerou od jejích 4 let do lázní, tam se servírovalo jídlo 3xdenně, dětií desítky a i hodně malé a žádné katastrofy krom sem tam nehody se tam neděli, všichni to stolování zvládali.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:01
Reakce na rysamona:

Tak dnes zveřejnili dosažené body na přijímačky.  Dcera se hlásí na osmilety gympl, matika za 40 bodů z padesáti a to ta příprava byla více jak laxní čeština za 34, tak by to mohlo klapnout. Udělala mi radost. 

​To je krásný výsledek! Dcera je moc šikovná. Držím palce na přijetí.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:23

Tabeatrochu jsem si tu zaprehanela - ve skutecnosti byla materialni skoda asi 40 Kc za jednu rozbitou sklenenou misticku, coz jsme vykompenzovali na spropitnem, nikdo to po nas nechtel. Ale bordel z toho byl strasnej, exploze na tisic kousku. Dite v tom bylo celkem nevinne, stejne tak jsem tu misku mohla upustit ja. Ale jinak jsme pri kazdem jidle neco rozlili, prevrzene sklenice a tak, takze pocitove porad neco, to prijemne nebylo ani nam, ani detem. To jsme si po sobe ale uklizeli sami, komentare byly ve smyslu "zas to litalo?", kdyz jsem sla pro hadr, a pri odjezdu jsem dostala regulerne vynadano za bordel z nejakych vyskrabovacich obrazku u stolu, u ktereho jsem celou dobu hlidkovala, ale na minutu jsem sla muzi pomoct s nakladanim, jinak bych se o to ja nebo kamaradka postarala, meli jsme tam jeste veci. Jako ano, 4 deti jsou uz smecka, ale nelitaly tam, nejecely a nepraly se. Na recepci jsem zaslechla utrzek hovoru o volne vychove, kdyz jsme sli kolem. A dost neprijemne nas prisli upozornit, ze je treba zaplatit utratu (byly jeste 2h do check outu). Nejsem vztahovacna, ale prijemne to nebylo, museli jsme je hrozne stvat. A to jsme byli cele dny venku, tam jen na snidani, a deti odpadly kolem seste po prichodu, jak byly unavene, zadne litani po chodbach. Deti v tom hotelu bylo dost, taky nebyly uplne tiche, tak mam dojem, ze jsme si to vyslechli za vsechny. Byl to takovy obycejny zakladni hotel, zadny luxus, wellness nebo tak. Ale v tom jsem se tu pitvat nechtela. Jen jsem si tu chtela postezovat, ze jsme po deseti letech byli v hotelu a u stolu to jeste porad nebylo bez ztraty kyticky;) 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:33

Gatita Neboj se toho a napiš, kde jste byli, ať se tomu vyhneme

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:35

Gatita

Ničeho se neboj, do toho hotelu s polopenzí ve Švýcarsku jeď. Takovej buranskej personál tam určitě mít nebudou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2025 14:52

Gatitačlověk jim nechá peníze...

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 12. května 2025 14:55

Gatita pořídili si hotel a jezdili tam hosté!:D

Offline Suya
příspěvků moje polička 12. května 2025 20:11

GatitaCesky sluzby, to je fakt no comment. At si udelaji adults only hotel, to zas budou nadavat na ozraly strejce :) My zas asi letos skoncime v Polsku u hranic, to je takovej rozdil v pristupu a urovni, aspon pro ty uplne maly deti...

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 12. května 2025 22:41

Z focení v Šárčině školce 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 12. května 2025 23:41

dzizisketa krásne foto

Offline Tabea
8156 příspěvků moje polička 13. května 2025 06:21

dzizisketa to je moc hezká fotka!