Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 18:09

Tak Betty moje joakorát když mám kočár, tak jí vozím. S nákupem, míčem, bundama a motorkou je to pak slušný povoz

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:15

Tak Betty moje dcera taky nosí aktovku sama, bez výjimky. Ale jak jsem to u školy pozorovala, tak je v menšině. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 18:22

Mohučanka syn se ke škole ani nenechá doprovodit, nejpozději v půlce se k muži nezná. Když potká kamaráda, tak i dřív

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:25

Tak Betty já aktovku nenosím, to jsem stanovila jako pravidlo hned od začátku, ale většina rodičů v naší škole tašky dětem nosí. Dost se jim divím, u nás se nenosí žádné učebnice, ani sešity, mají v tašce v podstatě jen pár listů papíru a věci na převlečení do družiny, chodí-li do ní. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:37

Evaeva já dceru občas vyzvedávám cestou ze školky, když potřebuju, aby se nezapovídala s kamarádkami. Jinak už taky doprovod odmítá (ne že bychom jí ho my nějak nutili ), zatímco loni ho vyžadovala. Vývoj...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 18:41

Mohučanka syn ze školy chodí sám, pokud nemá v družině kroužek. To dostal teda tak trochu befelem, resp. kvůli spaní mimina si mohl vybrat, jestli sám dřív nebo později se mnou. Ale ráno taky doprovázet chtěl, nejdřív chtěl i mávat po přezutí do okna. Teď už na nás kašle

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:48

Cakala som tuto debatu :) Vzhladom k stavu chrbtice starsieho a jeho musej vahe nie je schopny tasku poriadne uniest, chodi s nou v predklone. Tak som mu ju po prvom dni zobrala. A kedze nosim tasku jemu, bolo by trochu blbe, ak by si ju o dva roky mladsi nosil sam :) Kazdy nech si robi ako uzna za vhodne.

To mi pripomina, ze ho musim ist nahnat cvicit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:49

Mohučanka drzim palce. Kedy budete vediet vysledok?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. května 2025 18:52

Mrakoplas to chápu, ale u naší školy to vypadá, že špatný stav chrbtice má 90% žáků prvního stupně. 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 13. května 2025 19:03

MrakoplasA co mu pořídit tašku na kolečkách? U nás s ní některé děti chodí. A jinak taky u nás u školy většina rodičů tašky nosí. Já ne, já jsem přesvědčená, že když jsem investovala do ergonomicky vhodné aktovky, tak je dost hloupé, abych ji zcela neergonomicky a nepohodlně tahala na zádech já ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 19:24

DruI taška na kolečkách mi přijde blbá, to je jednostranná zátěž, to už mi přijde lepší normální taška na zádech. 

Když náhodou nesu synovu tašku, třeba když jdu napřed z hřiště domů, tak si jí dávám normálně, akorát mu musím ráno připomenout, ať si dotáhne popruhy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 19:27

DruIs taskou na koleckach by ma vyhodil hned a popravde ani sa mu necudujem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 19:29

Co to, sakra, je ty brainrot postavičky

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 13. května 2025 19:38

Mrakoplas super, gratulujem!

Aktovku má u mňa v zborovni, ráno si tam dá desiatu a pitie, poobede zas vyberie a konečne uznal, že je lepšie si úlohy spraviť v škole ako ich nosiť domov.

Na budúci rok už však chce nosiť aktovku domov, na čo som mu povedala, že si ju ale bude nosiť sám, tak uvidíme. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:13

letfenixa no ja velice dufam, ze ta fyzio k niecomu bude a este ho znova planujem dat plavat (ak sa na to este dakto podujme) a bude si ju v dohladnom case nosit sam. Este keby sa mu chcelo pribrat, ale to by som uz chcela asi moc

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:21

U nás byla ve škole nedávno akce "do školy bez aktovky", škola z toho potom zveřejnila pár fotek, a některé děti byly fakt kreativní, nesly si učení třeba v kyblíku, na dětské tatrovce, svázané provázkem, ale u mě to vyhráli deváťáci s normální velkou popelnicí

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:21

Evaeva neviem a chcem to vobec vediet?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:22

Myrtila haha to je super

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:27

Myrtila no to bylo loni u nás, dcera nesla věci v kočičí přepravce a dostala se do celoškolního finále. Pamatuju u těch velkých dětí zavazadla jako popelnici, sud na dešťovku a taky spacák

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:32

.