Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:41

Mohučanka No jo, u nás tam byla myslím klec na morče Musela to být super akce

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 20:49

MrakoplasJá tašku taky nosím, chodíme ráno kilometr pěšky, odpoledne km zpátky. Ona se tomu prvnackovi pronese, i mně to přijde docela tezke. Ale já jsem odpůrce batůžku i na výlety, chci aby se děti protáhly a měly volný pohyb. I ráno chodíme pěšky přesně z tohoto důvodu, aby se trochu protáhly volně a nebylo to oblíknout se, sednout do auta, a pak sednout do lavice. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 20:58

Mrakoplas nechceš!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 21:02

Karja u nás ty batohy na výlety budou příští rok nutnost, už se mi to nevejde a ani neutáhnu ty litry vody aspoň nějakou svačinu a bundu si budou muset nosit. (Myslím na celodenní túru třeba)

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:06

Evaeva Jj, tak taky jsou tři:D U nás je to v pohodě, take záleží na ročním období, co se plánuje oblékat a svlekat, zda je kde doplnit voda a tak. Plus třeba náhradní věci to beru vždycky jeden kus;-). 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:06

Evaeva Jj, tak taky jsou tři:D U nás je to v pohodě, take záleží na ročním období, co se plánuje oblékat a svlekat, zda je kde doplnit voda a tak. Plus třeba náhradní věci to beru vždycky jeden kus;-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 21:09

Karja já jim ani náhradní oblečení nebrala, akorát mikinu a body pro mimino. Svršky se dají dát do krosny k miminu, ale my sníme na oběd přes půlku chleba k tomu tak dva litry vody, nějaké ty další svačiny....Asi budeme muset pořídit nějakou mulu

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:10

Dcera zda se má ječné zrno. Zatím teda je to jen boulicka pod okem, vůbec se tam nedělá ten pupínek, ale myslím, že to bude ono. Podezrivala jsem, zda to nebude zánět, ale bělmo červené nemá, nic z toho neteče. Takže zatím fakt jen boule pod okem, chodí se s tím do školky nebo ne? 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:12

Evaeva Jj, my musíme nechat doma muze, to je pak hned dost jídla navíc:D. On se teda kolikrat snaží a fakt se hodně nají doma, ale ne vždy má na to čas:D

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:23

Myrtila Jo, to je akce oblíbená asi všude. Byla v obou institucích, které kluci navštěvují. Nepamatuju se jak starší, mladší šel s futrálem na šermířskou výbavu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:32

Karja na vylety im tiez vsetko nosim ja. Presne z dovodu ako pises, nech mozu volne behat atd. A na turistiku mi aj tak frflu, ze sa im tam nechce. Keby som im k tomu zavesila batohy na chrbat, nedostala by som ich nikam :D Ale na dovolenku si ich beru a balia si do nich hracky. V duchu hesla: kolko blbosti si zbalis, tolko si musis aj odniest. Dost to pomaha znizovat pocty zbalenych auticok

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:34

brrr To jsem netušila, že je to tak rozšířené, zaznamenala jsem to poprvé Šermíř je taky super nápad

Kdyby to mělo kopírovat zájmy, tak naše dítě by teď šlo asi s kufrem od vrtačky

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:36

Mrakoplas No to naše holky by si ten batůžek tady nesly, zvlášť když je hezkej, ale bylo by tam 95procent kravin. Ona i kolikrát sbalej na výlet nějakou kabelku, nechja si to pak v autě, ale tam najdeš fakt poklady no:, většinou nějaký různý svačiny, nejedly, pro jejich hračky a dokonce i hračky pro jejich hračky, 3 lesky na rty a tak...

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:52

MyrtilaHoď si do googlu no backpack day, ono to má snad i nějaké historické pozadí. U nás ve škole se to drží taky. Dcera chtěla přivázat věci k balónkům s héliem, ale přiznávám, že do toho se mi nechtělo investovat ;o)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:54

DruI ale napad to bol super! 

Ja to vobec nepoznam, u nas to nefrci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. května 2025 21:56

Karjahaha aspon nie su tak tazke? Nasi si tam vedia hodit kazdy 10 hotwheels aut (a tie su docela tazke) a hlavne kamene! A presne, ostane to nakoniec v aute, lebo bud zabudnu alebo sa im ten naklad nechce nosit

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:04

Myrtila dobrý nápad kufr od vrtačky, píšu si. U nás mají kromě tohoto den šílených účesů a den různých ponožek. 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:08

JankaM u nás mají ještě týden módy, kdy na každý den vyhlašují nějaké téma. Den šílených účesů by se mi líbil :)

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:10

Mrakoplas my těsně předtím viděli ten animák, jak tam na balóncích lítá dům, tak se to nabízelo ;)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:18

Karja Hracky pro hracky nemaj chybu