Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 22:18

Karja starší syn sní 2x dvojkrajíc, stejně jako muž a já

Oni proti batůžkům neprotestují, akorát když máme kočár a my nic neneseme, tak samozřejmě taky nechtějí. Ale do teď jsem jim dopřávala tu volnost, dokud to šlo. Nicméně mladší přes půl výletu nesl čtyři klacky proti medvědům, lišejník, kámen a nějakou kytku. Když si to dá do batůžku, bude to určitě lepší

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:19

Myrtila u nás mají tento týden celý trhlý, dnes šli v kostýmu nějaké oblíbené postavy. Zítra mají společenský oděv, ve čtvrtek no bagpack day a v pátek bude comfy day. Syn už se těší, jak půjde v pyžámku

Akorát no bag day úplně bojkotuje moje praštěný nápady jako prádelní koš, kufr na kolečkách nebo houbařský košík a chce jít nudně s plátěnou taškou. Musím mu navrhnout tu tatrovku, to je hodně boží

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:23

žluťásek kamarád chodil na gymnáziu se starou smaltovanou konvici na čaj 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:24

Jinak já ještě nestihla vyrobit masku trpaslíka na zahradní slavnost a školka už valí kostým indiána na tento pátek?!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2025 22:25

Potrefenáhusa u vás teda jedou bomby!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:34

JankaM Den různých ponožek je den lidí s Downovým syndromem. Ten mají u nás ve školce.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 13. května 2025 22:55

moora To nemají, jednu dokonce minulý týden před výletem na rychlo musela dolepit tavkou....At si ma ovecka v aute s cim hrat. Pak ten bordel vypadává z auta ještě mesic;-)

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 14. května 2025 00:31

Myrtila To mělo teď dítě od sestřenice v páté třídě....a co myslíš, táhl velkou popelnici na bioodpad.

Páťák! Ale naštěstí to má za rohem.....a taky byl hvězda třídy. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 14. května 2025 04:17

Garfie Páťák, to je teda dobrej, asi nemají ve škole schody?
JankaM Tak den různých ponožek bychom mohli mít u nás skoro denně

Jinak teda koukám, kolik škol má tolik různých akcí, jak jsem zatím spíš v té bublině mimin a školkových dětí, tak to neznám. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. května 2025 05:00

Garfie tak to by byl velkej výkon tu naši bio popelnici umejt, dítě by muselo zvlášť odhodlaný 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 14. května 2025 06:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Garfie tak to by byl velkej výkon tu naši bio popelnici umejt, dítě by muselo zvlášť odhodlaný 

​Napadlo mě to stejný Podle mě to smrdí i po umytí. Kdyz si vezmu, ze i kyblík na kompost v kuchyni je trochu cítit, i když ho myju po každém vysypání. Ted mi to bude vrtat hlavou a potrebuju podrobnosti Garfie 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 14. května 2025 06:39

notna nase biopopelnice je strasnej ekl, jeste to ma dole takovou mřížku, která ani nevim, jestli jde vyndat. 
to bych snad radsi myla normalni popelnici, i kdyz co nam ji odvážej jen jednou za 14 dni, taky to neni uplne top 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 14. května 2025 07:08

Potrefenáhusa My mame jen ten kyblík a nosíme na vlastni kompost a je to cítit. Si prave dovedu představit tu bio popelnici :-)

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 14. května 2025 07:22

My máme biopopelnici úplně čistou, dáváme do ní vlastně jen větší větve, které by se v kompostu nerozložily. Nemá tam co smrdět. Ale nechtěla bych ani tak, aby s tím dítě šlo do školy.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. května 2025 07:44

My máme taky biopopelnici úplně čistou, protože moje máma jí pravidelně vymývá zevnitř. A taky tam dáváme zejména větve...Ale jednou jsem čekala, až jí vyvezou, abych do ní hodila odpad z kuchyně a dostala jsem pak vynadáno, že jsem ušpinila popelnici 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 14. května 2025 08:43

Mohučanka moje mama ji taky po kazdym vyvezeni veme hadici. Ale je to po tom, co na dne bydlela cela kolonie mega cervu co se nenechali vyvezt

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 14. května 2025 08:44

Pinot Noir Mohučanka Jen větve! Tak to by to vysvětlovalo, proč to někdo táhne mezi lidi

Mohučanka Uspinila A jak to má máma s normální popelnici?

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 14. května 2025 08:50

notna Mohučanka tak to já jsem muže taky zdrbla, když hodil kuchyňský bioodpad do biopopelnice. Za prvé ochudil náš kompost a za druhé přesně kvůli zababrané popelnici.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 14. května 2025 08:57

Pinot Noir Jsem špindíra, bych to tam házela taky, kdybych ji měla My si ji na obci ani nevyzvedli. Na malé věci máme náš kompost a na velké by nám nestačila. To muž vozí do obecního velkého kontejneru na zahradní odpad. A normální popelnici myju velmi zřídka. Když hodně smrdí nebo se tam něco vylíhne

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 14. května 2025 09:00

Bola som teraz ráno s Lukaskom na preventivke u pediatricky. Od endokrinologie pred polrokom narástol 5 cm Váži 22,8 kg. Stále je podmierečny, ale zodpoveda kostnemu veku.