Karja no s tím už vůbec nepočítám, že bych dělala do šesti
(ale před dětmi jsem pracovala 9 - 18 a nevadilo mi to) ale ráno je to taky bída. Mladší je ráno vyloženě nepoužitelný, je mi ho tak líto, když ho v sedm budíme. Nevím, co bude dělat za rok ve škole.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Taky bude o rok starší, může to být jiné a třeba se v instituci už hned probere, jen vy to nevidíte;).
Muslik zkuste ten MyDent v Praze. Jo nechaji si vse zaplatit, ale na deti jsou empaticti. Muz byl se synem minuly tyden a premlouvali ho i na rentgen. To neklaplo ale i tak pry 50min vysvetlovani atd. Driv jsem chodila ja, syn sedel na me a zkouseli na nej pohadky na velke televizi nad kreslem, maji velke plysaky kterym muzou deti cistit zuby... S 3,5letym bych pri tak vagnim popisem kazu pod narkozu asi spis nesla. A asi profesni deformace, ale ja nejak ty anestezie deti mimo zdravotnicka zarizeni uplne nemusim. Proste bych jeste zasla jinam, kdovi jak to s teni kazy je...
JankaM Rusava je maminčina rodná ves
. Teda, to bych nečekala, kolik lidí odtud ji zná.
Karja jojo, každý rok je znát. Ale stejně vidíš, že to jde úplně proti němu
eM já ji prosím taky znám, my tam byli taky se školou.
Muslik soucitim a lituji.
Ja s dcerou chodim na Dentalni kliniku na Hradcanske, kdyz jsem ji poprve objednavala, tak jsem prosila o nekoho, kdo to umi s detmi. Dali ji doktorku Kubrovou, je mlada a na deti fakt mila. A stejne mily a trpelivy byl i doktor Sramek, se kterym jsme pred rokem resili dcerin uraz zubu. Kazy jsme nastesti zatim neresili, snad to tak i po preventivce za dva tydny zustane, ale doktorka mi rikala, ze nejmladsi dite, kteremu opravovala kaz, melo dva a pul. Tak se toho asi neboji. Ja sama se tam postupne toho strachu ze zubare zbavila, mela jsem z detstvi v puse fakt pohromu a hruzu z vrtani zaziva.
eM já prosím taky na Rusavě byla
.
eM Já ji prosím taky znám, byla jsem tam na prázdninách. :-)
To je ale reklama pro bývalou trestaneckou kolonii vzpurných luteránů na konci světa!
Už zbytek Parfu hledá, kde to je? :)) Samozřejmě doporučuji - pro deti i dospělé, milovníky horských kol, ...
Muslik určitě změň zubaře. Naše dětská zubařka má na stropě namontovanou televizi, takže i mladší dítě leží (na mě) na křesle s otevřenou pusou, čučí na Tlapkovou patrolu a nevnímá, že mu doktorka prohlíží a čistí zuby.
A ty řeči té staré zubařky jsou teda hodně zlý.
Jinak pokud neznáš, na instáči doporučuji profil dentist_for_small, je tam hodně o ošetřování dětí. Sídlí v Plzni.
eM Nehledá, my chceme jet kousek vedle na dovolenou, ale normálně ted přemýšlím blíž někam k té Rusavě:D:D
eM a já znám Chomýž ![]()
Já to tam neznám, ale teď tam chci ![]()
Esence štěstí, jeho zejména ![]()
(Já přemýšlím, na čem bych mu stačila a zároveň ho odvezla i s tím kolem
)

Evaeva u nás vůbec, my ji na to nemůžem vůbec dostat, nechce ani tříkolový odrazedlo
Potrefenáhusa kluci taky taky takový nebyli, v tomhle věku sotva jezdili na motorce. Odrážedlo až tak ve 2 a čtvrt a jen jako dopravní prostředek. Tenhle jezdí vyloženě nadšeně, kolikrát odjede za chvíli z hřiště, do kopce maká jak blázen....S ním si člověk moc neposedí ![]()
Evaeva Na kole. Odrážedlo bych dala do koše na nákup a připevnila pavoukem.
notna myslíš, že by to vydrželo? Musela bych teda pořídit přední sedačku, ale na léto by to mohlo být fajn. Já navrhovala cargo bike, ale nesetkalo se to s pochopením ![]()
Evaeva naši je dva a půl a nechce nic. Ale myslim, ze starší taky na tom odrazedle začala jezdit až někdy kolem 3 a do ty doby nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí