Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 09:18

Karja no s tím už vůbec nepočítám, že bych dělala do šesti (ale před dětmi jsem pracovala 9 - 18 a nevadilo mi to) ale ráno je to taky bída. Mladší je ráno vyloženě nepoužitelný, je mi ho tak líto, když ho v sedm budíme. Nevím, co bude dělat za rok ve škole.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 21. května 2025 09:26

Evaeva Taky bude o rok starší, může to být jiné a třeba se v instituci už hned probere, jen vy to nevidíte;). 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2025 09:39

Muslik zkuste ten MyDent v Praze. Jo nechaji si vse zaplatit, ale na deti jsou empaticti. Muz byl se synem minuly tyden a premlouvali ho i na rentgen. To neklaplo ale i tak pry 50min vysvetlovani atd. Driv jsem chodila ja, syn sedel na me a zkouseli na nej pohadky na velke televizi nad kreslem, maji velke plysaky kterym muzou deti cistit zuby... S 3,5letym bych pri tak vagnim popisem kazu pod narkozu asi spis nesla. A asi profesni deformace, ale ja nejak ty anestezie deti mimo zdravotnicka zarizeni uplne nemusim. Proste bych jeste zasla jinam, kdovi jak to s teni kazy je...

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 21. května 2025 09:40

JankaM Rusava je maminčina rodná ves . Teda, to bych nečekala, kolik lidí odtud ji zná.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 09:53

Karja jojo, každý rok je znát. Ale stejně vidíš, že to jde úplně proti němu 

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 21. května 2025 09:56

eM já ji prosím taky znám, my tam byli taky se školou. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:04

Muslik soucitim a lituji.

Ja s dcerou chodim na Dentalni kliniku na Hradcanske, kdyz jsem ji poprve objednavala, tak jsem prosila o nekoho, kdo to umi s detmi. Dali ji doktorku Kubrovou, je mlada a na deti fakt mila. A stejne mily a trpelivy byl i doktor Sramek, se kterym jsme pred rokem resili dcerin uraz zubu. Kazy jsme nastesti zatim neresili, snad to tak i po preventivce za dva tydny zustane, ale doktorka mi rikala, ze nejmladsi dite, kteremu opravovala kaz, melo dva a pul. Tak se toho asi neboji. Ja sama se tam postupne toho strachu ze zubare zbavila, mela jsem z detstvi v puse fakt pohromu a hruzu z vrtani zaziva. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:16

eM já prosím taky na Rusavě byla.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:25

eM Já ji prosím taky znám, byla jsem tam na prázdninách. :-)

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:37

Pinot Noir Garfie Makara 

To je ale reklama pro bývalou trestaneckou kolonii vzpurných luteránů na konci světa!

Už zbytek Parfu hledá, kde to je? :)) Samozřejmě doporučuji - pro deti i dospělé, milovníky horských kol, ...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:52

Muslik určitě změň zubaře. Naše dětská zubařka má na stropě namontovanou televizi, takže i mladší dítě leží (na mě) na křesle s otevřenou pusou, čučí na Tlapkovou patrolu a nevnímá, že mu doktorka prohlíží a čistí zuby. 

A ty řeči té staré zubařky jsou teda hodně zlý.

Jinak pokud neznáš, na instáči doporučuji profil dentist_for_small, je tam hodně o ošetřování dětí. Sídlí v Plzni. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 21. května 2025 10:54

eM Nehledá, my chceme jet kousek vedle na dovolenou, ale normálně ted přemýšlím blíž někam k té Rusavě:D:D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. května 2025 11:02

eM a já znám Chomýž

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 11:07

Já to tam neznám, ale teď tam chci

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 11:11

Esence štěstí, jeho zejména

(Já přemýšlím, na čem bych mu stačila a zároveň ho odvezla i s tím kolem)

Online Potrefenáhusa
38922 příspěvků moje polička 21. května 2025 11:15

Evaeva u nás vůbec, my ji na to nemůžem vůbec dostat, nechce ani tříkolový odrazedlo 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 11:20

Potrefenáhusa kluci taky taky takový nebyli, v tomhle věku sotva jezdili na motorce. Odrážedlo až tak ve 2 a čtvrt a jen jako dopravní prostředek. Tenhle jezdí vyloženě nadšeně, kolikrát odjede za chvíli z hřiště, do kopce maká jak blázen....S ním si člověk moc neposedí

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 21. května 2025 11:20

Evaeva Na kole. Odrážedlo bych dala do koše na nákup a připevnila pavoukem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2025 11:22

notna myslíš, že by to vydrželo? Musela bych teda pořídit přední sedačku, ale na léto by to mohlo být fajn. Já navrhovala cargo bike, ale nesetkalo se to s pochopením

Online Potrefenáhusa
38922 příspěvků moje polička 21. května 2025 11:24

Evaeva naši je dva a půl a nechce nic. Ale myslim, ze starší taky na tom odrazedle začala jezdit až někdy kolem 3 a do ty doby nic