Tabea on už právě není hubeňour ![]()
Potrefenáhusa objednávat nebudu, odmítám věci vracet a u něj to prostě musí sedět tip ťop, jinak je to nenositelný.
Tabea on už právě není hubeňour ![]()
Potrefenáhusa objednávat nebudu, odmítám věci vracet a u něj to prostě musí sedět tip ťop, jinak je to nenositelný.
Dite je na skolce v prirode, hned rano u autobusu jsme zjistili, ze jeji asi jedina kamaradka ze tridy nejede. V tu chvili jsem se bala, ze to neda a nebude chtit jet, ale byla statecna
Pri odjezdu autobusu jsem rvala jen ja, takze to dopadlo dobre
Ted se tu modlim za kazdy pulden bez deste.

monis z mojí zkušenosti špatný počasí dětem vůbec nevadí, naopak je to často vítaný!
mat se ji tam líbí ![]()
monis já myslím, že už moc pršet nemá
ale souhlasím s husou, dětem to nevadí. Určitě si to užije![]()
Pinot Noir tak asi jedine Novy Smichov nebo Chodov ze byste to spojili s vyletem(treba na Minecraft film do kina haha
), ale na prodejnach je to fakt zoufaly:(
monis Ma být hezky a teda ta krajina je krásná, kam jeli?
Potrefenáhusa Evaeva ja vim, ze cim vic se muzou zrachat ve vode, tim lip
ja jsem to ale trochu podcenila s botama. V seznamu byly psane tenisky, gumaky a turisticka obuv no a ja si rekla, ze nebudu kupovat pohorky a ze konec kvetna na Morave, kdy jsou bezne tricitky, zvladne s dvouma teniskama a gumakama. No pocasi zradilo, tak se modlim, at nevola ucitelka, ze ma vsechny boty mokry![]()
Karja přes kopec, Hostýnské vrchy
monis já myslím, že si to učitelky nelajasnou a naženou je do gumáků
a volat kvůli tomu určitě nebudou, vysuší a vyřeší to případně tam, nebude první ani poslední dítě s mokrýma botama. Bude to dobrý a příští rok už budete obě ostřílené mazačky ![]()
Chacha, já vím kde jsou! Mám ztama spolužáky a naši bydlí na opačné straně vrchů ![]()
dzizisketa jsou na Rusave, docela ji zavidim![]()
Já jsem lokaci nechtěla úplně provalit ![]()
Loni v létě jsem tam byla na koupališti po... Tyjo skoro dvaceti letech, tak si tak plavu a najednou naproti mě spolužák
A na dece měl v partě další čtyři ![]()
Musím uznat, že kouzlo tamní přírody a krajiny doceňuji až teď, když už dlouho bydlím jinde.
711990 na tom už byl s tatínkem. Měla jsem zrovna nějakou hrozně důležitou práci. ![]()
![]()
Pinot Noir taky u vás jede celej boží den la-la-la-lava, ku-ku-ku kuře, Steve peče kuře...? ![]()
Ale kůrka a šťáva jsou ještě milionový oproti songu, co mi pustil dnes. Minecraftovej rybář. Chci si to vypálit z hlavy ![]()
žluťásek jo, ale v angličtině. A ještě stokrát za den výkřik chicken jockey!
Strašný.
Pinot Noir ja som ich na to tiez zbabelo poslala so sambom. Stacil mi minule Dogman, dlho ma do kina nedostanu :D
žluťásek u nás už to přešlo, ale měli jsme to tu tak dva měsíce
film neviděl a ani neříkal, že by chtěl ![]()
Minecraftovej rybář už byl tak před dvěma lety, to je starý
Jestli to je teda to, co myslím.
Evaeva ehh, k nám se to dostalo dnes až. V kině byl teď o víkendu, tak je to čerstvý. A lístky na dogmana už mám taky
naštěstí tam nemusíme s ním, jde s bratrancem, já si mezitím dám někde kafe
Pinot Noir takova smula![]()
žluťásek nahodou, na Dogmanovi uz jsem byla dvakrat a sla bych i potreti!
711990 mám ti koupit lístek s nimi? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.