Potrefenáhusa No ono z toho může vyplynout, že ho bohužel mohl přejet i někdo z rodiny:-/, že se tam třeba jakoby přimotal doslova pod kola.
Vše o těhotenství a dětech
RoSa muj syn v roce jezdil na te motorce. No a treba kamaradka ma dva kluky, bydli ve stredu mesta, u rusne silnice a cca 50m od zastavky vlaku...a nemaji na dvou mistech plot/zed. Kdyz jsme si tam nedavno byli po veci na mimino, tak jeji dvoulety behem deseti minut asi desetkrat zmizel ze zahrady k te silnici. Jako mela bych infakrkt tam bydlet.
RoSa není řečeno, že na silnici. Kvůli pitomému uspořádání vjezdu do naší garáže si s mužem voláme, když přijíždí autem domů. Ještě pořád během toho na kluky dohlížím, případy dětí přejetých vlastním rodičem na vlastním pozemku existují.
Jos to mi prijde dost hrozny, jako tech situaci, kdy se muzou deti nešťastnou náhodou hodne blbě zrakvit, jsou fakt miliony, proč tomu ještě chodit takhle naproti
Evaevame porad prijde nejjednodussi popobihat s kocarem... Jestli teda musis odvezt i jeho. Jinak popruh na odrazedlo pres rameno a behat bez kocaru
i starsi jeste spis ubehnu, nez ze by se mi chtelo jezdit hlemyzdim tempem na kole...
pripadne kombinace kolobezka pro tebe a popruh na odrazedlo?
jak se to stane, že roční dítě leze po silnici kolem dodávky?
Strašná tragédie. Nám s teda doma před domem taky párkrát stalo, že jsem si myslela, že je robě s manželem a manžel, že je se mnou, nebo na něj dohlížím, my než jsme přepli do toho ,, furt ve střehu,, tak jsme se navzájem pořád ptali, jestli si ho který hlídá. Peklo nikdy nespí.
Pinot Noirtaky si myslím, že tyhle nehody se bohužel stanou raz dva
MPLee no musím. I když zrovna dneska to vypadalo, že kočár je už fakt jen na nákup ![]()
Já mu sotva stačím s tím kočárem a mozek 18m dítěte je mozek 18m dítěte, však to znáš. A až se požene za kluky, to ho teprve vybičuje k výkonům. Asi mu tam aspoň navážu to táhlo.
Potrefenáhusa oni maji velky dum ale pulka je fakt. Akoro ruina. Velky vjezd na pozemek je uplne z ulice, zadny plot nebo tak. A pak maji vysokou zdenou zed ze ktere tak dva metry proste chybi. Jako my mame hodne prilezitosti, jak zmrzacit dite, ale tady jsem fakt koukala. Chybela uz jen odkryta studna a jezirko s vodou (vana plna destovky tam byla). No ale deti vypadaly ze uz to prezijou, i ten maly evidentne vedel, ze muze jen po chodniku. Neuveritelne ale do silnice se nevrhal
Potrefenáhusa nasi obaja zacali na odrazadle urcite az po tretom roku, dovtedy nevedeli udrzat rovnovahu. Na bicykel az v piatich rokoch. Mna vzdy tie ostatne rychle deti frustrovali :D Ale uz slapu na bikoch ako blazni. Pride to :)
Mrakoplas přijde
a taky je to celkem jedno, pokud se nejedná o rodinu vášnivých cyklistů. Jako ty různá kola jsou super, jak zvyšují akční rádius a rychlost pohybu, ale v pohodě se bez toho obejdeš, že jo.
Navíc každý má něco, starší se bál do bazénu až do jeho šesti let a mladší jde momentálně v jeho stopách. Absolventi několika semestrů kojeneckého plavání ![]()
Evaeva mladsi sa bal hlbokej vody do piatich :) Jedine na rukach a nesmela si ho pustit ani jednou rukou. Aj na dovolenke vliezol do mora len max po kolena :D. Ale uz sa to zlomilo.
Evaeva tak to stupatno na kolobezku? A odrazedlo pres rameno? Jestli teda mate dospelou kolobezku![]()
MPLee nemáme, ale už jsem o ní uvažovala, s tímhle modelem by evidentně měla využití
Jedna kamarádka měla i nějakou sedačku ke koloběžce za řidítka.
Mrakoplas starší v pěti vlezl do bazénu v naprostém nervu, nalepený jako klíště, nechtěl ani do zahradního plivátka u tchýně. Teď je plavání jeho nejoblíbenější kroužek. Ale do moře podle mě nevleze.
Viktor zvládl vyšetření sluchu na jedničku. ![]()
A dceru vzali na jazykovku. Kvalitní základka s mnoha kroužky a vynikajícím 2. stupněm. Uf.
Pinot Noirsuper! Několikrát jsem si na vás dneska vzpomněla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí