Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 19. května 2025 21:13

notna Ja vím, mně jen přišlo zajímavé že zrovna tohle, to jest oblečení na hodinu etiky ve škole, by ti přišlo to z významnych. Ale jako OK, jen mě to v kontextu některých předchozích příspěvků zaujalo. 

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 19. května 2025 21:50

notna myslím, že tady nikdo nechce vychovat z dětí křupany:) Ale když si vzpomenu, kolik úsilí mě stálo, aby se dítě obléklo jakkoli, nebo aby snědlo cokoli, tak podružnosti šly stranou. Pamatuji si, jak jsem násilím rvala dítě do netepláků před slavnostní štědrovečerní večeří, dole na nás dvacet minut čekali, nahoře byl řev a stejně jsem nebyla úspěšná. Nakonec z toho byl nějakej blbej záchvat na půl večera. Vůbec dneska nechápu, proč jsem to tehdy dělala. Některé děti jsou prostě specifické a člověk je rád, že je rád. To ti byly zachvaty na 2 hodiny treba, kvuli ruznym vecem...cedulka na tricku, bolava kuze, kdyz mel "spatne" teplaky, houska malo kulata... to sis proste rozmyslela, jestli budes tlacit kosili do divadylka, neb hrozilo, ze do skolky vubec nedojdete. Ted chodi do divadla div ne v obleku. 
S temi 10 lety mas pravdu. Synovi bude 10 zanedlouho a uplne vidim, ze v necem je jeste hodne detsky, ale v necem uz mi jakoby unika. Ale jeste dlouho to bude dite, u kluku to trva dele:))

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2025 21:57

Pinot Noir baggy (asi) má syn ze sinsay, kalhoty mají překvapivě dobrý. A výhoda je, že šijí na oteklé nitě, baggy z hm mu padají.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 19. května 2025 22:13

Gatita Evaeva Ppravdu jsem nikde nepsala o tom rvát něco násilím na dítě. Uz od začátku jsem psala, ze tim bych nedocílila ničeho a ani jsem nepsala, ze je to selhání výchovy. Zase tak důležité to neni. Jen bych vyvinula větší úsilí než říct a pak nechat jít v čem chce. A ani jsem to nehodnotila. Jen napsala, jak to mám ja.

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 19. května 2025 22:22

notnakosili jsem rvala ja. Presne jednou. 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 19. května 2025 22:23

Karja No, jo. Ono to teď vypadá, jak kdyby to byla pro mě ta nejdůležitější věc u dítěte. Ale já nejsem ta, ktera píše rvat násilím apod. Ani nevim, jak jsem k tomu došla. Ale uz fakt jdu od toho. Lepší to nebude :-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. května 2025 22:24

notna Do puberty? Jsi hodně benevolentní! Já teda do šesti pozdravit, poprosit a poděkovat.. a nahlas!  Haha, tady se to teda taky nestkalo s pochopením, ale zas nemám robě burana. A slovník má taky hroznej, když si myslí, že ho neslyším.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:13

Kdyz jsme u slusneho obleceni, memate nekdo outfit na svatbu k poslani dal? Pro syna, 98 :D mame kosily, ale jinak nic. Potrebovala bych idealne platene kalhoty a nejaky svetr a polo tricko. Uz si to na sebe spis nikdy nevezme, tak se mi nechce kupovat nove. Nebo nevidel jste neco uchazejiciho v nejakem sinsay nebo pepcu? Bez deti se spis nikam nedostanu, tak se mi je nechce tahat po obchodech (protoze me to vzdycky stoji neco navic )

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:32

MPLee Sháněla jsem slavnostní oblečení v jiné velikosti, a v Pepcu něco měli (pro nás teda nic, buď malé, nebo velké). V Sinsay vůbec nic. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:37

Jinak teda o víkendu máme taky akci ve společenském oblečení, a to počasí mě dost vypeklo, až budeme venku, bude maximálně 10 stupňů a pod mrakem. Muž je otužilý, dá to i v méně vrstvách. Kluky taky nějak obleču. Ale pro sebe jsem teda na konec května tak nějak počítala s šaty a hlavně otevřenějšími botami, nemám teď na rodičovské úplně plejádu společenských oděvů (ve kterých se dá navíc kojit), tak fakt nevím, v čem půjdu. To je jenom takový povzdech. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2025 15:39

MPLee v pepcu jsem teď něco viděla, polotrika mají určitě. Já bych měla svetr i kalhoty a košili, nejspíš i tričko s límečkem, ale chtěla bych to zpátky. Nevím, jestli za dvě zásilkovny se ti to vyplatí.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:41

Myrtila haha, no my muzeme mit vselijak, svatba je za 14 dni v kempu. Ale jako kdyz bude osklivo, urcite je deti v softshellu neurazi, jen bych rada aspon neco pekneho mela. Dcera se anopak bude asi 10x prevlikat, at vsechny ty svoje krasne saty vyuzije Ja boty pouzitelne taky nemam, ale planovala jsem dokoupeni uz asi rok, tak konecne mam duvod...

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:44

711990 Díky, Zaru máme sakryš trochu z ruky, ale mrknu se.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:45

Evaeva to se asi nevyplati, ale hlavne "nase" svatba je v kempu a je dost velke riziko zacuneni nebo zniceni na hristi. Prave se mi nechce ani to po kusech kupovat na vinted, ale asi se hecnu...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:55

MPLee a očekává se u svatebčanů nějaké extra hezké oblečení, když je svatba v kempu? Navíc u malých dětí...

Jinak v Pepcu něco slušného na malé děti měli, minulý týden jsem tam sháněla čistě bílé tričko pro starší, aby si ho mohla na škole v přírodě pokreslit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2025 16:09

MPLee tak zase to nejsou žádné výstavní kousky, když to začuní, tak to začuníTak kdybys nic nesehnala, můžeš mně mít v záloze 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. května 2025 16:30

Mohučanka jako asi se nikdo nepohorsi, ale on fakt nema ani jednobarevne triko - jedine jedno merino - a v tlapkove patrole tam uplne exhibovat nemusi Jde spis o muj pocit, ne ze by to vadilo svatebcanum. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. května 2025 16:41

MPLee chápu

Offline Potrefenáhusa
38921 příspěvků moje polička 20. května 2025 18:00

Pinot Noir naživo v zaře nemaj nikdy nic, na holky teda, to jsou samý divno šaty s průstřihy. Přitom online maj fakt dobrý věci, já všechno kdyztak objednávám

Offline Tabea
8159 příspěvků moje polička 20. května 2025 18:26

Pinot Noir

Přijde mi, že ty zara střihy nejsou moc na hubeňoury.