Pinot Noir ubongo - jednoduchá pravidla, baví i dospělé, prší, kvarteto
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva kvarteto mi zrovna přijde docela těžko vysvětlitelné.
Pinot Noir myslíš? (Řečnická, ty ho znáš samozřejmě) Kdybyste mu na začátek ukázali ty sady, co má získat?
Ale to ubongo doporučuju, tam v podstatě není, co vysvětlovat.
Pinot Noir Ubongo taky doporučuju, dvojčata mají tu verzi junior, ale tohle už bude pro Viktora asi jednoduchý. Co Želví skluzavka? To je paměťová hra a nemá složitý pravidla.
Pinot Noir carcassone, klidne ten klasicky, pokud trichu zjednodusite pravidla? Nebo verze junior. A co klasicke prsi nebo uno? A ted jsme hrali na navsteve Bandido, kooperativni hra, blokujes cesty zlocinci:) Nas petilety by to asi jeste nezvladl, ale Viki by nejspis valel.
Mulen mne taky
Gatita hraje starší Carcassonne? Náš už z juniora vyrostl, ale nevím, jestli by klasický už zvládl.
Evaevastarsi ano, i kdyz... hrali jsme to zatim jen 2x a hral to dost specifickym zpusobem, ze treba chtel, aby mesto bylo kulate, takze si tam cizeloval nejaky pudorys dokulata, zatimco my ostatni byli davno v cili. Ale jakoby pravidla pochopil, jen se mu podle nich nechtelo hrat a delal nejake blbosti.
Pinot Noir koukni na Dragomino (pro menší děti) nebo Kingdomino (hra ofiko 8+, ale myslím klidně 6+). Stavíš krajinu na principu domina a získáváš body za stejný typ krajiny. V dragominu jen spojuješ a dostáváš dračí vajíčka, v Kingdominu už využíváš princip násobení (malá násobilka) a musíš se držet předem stanovené mřížky, resp. velikosti hracího pole.
Taky myslím, že by se mu mohla líbit Doba kamenná junior, to je vyloženě úvod do euroher. Podle žetonů podstupuješ po hracím plánu, sbiras suroviny, za ty stavíš domy. Žetony mají během hry stejné místo, takže s jeho fotopamětí si hnedka zapamatuje, kde co otočit, sebrat a vymete vás ![]()
Nebo ještě můžu moc doporučit jízdenky prosím junior, na mapě Evropy propojujes hlavní města a budujes trati podle jízdenek, které dostaneš. Města jsou označena jak názvem, tak obrazkem. To si nejsem jistá, jestli pro něj nebude ta mapa zbytečně přeplácaný a matoucí (pro mě trochu jo).
Gatita jasně, díky.
Janulik03 toto ma zaujíma. Čo sa dá doučovať na fyzike? Ale teda aký stupeň?
Pinot Noir znáš Dobble conect a giant? Jungle speed?
podivej se na Learning resources, maji hry na matematiku - vim ze ji Viky nepotrebuje procvicovat, ale ze by ho to mohlo bavit?
nebo obligatni Djeco karty - piratatak, piou piou, cerny petr...
letfenixa siedmak vnuk, nie je na tieto predmety moc, tak potrebuje trochu viac vysvetliť. Keď chce hrať futbal, potrebuje mať výborný prospech (z pohľadu rodičov), tak keď niečomu náhodou nerozumie, príde za mnou a prejdeme to spolu. Včera to bolo to bol výpočet tepla.
Janulik03 toto ma zaujíma. Čo sa dá doučovať na fyzike?
Všechno, absolutně všechno! ![]()
Chemie mi šla, ale na fyziku jsem úplně tupá. Nebýt mého hloubavého táty, který si to vždycky nastudoval a pak mi to srozumitelně vysvětlil, bylo by to hodně špatný. Pro mě by všechny ty vzorečky mohly být psané klínovým písmem a bylo by to jedno ![]()
Kokoska tak to máš s "malým" trochu spoločne. A rodičia detto, tak musím ja, alebo syn ![]()
letfenixa Janulik03 ja si pamatuju jen prisernosti typu Spocitejte, jak tepla bude voda, kdyz do litru 80° prilejeme pullitr 30° ![]()
Pokusy jsme delali malokdy, jen vim, ze nekde mela svitit zarovicka a nekde ne. Teda jednou taky nesvitila, kdyz sla ucitelka jeste pro neco do kabinetu a spoluzak podlozil tu zarovku kouskem papiru. A kdyz sla znovu do kabinetu pro novou zarovku, papirek zase vyndal, takze se na nic neprislo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí