Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 00:24

Pinot Noir ubongo - jednoduchá pravidla, baví i dospělé, prší, kvarteto 

Offline Pinot Noir
29942 příspěvků moje polička 23. května 2025 00:33

Evaeva kvarteto mi zrovna přijde docela těžko vysvětlitelné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 00:34

Pinot Noir myslíš? (Řečnická, ty ho znáš samozřejmě) Kdybyste mu na začátek ukázali ty sady, co má získat?

Ale to ubongo doporučuju, tam v podstatě není, co vysvětlovat.

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 23. května 2025 05:18

Pinot Noir Ubongo taky doporučuju, dvojčata mají tu verzi junior, ale tohle už bude pro Viktora asi jednoduchý. Co Želví skluzavka? To je paměťová hra a nemá složitý pravidla.

Offline Mulen
5036 příspěvků moje polička 23. května 2025 06:46

Gatita me ty omyly prijdou prave hrozne mily

Kan

Offline Janulik03
20327 příspěvků moje polička 23. května 2025 07:48

KanIKEA mini stoličku som povýšila na stojan pod kvetináč.

Mulen musím sa priznať že by som tiež neurobila tento test

Ale doucujem matematiky a fyziky, dejepis a zemepis boli moja slabina vždy.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 23. května 2025 07:51

Pinot Noir carcassone, klidne ten klasicky, pokud trichu zjednodusite pravidla? Nebo verze junior. A co klasicke  prsi nebo uno? A ted jsme hrali na navsteve Bandido, kooperativni hra, blokujes cesty zlocinci:) Nas petilety by to asi jeste nezvladl, ale Viki by nejspis valel.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 23. května 2025 07:55

Mulen mne taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 07:58

Gatita hraje starší Carcassonne? Náš už z juniora vyrostl, ale nevím, jestli by klasický už zvládl.

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 23. května 2025 08:06

Evaevastarsi ano, i kdyz... hrali jsme to zatim jen 2x a hral to dost specifickym zpusobem, ze treba chtel, aby mesto bylo kulate, takze si tam cizeloval nejaky pudorys dokulata, zatimco my ostatni byli davno v cili. Ale jakoby pravidla pochopil, jen se mu podle nich nechtelo hrat a delal nejake blbosti. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 23. května 2025 08:06

Pinot Noir koukni na Dragomino (pro menší děti) nebo Kingdomino (hra ofiko 8+, ale myslím klidně 6+). Stavíš krajinu na principu domina a získáváš body za stejný typ krajiny. V dragominu jen spojuješ a dostáváš dračí vajíčka, v Kingdominu už využíváš princip násobení (malá násobilka) a musíš se držet předem stanovené mřížky, resp. velikosti hracího pole.

Taky myslím, že by se mu mohla líbit Doba kamenná junior, to je vyloženě úvod do euroher. Podle žetonů podstupuješ po hracím plánu, sbiras suroviny, za ty stavíš domy. Žetony mají během hry stejné místo, takže s jeho fotopamětí si hnedka zapamatuje, kde co otočit, sebrat a vymete vás

Nebo ještě můžu moc doporučit jízdenky prosím junior, na mapě Evropy propojujes hlavní města a budujes trati podle jízdenek, které dostaneš. Města jsou označena jak názvem, tak obrazkem. To si nejsem jistá, jestli pro něj nebude ta mapa zbytečně přeplácaný a matoucí (pro mě trochu jo).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. května 2025 08:10

Gatita jasně, díky. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 23. května 2025 08:24

Janulik03 toto ma zaujíma. Čo sa dá doučovať na fyzike? Ale teda aký stupeň?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 23. května 2025 08:47

Pinot Noir znáš Dobble conect a giant? Jungle speed? 
podivej se na Learning resources, maji hry na matematiku - vim ze ji Viky nepotrebuje procvicovat, ale ze by ho to mohlo bavit? 
nebo obligatni Djeco karty - piratatak, piou piou, cerny petr...

Offline Janulik03
20327 příspěvků moje polička 23. května 2025 08:57

letfenixa siedmak vnuk, nie je na tieto predmety moc, tak potrebuje trochu viac vysvetliť. Keď chce hrať futbal, potrebuje mať výborný prospech (z pohľadu rodičov), tak keď niečomu náhodou nerozumie, príde za mnou a prejdeme to spolu. Včera to bolo to bol výpočet tepla.

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:19
Reakce na letfenixa:

Janulik03 toto ma zaujíma. Čo sa dá doučovať na fyzike? 

​Všechno, absolutně všechno!

Chemie mi šla, ale na fyziku jsem úplně tupá. Nebýt mého hloubavého táty, který si to vždycky nastudoval a pak mi to srozumitelně vysvětlil, bylo by to hodně špatný. Pro mě by všechny ty vzorečky mohly být psané klínovým písmem a bylo by to jedno

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:28

Janulik03 áno, siedmacka je trochu nepríjemná. 

Kokoska mne to teraz vychádza tak 1 vzorec na ročník, preto som sa pýtala,  hlavne robia pokusy.

Offline Janulik03
20327 příspěvků moje polička 23. května 2025 09:35

Kokoska tak to máš s "malým" trochu spoločne. A rodičia detto, tak musím ja, alebo syn

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 23. května 2025 10:00

letfenixa Janulik03 ja si pamatuju jen prisernosti typu Spocitejte, jak tepla bude voda, kdyz do litru 80° prilejeme pullitr 30°

Pokusy jsme delali malokdy, jen vim, ze nekde mela svitit zarovicka a nekde ne. Teda jednou taky nesvitila, kdyz sla ucitelka jeste pro neco do kabinetu a spoluzak podlozil tu zarovku kouskem papiru. A kdyz sla znovu do kabinetu pro novou zarovku, papirek zase vyndal, takze se na nic neprislo.

Offline Janulik03
20327 příspěvků moje polička 23. května 2025 10:16