Kokoska Je prirodzené zabudnúť to, čo často človek nevyužíva. Tiež by som už dnes integrály či derivácie nevypočítala.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska moc to tady nepiš, nebo ti vedle odeberou volební právo ![]()
Z fyziky z gymplu si pamatuju jenom, jak po nás fyzikář házel klíčema
měl veliký a těžký svazek a celkem dobrou mušku.
Já z fyziky maturovala a musím vám říct, že s tabulkama se dá zvládnout i otázka, kterou jste se neučili
ale z hlavy už teď taky nevím skoro nic
Já dnes byla s Šárkou na tříleté prohlídce a konečně jsem viděla novou doktorku, teda ona je tam od září, ale já u ní ještě nebyla. A jsem šokovaná.
Příjemně. Doktorka je mladá, moc hezká, sympatická, nadšená a zjevně má děti ráda a umí to s nimi. Snad nám zůstane dlouho.
dorota mňa fyzika bavila veľmi a to som zažila tú klasickú výpočtovú. Ale keď som začala učiť, zistila som, že radšej učím matiku. Teraz fakt sa na fyzike snažím čo najviac o fyziku hrou , napr deviataci majú v osnovach magnetizmus a elektrinu, tak sa fakt hrajú s magnetmi a el.obvodmi.
letfenixa To je super, určite to viac baví aj žiakov, fyzika hrou by sa mi páčila.
Já taky maturovala z matiky (bylo nás hodně, mělinjsme skvělou profesorku), a teď jak byly ty kontroverze s nejasně zadanejma úlohama, tak jsem si to pod článkem procházela a spočítala bych tak dvě. U ostatních jsem si říkala "joooo, to byly časy" ![]()
Děkuju všem za tipy na hry. Vidím to na Ubongo a Dobble connect, plus Dobble zvířátkové, ostatní hry mi přijdou komplikované nejen pro Viktora, ale i pro mě. Já už asi dementním, protože když si čtu pravidla her, které jmenujete jako jednoduché, tak se mi vypne mozek úplně stejným způsobem, jako když mi muž začne vysvětlovat něco o počítačích. ![]()
Pinot Noir mam to stejne jako ty, kdyz si to přečtu dopredu, nepamatuju si nic a kdyz to čtu s nima, porad do toho mluvej a neco po mne chtej
Pinot Noir Potrefenáhusa Děkuju vám za přiznání.
Kvůli tomu u nás leželo dragomino minimálně rok, a další hry ještě leží.
Pinot Noir a naprijklad Aktivity Junior nebo Vesele detske ajtivity? Obe jsem nesnasela ale deti je milovaly
Tabea Dekuju za tip, našla jsem to i jinde trochu levnější;-).
Pinot Noir ja to tak mám s pravidlami odjakživa, takže ja len človeče zvládnem ![]()
Pinot Noir To dělá ta řeč pravidel. Já to dělám tak, že tu hru začnu hrát. Děti z Carcassonne vysvětlím třema větama, pravidla mají aspoň tři strany ![]()
Evaeva ja si dělám stručný výpisky na papír, kterej nechám v krabici
Potrefenáhusa ha, tak to mně nikdy nenapadlo. My jdem vždycky rovnou na to![]()
Evaeva u nás jedna nonstop mluví a druhá do toho nonstop hrabe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí