Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29947 příspěvků moje polička 24. května 2025 09:04

Candance to je hra se slovy, to je bohužel úplně mimo jeho vesmír. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2025 09:09

Potrefenáhusa já to teď myslela obecně, ale kluci jsou otrávení z čekání. Takže vybalit a začít je nejlepší, když mají chuť hrát. 

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 24. května 2025 09:13

Evaeva mne to staci chvili nehrát a neumim to ani rozdat 

takhle s nima hraje tatínek a většinou je to uplne jiná hra 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. května 2025 09:14

Pinot Noir ty vesel le aktivity jsou ruzne "vtipne" prikazy, jako tricko naopak, nakreslit si knir. 

Ale jak to sama ctu, tak vidim, ze to neni vhodne.

Jeste mame lego hru Ostrihej ovci. 

A pexeso ne dvojice ale trojice

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 24. května 2025 09:24

Candance to pexetrio mi přijde hodně těžký, jestli myslíš to 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. května 2025 09:39

Potrefenáhusa neumim to posoudit. My mame nejake detske.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2025 09:57

Candance pexetrio se nám nikdy nepodařilo najít všechny tři.

Potrefenáhusa ne, já ty pravidla rychle prolítnu, rozdám podle zadání a pak hrajeme podle toho, co tam píšou. Ty dětské hry nejsou zas tak složité. Případné nejasnosti doladím do dalších partií. I když hraju hru s dospělými, která je pro mě nová, chci, ať mi rychle řeknou, o co jde a zbytek mi dovysvětlí během hry.

Offline dzizisketa
8996 příspěvků moje polička 24. května 2025 10:17

Pinot Noir 

Karuba Junior? Tam se staví cesta k pokladu na základě vytažených kartiček, fakt snadné.

Offline dzizisketa
8996 příspěvků moje polička 24. května 2025 10:27

No a dneska slavíme narozeniny všichni jarní, takže dort podle Rosťova přání, obložený gumovými bonbóny

Online Pinot Noir
29947 příspěvků moje polička 24. května 2025 10:54
Reakce na dzizisketa:

Pinot Noir 

Karuba Junior? Tam se staví cesta k pokladu na základě vytažených kartiček, fakt snadné.

​To vypadá dobře! Díky. 

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 24. května 2025 22:02

Dcera, ta menší má teď takovou hlášku, co mě vždycky posadí na zadek. Má takového oblíbeného plyšáky a občas když něco říkám tak ten plyšák  takovým detskym hlaskem zvola ,,inteligencie,,. Tak jak to píšu, s tím ie:D Já nevím, chce mi neco naznačit?

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 24. května 2025 22:42

Víťa se dneska naučil jezdit na kole! Akorát brzdí zatím o rudoarmějce v Komeňáku

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 25. května 2025 09:29

My mame her doma hodne, obcas i pujcuji z knihovny, ale skoro nic doma nehrajem. Je tezke k tomu deti prilakat. A kdyz uz hrajem, tak starsi syn se straslive rozciluje pri kazdem neupechu, mladsi do toho hrabe...rozhodne to neni nijak prijemna aktivita na vsedni vecer. Pritom me to prijde fajn, navic ty hry jsou takove, ze by se na tom dalo neco natrenovat - mladsi potrebuje mluvit, trenovat oko s okluzorem, takze aktivity, pexeso, dobble by byl trenink "zadarmo", lepsi nez ty predpotopni materialy, co jsme nafasovali, ale neni klid ani na to...

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 25. května 2025 09:53

Gatita a nemůžeš hrát s mladším sama, když starší dělá něco jinyho? My neco hrajem, kdyz maly dite sp, 1:1 je u tech her zatim moje maximum 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. května 2025 10:09

Gatitaja tiez hram vacsinou len s mladsim. Starsi sa boji prehry az tak, ze radsej nehra . Jedine kooperacne zvlada, tam prehrame vsetci spoločne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2025 10:14

Mrakoplas náš už se v tom zlepšil, ale je hrozně poznat, když je unavený, to je hysterák zaručen 

Gatita my taky hrajeme málo, jsou to spíš taková období. Hodilo by se to večer, starší nemusí chodit spát tak brzy, ale jaksi jsou oba rodiče zapikolovaní u uspávání

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 25. května 2025 10:23

Gatita To je úplně jak u nás a to teda starší by hrála ráda, ale ten neúspěch snáší tak špatně, že to mám problém zvládat já ;o)

Potrefenáhusa Člověče já mám hroznej problém hledat ty časy jeden na jednoho. Většinou to vychází víceméně na okamžiky, kdy s jedním nebo druhým někam jdu. To teda s dcerou hrajeme alespoň slovní fotbal ;o)

Online Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 25. května 2025 10:56

DruI jo, to i u nás, no...máme tady další nudli, takže příští týden přes polední spaní mladsi čas zurucen

jinak v tom běžným provozu se to s nima taky zatím neda 

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 25. května 2025 11:08

Potrefenáhusa oni porad oxiduji kolem sebe. Jeste tak to jde zaridit o vikendu, ale ve vsedni den se dovalim s malym domu v pet a nemuzu se nekam zavrit jen s jednim z nich. Dost se ted snazime je separovat - kdyz jeden jede treba s tatou na kolo nebo k babicce, tak s druhym neco cilene delam. Jinak je to masakr, delat treba logopedii s malym a mit u toho velkeho za zadkem. Nebo naopak-  vetsi dite ted potrebovalo neco procvicit do skoly, ale nebylo z toho nic, protoze ten mensi porad delal nejaky chaos kolem. Takova klasika vetsiny rodin:) Akorat je to prusvih, kdyz to jedno dite ma nejake spec.potreby. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. května 2025 11:24

Gatita no to je tazke, ja s mladsim logopediu a so starsim fyzio cvicim jedine tak, ze sambo zoberie toho druheho a nieco s nim robi. Pripadne ked sa ten druhy kupe. Inak furt vyrusuju.