Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43214 příspěvků moje polička 26. května 2025 16:30

Mohučanka ty dětské síry Josephy jsou fakt nanic, tam je asi 270g peří. 

Online Tabea
8162 příspěvků moje polička 26. května 2025 16:52

Pinot Noir to je nějaká hogofogo rodina, ne? Hned dvojjméno s pomlčkou!
Z Viktora roste super vypravěč.  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:06

continuity Potrefenáhusa tak pro úplnost informece, ten malej je Kiki Down, 125/145 cm. Plnivost 600 cuin, což je pro nás úplně ok.

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:35

Mohučanka díky, ten mi právě hudy ukazuje jako letní, tak jsem měla trochu obavy 

https://www.hudy.cz/kiki-down-125-145

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:40

continuity dekuju, podívám se, musím teda ale bohuzel říct, ze cena skoro 7 tisíc uz je pro mne moc, i kdyz o skvělých vlastnostech nepochybuju 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:42

Potrefenáhusa Fakt zkus ten Boll

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:43

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:43

Online Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 26. května 2025 17:55
Reakce na Tabea:

Pinot Noir to je nějaká hogofogo rodina, ne? Hned dvojjméno s pomlčkou!

EvaevaDokud může používat slova, která bezpečně zná, nepoznala bys žádný problém, kromě nezvládnutých rodů, ty sází úplně náhodně. A R a Ř teda, ale vzhledem k tomu, že vypadá sotva na čtyři, tak to taky není nijak do očí bijící. Normálně mluví, celkem rozvinuté věty, pohotově reaguje, dělá vtipy, směje se vtipům jiných. Takže v domácím prostředí se zdá "normální", nebo při takových těch rozhovorech ve školce v šatně - z toho nikdo nepozná, že má nějaký problém. Ale jakmile přestane rozumět, nebo nenajde slovo nebo způsob, jak ho opsat, tak přestane mluvit, úplně se vypne. 

Ale hrozně pozitivně mě překvapil u toho vyšetření sluchu - na všechny pokyny okamžitě reagoval, jako nebylo to nic složitého, sem si sedni, zakloň hlavu, otoč hlavu, řekno é, vyplázni jazyk a řekni é... Ale úplně noví lidi, ono to u něj taky hraje roli, nám rozumí víc než cizím. No a úplně v pohodě pochytal všechno, co říkali.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2025 18:06

Pinot Noir mně to přijde jako neuvěřitelný pokrok. Určitě to bude ještě práce (pro vás všechny), ale fakt koukám. Normálně z toho mám radost.

On byl u těch vyšetření nakonec asi největší problém s tím porozuměním, co? Nebyl schopný pochopit, co ho čeká a tím pádem měl strach.

Online Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 26. května 2025 18:16

Evaeva jo, bylo to tím, všeho se bál, protože vůbec nechápal, co se děje. 

Ale teď jsem chtěla, aby řekl Ríšovi, jak se jmenuje Šímův brácha, a už si nevzpomněl.

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:07
Reakce na brrr:

​ty boll jsou hodne používaný u nás v lesní školce a ve skautu, taky jsem se ptala, ale mne prave ten patrol lite prijde moc tenkej a ten patrol zase velkej

()

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:23

Potrefenáhusa Myslela jsem, že v něm budo muset být oblečení a fakt ne. A toho měla i neteř se synovcem, kteří jsou zmrzlíci a teď je zdědily bratrancovy děti.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 26. května 2025 20:24

Potrefenáhusa chápu. No, píšou letní a komfort přitom píšou +3. Já nevím, my jsme se rozhodli koupit holkám teplé spacáky a fakt jsme letos spali i v (relativně) nízkých teplotách těsně nad nulou ve stanu na střeše auta a dobrý. Já jsem z různých důvodů hodně zimomřivá, mám taky 600 cuin a taky dobrý. 

Edit: jinak jsem viděla kolem sebe ty Boll, jak píše brrr.

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:16

Mohučanka to zní dobře 

Online continuity
43214 příspěvků moje polička 26. května 2025 21:29

Mohučanka

600 cuin je kvalita peří, ještě je nesmírně důležité, kolik toho peří je. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2025 12:30

Prosím vás, čím se v autě nebo restauraci baví vaše větší děti? Mám na mysli nějaké hlavolamy, hry pro jednoho, stavebnice nebo tak něco. Kreslení a podobné aktivity je nebaví.

Vlastně mně zajímá i co zabaví batolata, hlavně v autě. Na takové ty panely pro mimina na opěradlo sedadla mi už přijde velký, ale třeba ne?

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 28. května 2025 12:33

Evaeva naše děti se většinou zabaví s nějakými bonbony v autě, co nejsou obvyklé a rozpočítávání, kdo kolik má barev a kdy si jaké vezmou a jak jim to vyjde jim vystačí poměrně na dlouho. Pak mají ještě takové ty mačkací hry do ruky, ne digitální zatím, ale jak si tam dávají ty kroužky třeba ve vodě, pak třeba albi tužku a pak hodně pomůže CD s písničkami... Jo a hlavně ony mají každá kapsář s hodně kapsičkami, což je často zabaví samo o sobě, protože tam si dávají ruzné poklady a bordely, ruzně se v tom hrabou a tak no. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. května 2025 12:40

Evaeva do restaurace a na výlety bereme malé hry pro všechny, to nevím jestli byste chtěli hrát taky? Karetky nebo zakreslovací. 

Mimo hry knížku, časopis s úkoly, malý pytlík s legem (máme velmi často tajně s sebou a pak je to velký překvapení a radost). Minule jsem mu vzala na dlouhou cestu stickeez, že se tím budeme bavit lepením na okna ve vlaku a on mi to zakázal, že by se to ztratilo a zapomeneme je

Pak máme několik magnetických Smart games, jako knížka s placatými dílky, to je taky fajn. Konkrétně můžu doporučit hlavně Noemovu archu, ta mě baví taky. Korálový útes naopak vůbec, to neumím

Offline notna
9464 příspěvků moje polička 28. května 2025 13:28

Evaeva Větší bych už ničím moc nebavila kromě povídání nebo zpívání anebo nějakého audia v autě. Větší teda mám na mysli předškolák a starší. Zrovna to auto mi přijde docela zajímavé ve sledování z okna a na druhou stranu na učení trávení času bez nějaké zábavy, akce, kdy hlava pracuje volně jen tak nějak samovolně. Mi to přijde docela důležitý.

Kamarádky s jiným názorem dávaly dětem do auta kouzelnou tužku nebo magnetické stavebnice, které se nerozsypávaly po autě,magentickou malovací tabulku nebo takové ty pojízdné obrázky v rámu, které se musí složit posouváním /to taky drží při sobě a nesype se to/. Jedna např. i plastelínu nebo marshmallow a špejle a tvořili cestou.