monisradši teď chvili prehrocena, než aby se dítě rok trápilo a pak hledat jinou školu.
Já jsem chtěla pro děti Hejnovu metodu, taky jsem to tam napsala.
monisradši teď chvili prehrocena, než aby se dítě rok trápilo a pak hledat jinou školu.
Já jsem chtěla pro děti Hejnovu metodu, taky jsem to tam napsala.
monis u nas byl ve hre ucitel, o kterem jsem od znamych skolou povinnych matek slysela nic moc veci, bylo mi jasne, ze by nam to krute nevyhovovalo. Sla jsem tenkrat kolem zapisu i za reditelkou sondovat co a jak, syn nakonec skoncil u nejlepsi ucitelky siroko daleko. Ani jsem o nic konkretniho nezadala, ale nejak to asi mohlo pomoci, i kdyz mi to bylo takove neprijemne. Urcite nic nezkazis, kdyz nejak vyjadris sve preference.
Evaeva my jsme tyhle preference meli jenom na prihlasce do skolky, do skoly myslim nic nebylo.
Ale hecnu se a zavolam sekretarce. Ta znama byvala ucitelka je hrozne slunickova, a kdyz ta rekne, ze to je krava, tak to vazne zpozornis a beres to vazne, protoze ta je v zenu porad![]()
Evaeva díky. Jede totiž až zejtra (totiž dnes
), tak je akorát čas starat se o papíry ![]()
Karja nas kluk myslim bere skolu jako nutne zlo a doma se ty ukoly snazi odflaknou t co nejrychlejc.
Zajmy, to on ma, ruzne sportovni aktivity, minecraft a umelou inteligenci ![]()
Gatita to se mi moc libi, takovy pristup k ostatnim detem je moc hezky.
monis u nás byla taky kolonka v přihlášce, ale to se ještě nevědělo, kdo bude mít prvňáčky. Když to vešlo ve známost, tak jsem napsala řediteli email, že k paní učitelce X nemám na základě osobních zkušeností důvěru a že tedy prosím, aby byla dcera zařazena k paní učitelce Y. Vyhověl mi.
Pani učitelka X byla totiž (na jiné škole) kolegyně mého táty a musela odejít do protialkoholní léčebny, a táta jí vždycky nazýval "bláznivá X". Pak se vdala za pána tady ze sousedství, který byl po trestu vězení za korupci a začala učit na místní škole.
continuity u nas pánská část rodiny na otázku už máš sbaleno, zítra odjizdis, odpovídá: Ne, proč, vždyť jedu až zejtra.
tak tohle odpovídám taky. ![]()
Karja nas kluk myslim bere skolu jako nutne zlo a doma se ty ukoly snazi odflaknou t co nejrychlejc.
Zajmy, to on ma, ruzne sportovni aktivity, minecraft a umelou inteligenci
To jsou ale dobrý zájmy, já bych s nimi byla spokpojená.
Jinak já jsem dostala dvojku hned v druhý třídě, z těláku, naši i babička se všichni divili, jak mi mohla učitelka zkazit vysvědčení, já jsme z toho pak byla sama smutná, i když jinak by mě to asi ani nenapadlo. Já to takhle dělat nechci a nebudu (když se náhodou do takový situace dostaneme :-).
Neporadite prosim nejakou knizku o dospivani a tele pro kluky pred pubertou? Neco moderniho, co by si mohl sam prolistovat a nebylo to uplne trapny? On samozrejme vi, kde se berou deti, ale aby si v soukromi prolistoval neco trochu primereneho veku predtim, nez se nekdo ve tride vytasi s videem pro dospele. Nechce se mi objednavat na blind.
monisostatní mají naprostou pravdu. Vůbec bych se nerozpakovala a šla obratem napsat email se zdvořilou žádostí o to, aby ma dcera Xx byla od září 25 zařazena do třídy paní učitelky Y. Držím pěsti, at to klapne, prvňáčci by neměli mít zničené dětství kvůli nějaké zapšklé čarodějnici, vždycky se mi úplně svírá srdce, když to někde slyším ![]()
Zina no vzdyt jo. Dvojku z telaku mi vpalila kamaradka nekdy v paty tride, ze ona by teda radsi mela ctyrku z matiky nez dvojku z telaku. Taky me to mrzelo. Ale ja teda fakt nejsem sportovni typ, vzdycky jsem byla pomala, kriketakem jsem nikam nedohodila, cil netrefila, nic nepreskocila ani nikam nedoskocila... ze na rozdil od jinych umim hvezdy a stojky, to nikoho nezajimalo, na gymnastiku jsem chodila az v devitce, ale jen takovou zajmovou, zadny salta a vysoka bradla.
Gatita My máme od Jany Martincové Desatero pro kluky jak na pubertu,holky i sex. Je tam i o hygieně, cvičení, stravování (dokonce nějaké recepty), ale jestli tě to uklidní, kluci s ní dokonce odmítali spát v jedné místnosti. Nevím, jak teď, ale myslím, že na ní dobrovolně zatím nešáhli.
Kokoska na jednu stranu je to opravdu jedno, ale na druhou stranu ty dvojky z těláku fakt nechápu.
Zina Prosímtě, já jsem teď vytahovala stará vysvědčení, abych dceři ukázala, že na známkách vůbec nezáleží a i mě překvapilo, že jsem v první třídě měla dvojku dokonce i z výtvarky ;)
Evaeva no kdyz uz se to znamkuje, tak na jednicku to fakt nebylo
spis by se ty ruzny vychovy asi znamkovat nemusely.
Malenge ja si dam upominku na 1.8. a rozhodne napisu, nejhorsi, co se muze stat je, ze mi nevyhovi. Ale porad lepsi nez nedelat nic a byt cele prazdniny na nervy. Myslim, ze pocinaje zitrkem ve skole nebude ani noha, tak to ted asi nema smysl hrotit.
Kokoska já myslím, že se dá známkovat snaha. Samozřejmě nevím, jak si se zapojovala, ale ten absolutní výkon by neměl být podstatný.
Evaeva Já zas chápu, proč mi ji dala, já jsem od dětství taková dost neohrabaná. Já bych ty výchovy buď hodnotila spravedlivě, nebo je nehodnotila vůbec. Protože už jako holce mi přišlo nefér, že úplnýmu chomoutovi dali jedničku z těláku, aby mu nezkazili vysvědčení, protože byl jinak jedničkář, přitom on fakt neudělal ani kotrmelec. Ale nad šikovnýma klukama, co jim nešla matika, se nikdo nikdy nesmiloval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.