MPLee kde kde kde má celý týden pršet? Tam jedu!
ja se pridam!![]()
Máte někdo dětský foťák s termotiskem? Můžete doporučit značku? Zamlouvá se mi ten od Albi.
Taky jedu. ![]()
Když tak koukám na ty předpovědi, fakt by mě zajímalo, kde to je.
MPLee to určitě nakonec nebude tak žhavé! Klara vždycky přehání
Kam jedete? Těším se na report. Užijte si to ![]()
Pinot Noir Má to Tabea :D:D:D Nebo nějaký takový foták, taky o tom přemýšlím tak jako nějak v dlouhodobějším horizontu. Ted holky našly muj starý digitální foták, zkusim to nabít a nějak zprovoznit...
Pinot Noir Má to Tabea :D:D:D Nebo nějaký takový foták, taky o tom přemýšlím tak jako nějak v dlouhodobějším horizontu. Ted holky našly muj starý digitální foták, zkusim to nabít a nějak zprovoznit...
Karja ty dobře víš, kteryho džina z láhve voláš. ![]()
My máme kidizoom bez tisku. Tenkrát ještě takový vymoženosti nebyly. Bohu a univerzu díky!![]()
Pinot Noir my mame ten Albi. Ale nic o nem nevim, o kladech a zaporech. Po prvotnim nadseni, kdy vycvakali stovku fotek na zabery svych nohou, se na nej prasi. Obcas ho vytahnou a hrajou nejakou digi hru, ktera na nem, ale na foceni si berou nase mobily. Je to trochu jako s vysilackama, ja si myslela, jaky to nebude hit...a nebyl.
Gatitato bych hodnotila pozitivně, že fotili jen nohy. ![]()

zdravim (nejen) Potrefenáhusa ![]()
Tabea
no vsak jsem tu uz shanela tipy na knizku o sexualni vychove...
Gatita díky za info! Mně zní stovky fotek jako dobrej výsledek. My naše telefony nepůjčujeme, jinou možnost fotit mít nebudou. Tak já ho asi vezmu. Koupili jsme už asi větší nesmysly.
Pinot Noir stovky nevim, ale desitky tech papirku jsem tu vymetala zpod nabytku urcite. A myslim, ze funguje i nadale.
Tabea
příbuzní ted zas zvali, velmi zvazujem, ze pojedem
je tam v lete hodne lidi? Konec října byl vic než příznivej
Pinot Noir my máme lamax instakid, baví se s tím rád. Mimo obyč fotky tam jdou nastavit i různý srandovní filtry, takže stovky fotek rozkrojenych obličejů z družiny. Bere ho na různé rodinné oslavy a vždycky se tam s tím děti skvěle vyblbnou. Fotí tím fotky do školního deníčku, abysme furt nemuseli o víkendu vyvolávat po výletech.
No a je tam několik retro her, ty ho baví taky dost :-))
Potrefenáhusa lidí je tu dost, ale rozptlýlí se to. Bavorsko ještě nemá prázdniny (až v srpnu). Tak bych asi jela radši teď. Ja se rozhodla v pátek odpoledne, když jsem viděla předpověď počasí. Mně to tu v hice přijde bezkonkurenční. Děti se pořád máchají v ledový vodě, rodič se taky zvládne ochladit a nebo může sedět ve stínu a přihlížet. Aspoň jeden. ![]()
Jestli můžete jet třeba už na pátek, tak bych neváhala.
Včera mě pobavilo, že tatík s dcerou z Darmstadtu pozvali syna, ať jim pomůže s batatovýma hranolkama a já pak nakrmila děti z Lipska mýma lívancema. Je to tu takový nehlučný a přátelský.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.