Zina no otázka je, co je spravedlivé. Pro mě je to právě známkování té snahy se zlepšit, zvládnout to, jak nejlíp můžu, ve všech předmětech, nejen ve vychovách. Nepřijde mi spravedlivé dát dvojku někomu, kdo je od neohrabaný, jak to jako chceš změnit? (Ono je něco takového napsáno i v těch RVP, že hodnocení má být individualizované a motivační)
Vše o těhotenství a dětech
monis u nás jsou učitele ještě v pondělí v práci. Prvňáky mají už rozdělené. Já bych klidně napsala hned, raději dříve než později.
monis na základe práce v našej škole odporúčam dať vedieť do školy čím skôr, možno už aj majú triedy vytvorené.
Tak velký dítě, který mělo hysterak při zmínce o příměšťáku sportovní skupiny, kam chodí už dva roky ("nikdy, nepudu, nechci"), stejně jako o jakémkoli příměšťáku, si včera s velkou radostí sbalilo kufr na dvoutýdenní tábor ![]()
Za chvilku odjíždí a bez jakékoli známky nervozity si hraje s legem.
Evaeva Zlepšit neohrabanost určitě jde, stejně jako se jde zlepšit v matice, obojí může být dost těžké, hlavně když je na to to dítě samo. S tím zhodnocení snahy by to bylo hezké, kdyby to tak bylo, ale zatím podle slov rodičů starších dětí nemám moc pocit, že by se to dělo.
Mohučanka to je super! Ať se jí tam líbí.
Zina naše paní učitelka snahu hodnotí, celá třída měla samé, protože dle jejích slov všichni udělali velký pokrok. Ale jasně, je to první třída, uvidíme, jak to bude dál.
Mně prostě nepřijde fér, když má jedničku ten, který zvládá matiku s prstem v nose a ten, který doma každý den hodinu počítá, ne. Ale tak já bych známky zrušila minimálně na celém prvním stupni, podle mě nepřináší nic dobrého.
(má to i holčičí verzi)
Raduzatak já dnes teda taky BigTasty, single, ale hranolky k tomu! ![]()
Evaeva doufám, že jo! Ale vůbec jí nerozumím
skočila do auta ke kamarádce, jakoby se nechumelilo.
Zato malá řvala asi 10 minut, ale nevím přesně, jestli kvůli tomu, že ona nikam nejede, anebo kvůli tomu, že velká dostala do auta dinosaury ![]()
K tomu konci školního roku : dcera mi včera sdělila, že je nejšťastnější protože spolužáky už nemusí nikdy vidět. (Přechod na 8 letý gympl). V zásadě se jí nedivím. Teď v pětce při tom testování scio se škola dostala do nejhorsi pětiny škol v republice![]()
A tím se dostávám k opravdu velké radosti, dcera v tom testování byla druhá v našem kraji. Jsem z toho úplně naměko.
Raduzatak já dnes teda taky BigTasty, single, ale hranolky k tomu!
já ty hranolky měla taky ![]()
rysamona donutilo me to podívat se na stránky česky školní inspekce na inspekční zprávy z místní základky...no, ve škole je skoro třetina žáků se speciálními potřebami, to mi přijde skoro dost, velká fluktuace učitelů, hodně učitelů bez vzdělání...fakt nebydlíme v nějaký vyloučený lokalitě, ale tohle je desny
Tak jsme se po 2 letech rozhodli jet na dovolenou jinam, nez na chalupu. Dite cislo 1 melo horecku vcera a predevcirem, dite cislo 2 zacalo dnes kaslat a v destinaci ma od uterycely tyden prset ![]()
![]()
Potrefenáhusa my taky nebydlím ve vyloučené lokalitě. Kousek od krajského města a kousek od dalších dvou okresních. Vesnice 3 tis.obyvatel. ale ta škola je děs. A strašně záleží na učiteli. Jedinou fakt šikovnou, dcera ji měla ve třetí třídě ředitelka vyštípala![]()
. je to znát i na tom kolektivu. Jak tady Gatita psala o to jak se děti k sobě hezky chovají tak to tady neexistuje. Šikana už je i v první třídě.
rysamona to je hodně moc strasny a dcera je obdivuhodná, ze i v takovym prostředí dosáhla takových výsledků
MPLee Držim palce, at se to ještě nějak dobře vyvrbí;)
Ale v závere máš 1 dieťa na tábore a to sa počíta!
MPLee kde kde kde má celý týden pršet? Tam jedu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí