Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:34

Kdo jste mi tu loni psali, že když trvám na balení na tábor, na který se odjíždí v sobotu, už v úterý, tak to zbytečně hrotim?

Takže letos jsem nehrotila nic, je jí nakonec 16 let, že. Včera měli ve škole zahradní slavnost do desíti, takže se balí dnes, času dost. Prádlo už schne na balkoně, bezinfekčnost si právě přepisuje rukou na papír a posudek od lékaře je prošlý tři měsíce.

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 27. června 2025 17:40

continuity

A ještě k tomu je to tvoje vina, ne?

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 27. června 2025 18:07

Pinot Noir nene, máme z toho zatím prdel. to je skautský tábor a skauta má na starosti muž. Postavil se k tomu čelem a prý zajde v pondělí k doktorce, když s tím bude problém. Rovnou mu pribalim tu mladší na klíště.

Ona to je taková společná chyba, ale máme toho teď všichni až po... On má toho hodně v práci, ještě na krku babičku, já radši nemluvit, dítě se ještě v úterý učilo. Do toho má brigádu, skauta, organizovali tu zahradní slavnost. Někde se to vysypat muselo a když se nestane nic horšího, ještě jsme z toho vyvázli dobře. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 18:18

continuity mně to přijde jako dobrý výsledek

Ségra balí taky dneska, potvrzení asi má, ale prádlo v pračce prý též

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. června 2025 18:59

Raduza doufam ze sis dala neco dobryho!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. června 2025 19:56

711990 jj, big tasty, dvojitej.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 27. června 2025 20:04
Reakce na continuity:

Kokoska je ještě malinký, uvidíte. Tohle fakt dozrává. Hlídala bych, jestli ho baví alespoň něco. Absence nějakého zájmu a zvidavosti mi ve výsledku přijde mnohem horší, než že nemá jedničky. 

Kokoska Pod vyse uvedene se podepisuji. Ja bych klidne vymenila dve dvojky za trochu nadseni a zvidavosti pro syna:) 

Ale tedy ja mam z te skoly/synovy tridy vazne radost. Syn prinesl domu vysledky nejakych srovnavacich testu a jejich trida je velmi nadprumerna. A syn i jeho kamaradi mluvi o svych dalsich spoluzacich moc hezky. Treba o holcicce s vaznou poruchou uceni, ze nadherne zpiva, o klukovi, ktery na prespavacce do tri do rana plakal, ze je takovej citlivej atd. Melo by to byt samozrejme, ale kdyz si vzpomenu na svoji zakladku, kde si kazdy hned vyslouzil hnusnou nalepku, brrr. Tohle mi treba prijde dulezitejsi nez cifra na vysvedceni nebo lajdacky pristup k ucivu...Ta jejich ucitelka je musi hrozne dobre vest.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. června 2025 20:05

continuity u nas pánská část rodiny na otázku už máš sbaleno, zítra odjizdis, odpovídá: Ne, proč, vždyť jedu až zejtra.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. června 2025 20:08

Prosím vás, na tábor stačí kopie Zdravotní způsobilosti a originál si schovám pro další příležitosti...??

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 20:16

Mohučanka ano 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 20:20

Gatita to je moc hezké! A je to určitě důležitější, souhlasím s tebou.

Já jsem za naší paní učitelku taky hrozně ráda. Je to opravdu skvělý, když člověk vidí, jak ty děti podporuje a hezky vede.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 27. června 2025 20:33

Gatita To je hezký!!! 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 27. června 2025 20:40

Gatita to je hezké!

Já mám to mladší takové právě bez koníčku, bez zájmů. Ona i sama říká, že je to hrozně těžké, když ji to samotnou nebaví. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. června 2025 21:16

Ach jo, dneska jsem se bavila s byvalou ucitelkou na mistni zš, kdo by tak mohl na podzim ucit dceru v prvni tride a budto to bude moc fajn trosku prisnejsi ucitelka nebo cituji "to je hrozna krava, to dceri vubec nepreji, ta je uplne vyhorela, vydeptala mi deti z pripravky, rve po detech a vubec nevim, proc ji porad davaji k prvnakum." Bojim hrozne moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 21:50

monis nemůžeš napsat do školy, koho byste radši? U nás se to píše i na přihlášku. Věřím, že se budou snažit ti vyjít vstříc, spousta rodičů to neřeší.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. června 2025 22:03

Gatita To je hezky. 

Kokoskamně ty znamky přijdou na prvním stupni hrozně přehroceny, je mi líto těch dětí co nemají jedničky, protože na to prostě v hlavě nemají (tím nemyslím tvého vnuka jo), ale co prostě chodí do školy rádi, hodně se doma připravují, jsou bystří na něco jiného, ale prostě se jim nedaří splňovat ty klasické úkoly ve skole. Pak třeba tam je zas moje dcera, to je samý ,,nebudu ani to dělat, to je pitomý atd atd,, a ty jedničky má. Jakože za co? Ty známky jsou hrozně přeceňované a nic nevypovídají o dětech, já třeba měla jedničky furt, ale k čemu, určitě jsem mohla někde přidat, více se zajímat, rozvíjet se v necem, ale však jsem to měla všechno papírove na stoprocent, tak proč se snažit. Dceři se taky snažím vysvětlit, že když má někdo lepší horší známky, že to nic moc neznamená, aby neměla nějaké nápady se někomu posklibat. Gatita Jo, to je krásne, ten první stupeň by měl být taky hlavně taky o tomhle;-)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. června 2025 22:18

Evaeva ted jak to pises, tak vazne uvazuji, ze napisu mail. Asi budu za prehrocenou matku, ale zase neberu nazor cloveka s dvacetiletou zkusenosti na jednom pracovosti na lehkou vahu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 22:19

Karja já jsem tuhle vedla dlouhou řeč, o tom, jak na známkách nezáleží, že hlavní je snaha a zájem a kdesi cosi, na jejímž konci syn řekl, že vážně doufá, že bude mít samé jedničky U nás má jedničky celá třída.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 22:22

monis tak budeš, no a coAle ne, určitě nebudeš jediná. Někdo bude chtít učitelku, někdo kamarády ve třídě. U nás je na to vyloženě kolonka v přihlášce, i na druhé škole, kam jsme syna hlásili, to tak bylo.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. června 2025 22:24

monisNo prehrocena, aspoň si na tebe dají pozor:D:D.