Tak Betty dětská porce u McD. Malý hranolky/salát, malý kuřecí nugety/hamburger/cheeseburger/veganskej burger, pití, hračka. Myslim ještě nakrájený jablko nebo ovocná přesnídávka.
Ty hračky tam střídají po nějaký době.
Tak Betty dětská porce u McD. Malý hranolky/salát, malý kuřecí nugety/hamburger/cheeseburger/veganskej burger, pití, hračka. Myslim ještě nakrájený jablko nebo ovocná přesnídávka.
Ty hračky tam střídají po nějaký době.
viktorka_od splavu jj, já to naopak v těch restauracích nevyhledávám, dám si radši nějaký steak. Ale já tady o tom píšu, jenže jsem ten Mekáč asi tak od září neměla... možná kdybych si ho dala, nebyla by ta láska tak silná, ale držim se, držim:D:D:
Karja slane a tucne miluju. takove ty klasicke burgery v restauraci s domacima hranolkama a domaci tatarkou, po tom bych se utloukla. ten mcd je prave suchy a bez chuti, ble
![]()
My jíme v McD. minimálně jednou za měsíc a nestydím se za to, se slzou v oku vzpomínám, že kdysi dávno ty hranolky tam jedl i Viktor. Mně jejich burgery chutnají, naopak mi ty z restaurací nebo domácí připadají málo propečené, moc vysoké, mastné, teče z nich šťáva, brrr! Obecně mám nedůvěru v mleté maso, které jsem si nenamlela sama, u McD. mi ta sterilita a vysušenost právě vyhovuje.
Tabea myslíš tú suchú bagetu? ![]()
letfenixa tu kachnu se zelím ![]()
vlastně mě nikdy nenapadlo zastavit u těch restaurací na odpočívadlech. Nějak se to neslučuje s mým cílem projet tu cestu co nejrychleji. Je v Česku nějaká, co byste doporučili?
Pinot Noir presne, uz jsem kolikrat mela hrozne vysokej a malo propecenej burger nekde v restauraci, to se ti v mekaci nestane! A jejich hranolky mam taky rada, jsou krupavy a uplne skvely.
Tabea ne![]()
Já hledám po cestě i normální restaurace, ale když je cesta delší než 3h a je ještě třeba zima, tak je lepší něco rychlejšího u té dálnice.
Karja ja tiez burgery vobec nemusim. Len ten jeden :D
Poradny burger si dám asi dnes, uvidím jak vedro bude. ![]()
V rozumné restauraci by se vás měli zeptat jak moc propecenej ten hamburger chcete, standardně by ho měli přinést medium, podobně jako steak.
Já Mekac miluju, bohužel no. Všechno mi chutná. ![]()
A děcka to zjevně zdědila po mně. A muž sní co se mu předloží. Takže za nás ano.
Tabea my v Čechách dost pravidelně zastavujeme v Plzni v Olympii (OC přímo u dálnice). V horním patře je takový ten Food Court, dobrá vietnamská, indická, holky si dávají pizzu a McD je tam (kromě jiného) taky :-)
Jinak je to, pokud vím, spíš bída - vědou sendviče. V Německu v širším okruhu Rýna na A6 máme vytipovaná odpočívadla, kde třeba dělají těstoviny s rajčátkovou omáčkou, řízek...prostě normální jídla.
Ty jo, v KFC jsem byla poprvé až s dítětem, v MC na kafe předtím párkrát s kolegy, když jsme byli na služebce, za bezdětna bych ty návštěvy spočítala na prstech jedné ruky.
Zato teď tam čas od času zastavíme, já si tam většinou teda nedám nic, ale syn má rád ty jejich hranolky a já jsem za to s ohledem na jeho vztah k jídlu vlastně ráda.
No já se dneska ráno při předávání kytek učitelkám v Rosťově školce rozbrečela.
dzizisketa My bulíme vždycky všichni, vždycky si chceme něco říct a pak jako nemůžeme to doříct, tak se na to vykašleme v pulce sdělení:D:D Vždycky. Nebulela jsem jen s učitelem, asi mi to bylo trapný, plus on se tak nedojímá, ale až se poznáme, tak to taky přijde...
Raduza vid, jeste chvili to bude tema s pujdu tam na obed!
711990děti mají na zítra slíbené dopravní hřiště na Proseku, takže zastávka u McD. je skoro jistota. ![]()
711990 já mám naštěstí ten mekáč hrozně z ruky a nechodím tam sama, už je to jakoby takovej výlet,nejdeš tam cestou. A jednou jsme tam byli s kamarádem večer a někdy o pul 10 tam dorazila taková mladá matka, co známe, dala si tam sama celé to menu, a prostě my jsme z toho měli srandu a říkali jsme na to téma nějaké vtipy (jasně , jsme blbý prostě, ale asi jsme jí celkově neměli rádi a jsme blbý)...No a vždycky když už si říkám, že jdu na ten Mekáč sama, tak se mi to vybaví a nejdu, nejdu. Ta paní se už odstěhovala asi před 7 lety, ale myslím si, že jí mám zač poděkovat, hodně pomohla mé zdravější životosprávě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.